MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
06
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Escape Weekends: Aπόδραση σε σκηνικό 5 αστέρων στο Wyndham and Ramada Loutraki Poseidon Resorts

Μόλις 10 λεπτά από το Λουτράκι, σε απόσταση μιας ώρας από την Αθήνα, σε μία ιδιαίτερη τοποθεσία κάτω από τα επιβλητικά Γεράνια Όρη και με υπέροχη θέα στον Κορινθιακό Κόλπο, το 5άστερο Wyndham & Ramada Loutraki Poseidon Resorts είναι ιδανική επιλογή για ένα απολαυστικό Σαββατοκύριακο σ’ ένα περιβάλλον που διακρίνεται από κομψότητα, πολυτέλεια και ζεστασιά.

author-image Μάρη Τιγκαράκη

Wyndham Loutraki Poseidon Resort C 2

Το ιστορικό συγκρότημα Poseidon Resort εντάχθηκε πρόσφατα στην «οικογένεια» της Wyndham, ενός τουριστικού κολοσσού που διαχειρίζεται περισσότερα από 8.500 τουριστικά συγκροτήματα στον κόσμο. 

94717746

Διαμονή με πολυτέλεια και άνεση

EXECUTIVE JUNIOR SUITES 4756

Η διαμονή στο Wyndham & Ramada Loutraki Poseidon Resorts είναι μια αξέχαστη εμπειρία. Όλα τα δωμάτια, διαθέτουν μπανιέρα-υδρομασάζ και βεράντα με υπέροχη θέα στον Κορινθιακό Κόλπο ή στους καταπράσινους κήπους. 

Wyndham Loutraki Poseidon Resort 2

Ορισμένες από τις Deluxe Σουίτες διαθέτουν ιδιωτική πισίνα ή jacuzzi και κάποιες κυριολεκτικά ακουμπάνε την θάλασσα.

Gourmet απολαύσεις

RESTAURANTS 2412

Στο Wyndham & Ramada Loutraki Poseidon Resorts, θα βρείτε μια μεγάλη επιλογή από εστιατόρια και μπαρ, το καθένα από τα οποία καλύπτει αρμονικά τις ανάγκες και τις επιθυμίες των επισκεπτών.

107728887


Υπηρεσίες & Υποδομές

Wyndham Loutraki Poseidon Resort 1

Το Wyndham & Ramada Loutraki Poseidon Resortsδιαθέτει 3 παραλίες βραβευμένες με τη Γαλάζια Σημαία, 2 εξωτερικές πισίνες & παιδική πισίνα καθώς και μία εσωτερική πισίνα.

Τους καλοκαιρινούς μήνες προσφέρει μια μεγάλη επιλογή από θαλάσσια σπορ.

 poseidon gym


Επίσης στο πολυτελές Κέντρο Ευεξίας Aegeo Spa θ’ απολαύσετε χαλαρωτικές και αναζωογονητικές θεραπείες προσώπου και σώματος, καθώς και υπηρεσίες ομορφιάς ενώ στο οργανωμένο γυμναστήριο μπορείτε να αθληθείτε.

107729935

Χρήσιμες πληροφορίες: Wyndham & Ramada Loutraki Poseidon Resorts (2744067938, www.wyndhamloutrakiresort.com, www.ramadaloutrakiresort.com)

 

Περισσότερα από Προορισμοί
VIMA_WEB3b