MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
17
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Γιορτάζουμε τη μεγαλύτερη νύχτα του χρόνου στους Στύλους του Ολυμπίου Διός

Τη μεγαλύτερη νύχτα του χρόνου, την Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2017, συναντιόμαστε στις 18.00 στους Στύλους του Ολυμπίου Διός, για να γιορτάσουμε, υπό τους «φωτεινούς» ήχους της Λένας Πλάτωνος.

Monopoli Team

Στους Στύλους του Ολυμπίου Διός, ένα από τα 7 εμβληματικά σημεία της πόλης, όπου με ιδιαίτερες καλλιτεχνικές κατασκευές και λέξεις – κλειδιά οι Γιάννης Κακλέας, Μανώλης Παντελιδάκης και Φρόσω Λύτρα μετέτρεψαν την Αθήνα σε μία απέραντη θεατρική σκηνή, δεσπόζει το λαμπερό φεγγάρι, που συμβολίζει το ΦΩΣ στο παραμύθι που εξελίσσεται στην Χριστουγεννιάτικη Αθήνα με πρωταγωνιστές μικρά και μεγάλα παιδιά.

Σε μία ατμοσφαιρική μουσική βραδιά η μοναδική ερμηνεύτρια Λένα Πλάτωνος με το ξεχωριστό καλλιτεχνικό στιλ, θα παρουσιάσει μαζί με τον Γιάννη Παλαμίδα και την Αθήνα Ρούτση, τραγούδια από την έως τώρα δισκογραφική της πορεία.

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη με δελτία εισόδου, τα οποία οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να προμηθευτούν την Τετάρτη 20 και την Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου, από 12.00 έως 14.00, στο φουαγέ του Πνευματικού Κέντρου δήμου Αθηναίων (Ακαδημίας 50). Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, ενώ θα διατίθενται έως τέσσερα (4) δελτία ανά άτομο.

*Περιορισμένος αριθμός δελτίων εισόδου θα διατεθεί και την ημέρα της συναυλίας στους Στύλους του Ολυμπίου Διός.

Στύλοι Ολυμπίου Διός: Είσοδος από την Πύλη του Αδριανού, επί της Λ. Αμαλίας
Μείνετε συντονισμένοι στο www.cityofathens.gr και στο www.opanda.gr, αλλά και στις σελίδες του facebook @CityofAthensOfficial και @OpanAthens, για συνεχή ενημέρωση.

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
Σχετικά Θέματα
Βιβλία
Δήμος Αθηναίων: Η ποίηση συναντά τις άλλες τέχνες σε έναν νέο κύκλο ανοιχτών συζητήσεων
Εκδηλώσεις
Γεννάδειος Βιβλιοθήκη: Διεθνές Συνέδριο για το μέλλον των βιβλιοθηκών και τη γνώση ως δημόσιο αγαθό
Εικαστικά
From Disconnection to Cypher: Live Performance στην Kourd Gallery στο πλαίσιο της «Χώρας της Αμφιλογίας»
Εκδηλώσεις
Μια Ιψενική «Κουκλίτσα» στο Εθνικό, ο «Αρχιμάστορας Σόλνες» στο Θέατρο Τέχνης – Όσα θα κάνουμε σήμερα
Εκδηλώσεις
«Η Χρονιά Χωρίς Καλοκαίρι» του Γιάννη Καλαβριανού, το εμβληματικό «Μεγάλο Φαγοπότι» - Όσα θα κάνουμε σήμερα
Εκδηλώσεις
Στο Θέατρο: Η νέα παράσταση της Όλιας Λαζαρίδου στο Fougaro Artcenter, στο Ναύπλιο
Εκδηλώσεις
Ο «Αφρός των Ημερών» στο Studio Μαυρομιχάλη και όσα θα κάνουμε σήμερα στην πόλη
Εκδηλώσεις
Free City: Όσα θα κάνουμε δωρεάν στην πόλη μετά το Πάσχα
ΕΙΔΑΜΕ / Παραστάσεις
Hot or Not #214: Όλα όσα μας άρεσαν (ή μας χάλασαν) αυτή την εβδομάδα
Δράσεις
Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης: Τρεις εκδηλώσεις στην Πάρο με δωρεάν είσοδο για την τοπική κοινωνία
Εκδηλώσεις
Θέατρο, μουσική και κατάνυξη - Όσα μάς περιμένουν τη Μ. Τετάρτη στην πόλη
Εκδηλώσεις
ΕΜΣΤ: Νέα έκδοση και ολοκλήρωση της έκθεσης Why Look at Animals? με ελεύθερη είσοδο