MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Παράταση παραστάσεων για τον Χαρτοπόλεμο του Βαγγέλη Ρωμνιού στο Μικρό Γκλόρια

Το κωμικοτραγικό θρίλερ “O Χαρτοπόλεμος”, που έγραψε ο Βαγγέλης Ρωμνιός και σκηνοθέτησε ο Γιώργος Παλούμπης, θα πραγματοποιήσει τρεις επιπλέον παραστάσεις πριν ρίξει αυλαία, στο Μικρό Θέατρο Γκλόρια.

Monopoli Team

Συγκεκριμένα πέρα από τις παραστάσεις στις: 30/10, 31/10, 6/11 στις 21:30, και την Κυριακή 12/11 στις 23:00, παραστάσεις θα πραγματοποιηθούν την Δευτέρα 13/11, την Τρίτη 14/11, καθώς και την Δευτέρα 20/11 στις 21:30. Το κοινό μπορεί να προμηθευτεί τα εισιτήριά του για τις παραστάσεις μέσω του viva.gr στην προνομιακή τιμή των 10 ευρώ, ή να κάνει τηλεφωνική κράτηση στο τηλέφωνο 2103642334.

xartopolemos paratash noemvrios 2017 2

Λίγα λόγια για το έργο

Σε ένα υποθηκευμένο σπίτι, έναν σύγχρονο «Βυσσινόκηπο», πέντε ήρωες, τρία αδέλφια, μια κοπέλα και ένας πωλητής, όλοι εκπρόσωποι της αντιηρωικής γενιάς των τριαντάρηδων στην Αθήνα της κρίσης, κρίνονται, αλληλοαγαπιούνται και αλληλοκατασπαράζονται. Σε μια μόνο μέρα παιδικά και ενήλικα τραύματα χρόνων βγαίνουν στην επιφάνεια. Η προσπάθεια για επιβίωση-οικονομική αλλά και συναισθηματική οδηγεί στα άκρα με αναπάντεχη κατάληξη. Ένα σύγχρονο θρίλερ που θα μπορούσε να έχει εξελιχθεί στην διπλανή μας πόρτα. Ένας «Χαρτοπόλεμος» που θα σκορπίσει στον αέρα τις στάχτες μιας ολόκληρης κοινωνίας.

Στην παράσταση παίζουν πέντε ταλαντούχοι ηθοποιοί: Γιωργής Τσουρής, Βάλια Παπακωνσταντίνου, Βαγγέλης Ρωμνιός, Παύλος Πιέρρος, Φοίβος Ριμένας.

Περισσότερα από Θεατρικά Νέα
VIMA_WEB3b