MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

5o Railway Festival στον νομό Ηλείας

Το Railway Festival είναι ένα αυτοδιαχειριζόμενο, δωρεάν φεστιβάλ εναλλακτικής μουσικής που πραγματοποιείται στον νομό Ηλείας και στηρίζεται από την τοπική κοινωνία.

Monopoli Team

Σην περιοχή του παλαιού σιδηροδρομικού σταθμού στο Βαρθολομιό, στο παρκο με αιωνόβια δέντρα δίπλα στις αποθήκες του ΑΣΟ θα διεξαχθεί για 5η συνεχόμενη χρονιά του Railway Festival την Τετάρτη 9 Αυγούστου. Το φεστιβάλ ξεκίνησε και παραμένει δωρεάν για το κοινό, με ελεύθερη είσοδο, και πληθώρα δραστηριοτήτων. 

Φέτος το φεστιβάλ φιλοξενεί τον Παύλο Παυλίδη & B-Movies. Ο Παύλος Παυλίδης ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα μαζί με τους B-movies και από κοινού μας παρουσιάζουν ένα πρόγραμμα – αναδρομή στα αγαπημένα μας τραγούδια από τα Ξύλινα Σπαθιά καθώς και τις επιτυχίες του Παύλου από την σόλο καριέρα του. Οι B- movies αποτελούνται από τους; Τόλη Δεληγιάννη (μπάσο), Ορέστη Μπενέκα (πλήκτρα), Δημήτρη Οικονόμου (τύμπανα), Αλέκο Βουλγαράκη (ηλ. κιθάρα)

Το φεστιβάλ ανοίγουν ο Κωνσταντίνος Πετρόπουλος & the Scientists. O Κωνσταντίνος Πετρόπουλος με επιρροές από την ελληνική ροκ και εναλλακτική μουσική σκηνή εχει παίξει σε πολλά Live Bars σε επαρχία και Αθήνα καθώς και σε μουσικές σκηνές. Στο Railway Festival θα εμφανιστεί με full band σύνθεση, με τους “The Scientists”, οι οποίοι είναι: Γιώργος Μάλλιαρης (Κιθάρα & Μαθηματικά), Βασίλης Λέτσιος (Ντράμς & Φυσική), Κώτσος Ελευθερίου (Μπάσο & Προγραμματισμός), Γιάννης Μπουζούκης  (Σαξόφωνο & Ψυχολογία).

Περισσότερα από Φεστιβάλ
VIMA_WEB3b