MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
24
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Το Hard Rock Cafe Athens γιορτάζει το Halloween με το πιο spooky burger!

Το Halloween πλησιάζει και το Hard Rock Cafe Athens θα το γιορτάσει σερβίροντας το πιο τρομακτικό burger του, το «Halloween Voodoo Burger», από τις 26 έως τις 31 Οκτωβρίου 2017.

author-image Ευδοκία Βαζούκη

Το Halloween Voodoo Burger αποτελείται από το λαχταριστό signature μπιφτέκι του Hard Rock Cafe, που ζυγίζει μισό κιλό, απίστευτα νόστιμο pulled pork με λιωμένο τυρί cheddar και καρυκευμένη κολοκύθα, όλα τοποθετημένα σε ένα αφράτο ψωμάκι! Αυτό το limited-time burger είναι η απόλυτη μακάβρια απόλαυση του Halloween. Δοκιμάστε το αν τολμάτε. 

Επιπλέον, το Halloween Voodoo Burger δεν θα μπορούσε παρά να συνοδεύεται από ένα εξίσου μακάβριο cocktail. Το Evil Eye Cocktail, με ένα βρώσιμο βολβό που αιμορραγεί στην κορυφή, είναι φτιαγμένο από καρυκευμένο ρούμι, Bacardi, χυμό λάιμ, ανανά, σιρόπι Gomme, Angostura, φράουλες και βατόμουρα! Αυτό το εορταστικό cocktail και η το limited-edition Burger ταιριάζουν τέλεια με το scary κλίμα του Halloween.

Το Hard Rock Halloween Voodoo Burger θα είναι διαθέσιμο στο Hard Rock Cafe Athens από 26-31 Οκτωβρίου, στην τιμή των 12.70 ευρώ.

hard rock athens giortazei to halloween 2017 4

Οι εορτασμοί του Halloween όμως δεν σταματούν εδώ! Το προσωπικό του Hard Rock Cafe ξεσκονίζει τις πιο τρομακτικές στολές του, βάζει την πιο «ανατριχιαστική» μουσική και είναι έτοιμο να γιορτάσει την πιο scary μέρα του χρόνου με ένα θρυλικό Halloween party την Τρίτη 31 Οκτωβρίου. To ειδικά διαμορφωμένο για την ημέρα DJ set θα ξεκινήσει να παίζει δυνατά στις 21:00 και το Hard Rock Cafe Athens υπόσχεται να προσφέρει δυνατές & «ανατριχιαστικές» στιγμές σε όποιον βρεθεί στο party.

hard rock athens giortazei to halloween 2017 5

Τέλος, φέτος, για μια ακόμη χρονιά, μέρος της γιορτής του Halloween θα είναι και οι μικροί μας φίλοι, καθώς το Hard Rock Cafe Athens διοργανώνει το Li’l Μonsters’ Party, την Κυριακή 29/10 από τις 13:00 – 16:00, και περιμένει με ανυπομονησία να υποδεχτεί όλα τα μικρά τέρατα και vampires. Η μέρα αυτή θα είναι αφιερωμένη στα παιδιά, τα οποία θα έχουν την ευκαιρία να μεταμφιεστούν και να διασκεδάσουν με πολλές θεματικές δραστηριότητες & χειροτεχνίες. Η είσοδος είναι ελεύθερη και όλα τα παιδιά που θα παρευρεθούν στο party θα απολαύσουν δώρο ζαχαρωτά.

Περισσότερα από Going Out
VIMA_WEB3b