MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
03
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Έρχονται σειρές, έρχονται πρεμιέρες

Ένα είναι σίγουρο, ότι με τις καινούργιες σειρές, τα γερά ονόματα, τις πολύ καλές παραγωγές πρέπει ο καθένας να βάλει το πρόγραμμά του. Τι θα δει και τι θ’ αφήσει. Και σε τι κυρίως θα κολλήσει. Λοιπόν, τα νέα κυκλοφορούν ήδη στις οθόνες. Και οι καινούργιες σειρές της COSMOTE TV μπαίνουν και αυτές στο πρόγραμμά τους. Ξεχωρίζω, δυνατές αφίξεις και (για γερά νεύρα) καλτ επιστροφές. Aπό την Μαρία Μαρκουλή

Τιμ Ροθ
author-image Μαρία Μαρκουλή

Ευθύς εξ’ αρχής, για να αισθανθούμε όλοι ωραία, ο Τιμ Ροθ είναι εδώ. Respect στον άνθρωπο που κινείται με άνεση από αξιολάτρευτους Ταραντινικούς outlaws μέχρι (μόλις τις προάλλες) μυστήριους τύπους από τους παράξενους κόσμους του Twin Peaks. Kαι ποιος είδε τον Ροθ ψύχραιμο (ή όχι και τόσο) και δεν τον φοβήθηκε! Θα τον φοβηθεί τώρα, στη νέα σειρά Tin Star, όπου- καλώς τον!- έρχεται φορώντας το σήμα του Νόμου. Έχει αφήσει πίσω του το Λονδίνο για να εγκατασταθεί με την οικογένειά του σε μια μικρή πόλη στα βουνά του Καναδά, όπου θα αναλάβει το αστυνομικό τμήμα.

Μόνο που το παρελθόν του ντετέκτιβ Τζιμ Γουόρθ (Τιμ Ροθ) τον κυνηγάει και θα τον βρει. Οι μικρές ήσυχες πόλεις άλλωστε δεν μένουν για πολύ έτσι, ειδικά όταν περάσουν την welcome πινακίδα τους, μεγάλες επιχειρήσεις, πετρέλαια, λεφτά και όσοι τρέχουν πίσω από αυτά. Ο άλλος εαυτός του Τζιμ Γουόρθ, τότε, σταματάει να κάνει τις διακοπές του στο υποσυνείδητο, ξυπνάει για να δράσει και να αφήσει, όπως καταλαβαίνετε τον Τιμ Ροθ να κεντήσει το ρόλο έτσι όπως μας αρέσει. Από τις εκλεκτές παρουσίες στο καστ η Κριστίνα Χέντριξ με δύναμη από το Mad Men και έτοιμη να λερώσει τα χέρια της στο πετρέλαιο λες και ζούμε θρυλικές εποχές J.R.-αλλά ποιος θυμάται τώρα το Ντάλας!

Η σειρά Tin Star εξελίσσεται σε 10 επεισόδια και προβάλλεται κάθε Παρασκευή στις 22.00 στο COSMOTE CINEMA 4HD λίγες ώρες μετά την πρεμιέρα της στην Μ. Βρετανία

COSMOTE TV Paula

Μια νέα καθηγήτρια χημείας (χημεία- το αγαπημένο μάθημα των σειρών) είναι η Πόλα αλλά χημεία δεν φαίνεται να έχει η σχέση που διατηρεί με τον συνάδελφό της Φίλιπ, ο οποίος τυγχάνει και παντρεμένος και εκείνη κάνει σχέδια για να τελειώνει την ιστορία. Αλλά, λογαριάζει χωρίς τον «ξενοδόχο», το ρόλο του οποίου αναλαμβάνουν – ποιοι λέτε;- κάτι αρουραίοι που μπουκάρουν στο υπόγειο σα να είναι βαλτοί.

Η Πόλα, τότε, φωνάζει τον Τζέιμς για βοήθεια με αποτέλεσμα τα τρωκτικά να τους φέρουν πιο κοντά και να τα «φτιάξουν». Και παρότι δεν επιτρέπεται να αποκαλύψω περισσότερα, _για να μην το χαλάσω σε εκείνους που δεν έχουν ακόμη αρχίσει να βλέπουν το Paula_ σημειώνω μόνο ότι άλλα περιμένεις και άλλα γίνονται, τα πράγματα αγριεύουν και η μίνι σειρά του BBC μαζεύει γύρω της φανατικούς Paul-ίστες.

Η μίνι σειρά Paula του BBC προβάλλεται κάθε Σάββατο στις 23.00 στο COSMOTE CINEMA 4HD

 american horror story

Σιγά μη φοβηθούν τώρα οι δημιουργοί του «καλτ» American Horror Story (βλέπε Ράιαν Μέρφι και εδώ) και δεν στήσουν καρτέρι στο κακό εκεί στις κάλπες. Ο καινούργιος κύκλος ξεκινά ακριβώς από την βραδιά της Προεδρικής εκλογικής αναμέτρησης του 2016 στην Αμερική. Και Cult λέγεται η καινούργια ιστορία τρόμου της σειράς όπου συμβολισμοί και παραπομπές στον πραγματικό τρόμο εκεί έξω, υποθέτω, δεν λείπουν.

Κάπου στους ενδιάμεσους κύκλους, ομολογώ πως η σειρά με ‘έχασε’ λίγο αν και φαν των θριλερικών συγκινήσεων, αλλά όλοι μιλάνε για επιστροφή στις δυνατές στιγμές της με το Cult και σπεύδω και εγώ να μπω στον εφιάλτη του.

Ο νέος κύκλος του American Horror Story Cult προβάλλεται κάθε Τετάρτη στις 23.30 αποκλειστικά στο FOX, λιγότερο από 24 ώρες μετά την προβολή του στην Αμερική.

victoria_cosmote_tv

Στο μεταξύ (θα το έχετε μάθει) επέστρεψε και η Βασίλισσα, η Victoria με τον 2ο κύκλο επεισοδίων όπου σύμφωνα με το πρωτόκολλο και τους κανόνες κάθε σειράς που βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα, πλέκονται δράματα, έρωτες, συγκρούσεις, ανατροπές με σκοπό να παρασύρουν τη Βικτώρια και τον θεατή σε σχέση πάθους, με βλέψεις ξεκάθαρα για 3ο κύκλο. Θα φανεί.

Η σειρά προβάλλεται στο COSMOΤΕ CINEMA 4HD, κάθε Κυριακή στις 22.00

Περισσότερα από Keep Watching
VIMA_WEB3b