MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
18
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Saristra Festival 2017 Παλιά Βλαχάτα, Σάμη, Κεφαλονιά

Στα Παλιά Βλαχάτα στη Σάμη Κεφαλλονιάς, θα γίνει για πέμπτη χρονιά το Saristra Festival, το πρωτοποριακό φεστιβάλ ελληνικής μουσικής 4, 5, 6 Αυγούστου 2017.

Monopoli Team

Το ημιορεινό χωριό Παλιά Βλαχάτα, εγκαταλελειμμένο ύστερα από το σεισμό του 1953 αποκτά ξανά ζωή για 3 ημέρες και φιλοξενεί το Saristra Festival (Σαρίστρα είναι το ιστορικό όνομα της πλατείας του χωριού).  Το φεστιβάλ περιλαμβάνει συναυλίες, εκθέσεις, προβολές, διαλέξεις, παράλληλες δράσεις αλλά και δυο μεσημεριανά beach parties:  στο Acron Beach Bar – τη νέα φετινή άφιξη στην παραλία της Αντισάμου – με τον Dimitri Papaioannou στα decks και στο Exile Beach Bar στην παραλία της Αγίας Παρασκευής με τον Peter Slovenly της Slovenly Recordings.

Αναλυτικά το μουσικό πρόγραμμα του φεστιβάλ:

K.Beta

Kωνσταντίνος Βήτα 

Παρασκευή 4/8

Ο Κωνσταντίνος Βήτα επιστρέφει στην Κεφαλονιά 22 χρόνια μετά, για ένα μονάδικό σετ.

Οι drog_a_tek, η οπτικοακουστική κολεκτίβα που χρησιμοποιεί τον ηχητικό πόλεμο για να ελέγξει όλο το ηχητικό φάσμα με σκοπό να εξασφαλίσουν απρόσκοπτη πρόσβαση σε ρυθμικές ουτοπίες εμποδίζοντας τον αντίπαλο να αναπτυχθεί.

Ο Theodore, είναι συνθέτης, performer και πολυοργανίστας με μια ιδιάζουσα, δική του ηλεκτρονική post-rock τεχνοτροπία ανοιχτή στον ρομαντισμό.

Οι Dury Dava είναι ένα νέο παράξενο και ανατρεπτικό μουσικό punk σχήμα με επιρροές από τη λαϊκή κουλτούρα και παράδοση. 

Dj Set: Ο Chevy (κατά κόσμον Βασίλης Σεβδαλής) έχει εμφανιστεί στα σημαντικότερα bar, club και festival της χώρας . Αυτό τον καιρό “τρέχει” το Needless mobile party.

Dj Set: Ο Mr. Z (κατά κόσμον Ζώης Χαλκιόπουλος) είναι ενεργό μέλος του mobile party Needless, ραδιοφωνικός παραγωγός, ιδρυτής του παζαριού δίσκων, Μπιτ Παζάαρ, ενώ έχει κυκλοφορήσει και δυο προσωπικά album.

 nightstalker saristra markella

Nightstalker

Σάββατο 5/8

Οι Nightstalker,  η μπάντα που άνοιξε τον δρόμο για το stoner rock στα καθ’ ημάς.

Οι A Victim of Society ή αλλιώς το φασαριόζικο τρίο πλέον, που αποτύπωσε την ωμή ψυχεδελική του ενέργεια στο Freaktown τον δίσκο που διεκδικεί τον τίτλο του πιο ζόρικου της φετινής χρονιάς.

Οι Prins Obi & The Dream Warriors η freak rock μπάντα με pop ευαισθησίες. 

Οι νεοσύστατοι Bedouin από την Πάτρα με garage-pop αναφορές.

Ο Vagina Lips είναι το σόλο project του Τζίμη Πολιούδη και έρχεται από την Θεσσαλονίκη με έναν ξεσηκωτικό shoe gaze/ rock & roll ήχο.

Dj Set: Ο Blue Lagoon είναι ιδρυτικό μέλος της ομάδας ‘Κορμοράνος’ . Ως σολίστας DJ βρίσκεται συχνά πίσω από τα decks σοβαρότατων party εντός και εκτός Αθήνας.

+Beach Party στο Acron Beach Bar στην Αντίσαμο με τον Dimitri Papaioannou (Synch Festival, Σπίτι Cocktail Bar) στα decks.

 larry gus saristra markella

Larry Gus

Κυριακή 6/8

Ο Βρετανός Pye Corner Audio (κατά κόσμον Martin Jenkins) είναι ένας απ’ τους πλέον ανερχόμενους καλλιτέχνες της ηλεκτρονικής σκηνής της Ευρώπης 

Ο Larry Gus, το electro pop freak με το punk attitude έρχεται στο Saristra Festival με τις κονσολες του για να κάνει το δικό του μοναδικό one man show.

Οι Acid Baby Jesus μια από τις σημαντικότερες ελληνικές underground μπάντες των τελευταίων ετών 

Οι The Bonnie Nettles μια από τις μεγαλύτερες φετινές εκπλήξεις της ελληνικής σκηνής κρατούν ψηλά τη σημαία της psychedelic/garage σκηνής των 60’s

Οι Hand & Le ένα ντουέτο με post punk αλλά και riot grrrl καταβολές. Μια από τις σπάνιες εμφανίσεις τους λίγο πριν κυκλοφορήσουν το πρώτο τους άλμπουμ.

Dj Set: Ο Nolo Areola είναι μέλος των Acid Baby Jesus. Θα παίξει ατόφιο rock’n’roll και ποιος ξέρει τι άλλο.

Dj Set: Ο Espeekaye (κατά κόσμον Νίκος Μπαρπάκης) στο εθιμοτυπικό κλείσιμο του φεστιβάλ μέχρι να βγει ο ήλιος.

+Beach party (powered by Fix Hellas) στο Exile στην παραλία της Αγίας Παρασκευής με τον Peter Slovenly της Slovenly Recordings στα decks.

Η είσοδος είναι δωρεάν, www.saristrafestival.gr 

Περισσότερα από Φεστιβάλ
VIMA_WEB3b