
A
A
Το συγκρότημα από τη Θεσσαλονίκη που έχει χαρακτηριστεί ως ένα από τα καλύτερα live acts της χώρας, κατεβαίνει στην Αθήνα για να παρουσιάσει το νέο του album, την ημέρα που θα γίνει επίσημα διαθέσιμο σε δισκοπωλεία και ηλεκτρονικές πλατφόρμες.
Τα νέα τους τραγούδια έχουν έντονες επιρροές από την μεξικάνικη και latin μουσική, φέρνοντας στο μυαλό τον ήχο των Calexico, ενώ συνεχίζουν να φλερτάρουν και με την ελληνική παράδοση. Τρομπέτες και ηλεκτρικές κιθάρες «κεντούν» υπέροχα πάνω σε τραγούδια για «μάγισσες νύχτες», «ρόδα της ερήμου» και περιπλανώμενους ήρωες. Στο Faust, όπως και σε κάθε live τους, θα παίξουν και τραγούδια άλλων αγαπημένων τους δημιουργών, φτιάχνοντας ένα ηλεκτρικό και ξεσηκωτικό set που δημιουργεί ένα μεγάλο πάρτι.
A
A
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Ημερομηνία: Πέμπτη 2 Νοεμβρίου 2017
Ώρα έναρξης: 21.30
Καλλιτέχνης: Εκμέκ: Αλκης Κανίδης (φωνή, ηλεκτρική κιθάρα), Αλέκος Σπανίδης (τύμπανα), Σάκης Ραπτόπουλος (ακορντεόν, πλήκτρα, φωνητικά), Στέργιος Γιάννος (μπάσο), Γιώργος Αβραμίδης (τρομπέτα)
Χώρος: Faust, Kαλαμιώτου 11 & Αθηναϊδος 12, Αθήνα
Σημεία Προπώλησης: για κρατήσεις: FAUST | Τηλέφωνο: 210 3234095, [email protected], www.faust.gr
Τιμή εισιτηρίου: 5€ (7€ με κράτηση – χωρίς ποτό)
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Mandrakia Artis 2025: Όσα θα δούμε τον Ιούλιο και τον Αύγουστο στο φεστιβάλ της Μήλου
Merde!: Η μουσική κωμωδία των Κουτλή – Μαγουλιώτη για 2η σεζόν στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά
Τα χρόνια: Το βιβλίο της βραβευμένης με Νόμπελ Ανί Ερνό ζωντανεύει στη σκηνή της Πειραιώς 260
Η χορτοφάγος: Η Daria Deflorian ανεβάζει στην Πειραιώς 260 το μυθιστόρημα της Χαν Γκανγκ
«Άνοιξη» και τη νέα σεζόν για την Κρατική Ορχήστρα Αθηνών
Ο Σωκράτης Μάλαμας στο Πόρτο Ράφτη για μια συναυλία δίπλα στη θάλασσα
Kanye West: Κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση και trafficking από την πρώην βοηθό του
«Λειψώ»: Το νέο μυθιστόρημα της Κατερίνας Γιαμά κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Bookstars
Θερινές εκπτώσεις: Τι πρέπει να προσέχουν οι καταναλωτές
Οι hot Sevdaliza και Louis Tomlinson – και όσα ζήσαμε την τελευταία, καυτή μέρα του Ejekt