MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Singapore Airlines: ένα βίντεο με οδηγίες ασφαλείας που πρόκειται να τραβήξει την προσοχή μας

Αν είσαι απ’ αυτούς που δεν προσέχουν ποτέ τα βίντεο με τις οδηγίες ασφαλείας κατά την διάρκεια μιας αεροπορικής πτήσης, ίσως τότε το τελευταίο βίντεο που έφτιαξε η Singapore Airlines να το αλλάξει αυτό…

Monopoli Team

Το νέο βίντεο της εταιρείας, το οποίο θα ξεκινήσει να προβάλλεται στις πτήσεις στο τέλος του χρόνου, παρουσιάζει διάφορα εικονικά σημεία στην φωτογενή πόλη της Σιγκαπούρης, ενώ παράλληλα μια φωνή περιγράφει τις συνήθεις οδηγίες ασφαλείας, που όλοι πρέπει να γνωρίζουμε κατά την διάρκεια μιας πτήσης με αεροπλάνο. Οι δημιουργοί του χρησιμοποιήσαν επέδειξαν εξαιρετικά μεγάλη φαντασία στο να βρουν το εκάστοτε σημείο μέσα στην πολη, ώστε να παρουσιαστούν καλύτερα η επίδειξη των οδηγιών. Για παράδειγμα, τα παγκάκια του πάρκου στο Henderson Waves για να δείξουν πως πρέπει να συμπεριφερθούν οι επιβάτες κατα την διάρκεια μιας πρόσκρουσης και τις θέσεις του Capitol Theatre για να εξηγήσουν τους λόγους που πρέπει να αφαιρούν τον φορτιστή κατά την διάρκεια της απογείωσης.

Δεν μπορούμε λοιπόν, να μην παραδεχτούμε πως πρόκειται για ένα από τα πιο ωραία βίντεο με οδηγίες που έχουμε δει ποτέ σε αεροπλάνο! Επιπλέον, πέραν του ότι θα καταφέρει να τραβήξει την προσοχή των επιβατών, το συγκεκριμένο βίντεο, πρόκειται να φέρει και περισσότερους τουρίστες στην Σιγκαπούρη και ειδικότερα σε αυτά τα σημεία που παρουσιάζει το εν λόγω βίντεο, από την στιγμή που θα αρχίσει να προβάλλεται μόνιμα στις πτήσεις της εταιρείας.

Περισσότερα από Προορισμοί
VIMA_WEB3b