MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
16
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Weekend Agenda 23 – 25 Ιουνίου: oι 5 top εκδηλώσεις του Σαββατοκύριακoυ

Οι δικές μας επιλογές από παραστάσεις, συναυλίες, ταινίες και πολλές άλλες εκδηλώσεις που γίνονται από την Παρασκευή 23 έως την Κυριακή 25 Ιουνίου 2017 και αξίζουν την προσοχή σας!

The Killers
author-image Μαρία Γεωργιλάκη

ΣΥΝΑΥΛΙΑ

The Killers στο Ejekt Festival

Έχουμε μπει πια στην τελική ευθεία για την πρώτη συναυλία των The Killers στη χώρα μας, συγκεκριμένα στις 24 Ιουνίου 2017 στην Πλατεία Νερού. οι Αμερικανοί super-stars θα βρεθούν στη σκηνή του Ejekt σε μια εμφάνιση με διάρκεια 2 ωρών, η οποία θα περιλαμβάνει όλες τις μεγάλες επιτυχίες της εξαιρετικά επιτυχημένης καριέρας τους, καθώς και το ολόφρεσκο υλικό από τον επερχόμενο δίσκο τους. Μαζί τους, επίσης για πρώτη φορά στην Ελλάδα, θα εμφανιστούν οι περίφημοι The Kills και οι Circa Waves, ενώ την εγχώρια μουσική σκηνή θα εκπροσωπήσουν οι Deaf Radio. 


Τιμές;
 Arena – 50€, VIP – 90€

Πότε; Σάββατο 24 Ιουνίου 2017 στις 17.00
Που; Πλατεία Νερού, Φάληρο


PERFORMANCE

Θερμά θαλάσσια λουτρά στην Πειραιώς 260 
Vassilis Noulas Nova Melancholia therma thalassia loutra 2017 top5

Το Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου 2017 παρουσιάζει την παράσταση “Θερμά θαλάσσια λουτρά”. Στον πυρήνα της νέας παράστασης της πρωτοποριακής ομάδας Nova Melancholia, σε σκηνοθεσία Βασίλη Νούλα, βρίσκονται τρία σύντομα διηγήματα του Η.Χ. Παπαδημητρακόπουλου από τη συλλογή Θερμά θαλάσσια λουτρά. Η περφόρμανς θα κινηθεί σε μια ατμόσφαιρα θερινής αμεριμνησίας και ραστώνης· η μελαγχολία, όμως, και το υπαρξιακό άλγος θα ελλοχεύουν, όπως τα σκοτεινά φύκια κάτω από τη γαλανή θάλασσα. Το ύφος των διηγημάτων είναι χαμηλόφωνο, οικείο, ακριβές και ρέει με έναν απλό, φυσικό τρόπο, σε αντίθεση με την ανησυχία των προσώπων, που κάνει παραπλανητική την επιφάνεια της καλοκαιρινής σαγήνης. Η περφόρμανς θα αντλήσει επιπλέον υλικό από κινηματογραφικές επιτυχίες και τραγούδια που συνδέονται με το καλοκαίρι και την παραθαλάσσια ζωή.

Τιμές; ​Κανονικό: Από 20€ έως 25€, Φοιτητικό: 12€, ΑΜΕΑ: 5€, Ανέργων: 5€
Πότε; 24 & 25 Ιουνίου 2017 στις 21.00
Που; Θέατρο Πειραιώς 260 (Η’)

ΣΥΝΑΥΛΙΑ

Ο Κωστής Μαραβέγιας στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων

kostis maravegias texnopoli to5 ekdilwseis weekend

Το καλοκαίρι έχει μπει για τα καλά και για να το γιορτάσει έρχεται και ο Κωστής Μαραβέγιας για μια μοναδική συναυλία στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων. Ο Κωστής Μαραβέγιας έχει αποδείξει ότι είναι από εκείνους τους καλλιτέχνες που αγαπάει να εκφράζεται μέσα από τη μουσική και χαίρεται τις συναυλίες όσο και το κοινό που τον παρακολουθεί. Οπλισμένος με το χαμόγελο, την ευγένεια, τη γοητεία του, αλλά και την μουσική του, θα μας φέρει όλους και πάλι κοντά, να τραγουδήσουμε αγαπημένα τράγούδια, παλιά και καινούργια, σε μία υπέροχη καλοκαιρινή βραδιά.

Τιμές; 13€ προπώληση, 15€ ταμείο

Πότε; Παρασκευή 23 Ιουνίου 2017
Που; 
Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, Γκάζι

ΤΑΙΝΙΑ

Ευαίσθητες Χορδές
euaisthites xordes movie weekend top 5 iounios 2017

Η Μαρί είναι μια έφηβη αφοσιωμένη στο σχολείο και το βιολοντσέλο που χάνει σταδιακά την όρασή της από σπάνια ασθένεια. Ο Βικτόρ είναι ένα δυναμικό αγόρι με κάποιες δυσκολίες στο σχολείο που ερωτεύεται τη Μαρί. Όταν ανακαλύψει το μυστικό της, τα δύο παιδιά κάνουν μια συμφωνία: ο Βικτόρ υπόσχεται να βοηθήσει τη Μαρί να κρύψει την αλήθεια από τους καθηγητές της για να καταφέρει να περάσει τις εξετάσεις στο ωδείο. Μια βαθιά φιλία θα γεννηθεί ανάμεσά τους και θα τους βοηθήσει να αντιμετωπίσουν τον κόσμο ολόκληρο…

ΣΥΝΑΥΛΙΑ


MΕΛΙSSΕS στο Summer Nostos Festival
melisses nostos Tor5 agenda weekend 2017


Οι MΕΛΙSSΕS, το αγαπημένο ελληνικό ποπ-ροκ συγκρότημα με το ιδιαίτερο καλλιτεχνικό στυλ, μεταφέρουν την ενέργεια και το δυναμισμό τους στο «Party Zone» του Summer Nostos Festival. Έρχονται για να παρουσιάσουν, με τον μοναδικό τρόπο ερμηνείας και τη δυναμική τους παρουσία, μια σειρά επανεκτελέσεων, γεμίζοντας το Ξέφωτο με γνώριμα και αγαπημένα ξένα τραγούδια σε αναπάντεχες διασκευές.

Τιμές; Δωρεάν είσοδος

Πότε; Παρασκευή 23 Ιουνίου 2017, ώρα 22.00

Που; Σκηνή στο Ξέφωτο στο ΚΠΙΣΝ

Περισσότερα από Weekend
VIMA_WEB3b