MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Weekend Agenda 9 – 11 Ιουνίου: oι 5 top εκδηλώσεις του Σαββατοκύριακoυ

Οι δικές μας επιλογές από παραστάσεις, συναυλίες, ταινίες και πολλές άλλες εκδηλώσεις που γίνονται από την Παρασκευή 9 έως την Κυριακή 11 Ιουνίου 2017 και αξίζουν την προσοχή σας!

author-image Μαρία Γεωργιλάκη

ΘΕΑΤΡΟ

Το γεφύρι του Δρίνου στο Θέατρο Πειραιώς 260 – Φεστιβάλ Αθηνών
Το Φεστιβάλ Αθηνών παρουσιάζει το θεατρικό έργο “Το γεφύρι του Δρίνου” από το ομώνυμο μυθιστόρημα του Ίβο Άντριτς, για δύο ημέρες, 9 και 10 Ιουνίου 2017 στην Πειραιώς 260. Ένα μυθιστόρημα-ορόσημο των σερβικών γραμμάτων, αντίστοιχο του Πόλεμος και ειρήνη, είναι το πιο διάσημο έργο του Ίβο Άντριτς, ο οποίος παραμένει ο πλέον μεταφρασμένος Σέρβος λογοτέχνης και ο μοναδικός συγγραφέας της πρώην Γιουγκοσλαβίας που έχει τιμηθεί με το βραβείο Νόμπελ.

Τιμές; Κανονικό: Από 20€ έως 25€, Φοιτητικό: 12€, ΑΜΕΑ: 5€, Ανέργων: 5€
Πότε; 9 και 10 Ιουνίου 2017 στις 21.00
Που; 
Πειραιώς 260 – Κτίριο Η’, Πειραιώς 260, Καλλιθέα

ΣΥΝΑΥΛΙΑ
string demons weekend agenda

Οι String Demons στην Πειραιώς 260 – Φεστιβάλ Αθηνών
Οι String Demons, έρχονται με ανανεωμένη μουσική ορμή, και με τη γνωστή τους ανατρεπτικότητα καλούν το κοινό σε μια μουσική εκδρομή με πολλές εκπλήξεις, την Κυριακή 11 Ιουνίου 2017, στην Πειραιώς 260.  Οι «δαίμονες των εγχόρδων» Κωνσταντίνος Μπουντούνης (βιολοντσέλο, κρουστά) και Λυδία Μπουντούνη (βιολί) γνωρίζουν πώς να συμφιλιώνουν με μοναδικό και εκρηκτικό τρόπο την κλασική μουσική με το χέβι μέταλ, την παραδοσιακή/λαϊκή με το ροκ, και να ταξιδεύουν το κοινό όπου φτάνει η μουσική, με ρυθμό, τρέλα, χιούμορ, κρουστά-τύμπανα και έγχορδα.

Τιμές; Κανονικό: 13€ Φοιτητικό: 8€ ΑΜΕΑ: 5€ Ανέργων: 5€
Πότε; Κυριακή 11 Ιουνίου 2017 στις 22.00
Που; Πειραιώς 260, Κήπος Δ

ΘΕΑΤΡΟ
ippolutos filologikos sullogos parnassos weekend agenda

Ιππόλυτος του Ευριπίδη στον Φιλολογικό Σύλλογο Παρνασσός
Ο Φιλολογικός Σύλλογος Παρνασσού παρουσιάζει σε συνεργασία με την Στέγη, την παράσταση “Ιππόλυτος” του Ευρυπίδη, από τις 7 έως τις 11 Ιουνίου 2017 στις 21.00. Όλη η τραγωδία σε μια μουσική για λέξεις. Το ισχυρό ντουέτο Δημήτρη Καμαρώτου και Αμαλίας Μουτούση μπαίνει σε ένα από τα ιστορικά κτίρια της Αθήνας και μας βυθίζει στην ιστορία της Φαίδρας και του Ιππόλυτου. Δεν είναι παράσταση. Δεν είναι συναυλία. Είναι μια αλλιώτικη εμπειρία θέασης/ακρόασης του αρχαίου δράματος.

Τιμές; ​Κανονικό: 10 – 12€, Μειωμένο, Φίλος ή Μικρή Παρέα (5-9 άτομα): 8 – 10€, Μεγάλη Παρέα (10+ άτομα): 7 – 9€, ΑΜΕΑ & Άνεργοι: 5€, Συνοδός ΑΜΕΑ: 7€
Πότε; από 7 έως 11 Ιουνίου 2017 στις 21.00

Που; Φιλολογικός Σύλλογος Παρνασσός, Πλ. Αγίου Γεωργίου Καρύτση 8, Αθήνα

ΜΟΥΣΙΚΗ
panorama ellinikis jazz stegi weekend agenda

Πανόραμα Ελληνικής Τζαζ – New Generation 4 στη Στέγη
Η σύγχρονη ελληνική τζαζ σκηνή εμπλουτίζεται διαρκώς με νέα αξιόλογα σχήματα και το Πανόραμα Ελληνικής Τζαζ – New Generation 4 παρουσιάζει αντιπροσωπευτικά δείγματα από αυτά, για 4η χρονιά στη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση, από τις 9 έως τις 11 Ιουνίου 2017. H νέα γενιά της ελληνικής τζαζ σκηνής πειραματίζεται με το mainstream, γκρουβάρει ακατάπαυστα και φτιάχνει μουσικά ηχοτοπία. Για 4η χρονιά ακούμε το μέλλον, εδώ και τώρα.

Τιμές; Κανονικό: 7€, ΑΜΕΑ & Άνεργοι: 5€ | Συνοδός ΑΜΕΑ: 7€
Πότε; 9-11 Ιουνίου 2017 στις 21.00
Που; Μικρή Σκηνή στη Στέγη Ιδρύματος Ωνάση, Συγγρού 107

ΤΑΙΝΙΑ
wonder woman weekend agenda

Wonder Woman
Τη λένε Νταϊάνα της Θεμίσκυρας, είναι κόρη της Ιππολύτης και οι περισσότεροι την γνωρίζουν ως Wonder Woman. Η νέα σούπερ ηρωίδα, φιλοδοξεί να αφήσει πίσω της όλους τους άρρενες ανταγωνιστές της. Πριν να γίνει γνωστή ως η Wonder Woman, ήταν η Νταϊάνα, πριγκίπισσα των Αμαζόνων, εκπαιδευμένη να είναι μια ανίκητη πολεμίστρια. Μεγαλωμένη σε ένα προστατευμένο από τον κόσμο, παραδεισένιο νησί, η ζωή της αλλάζει, όταν ένας Αμερικάνος πιλότος πέφτει στις ακτές του νησιού της και της περιγράφει ένα μεγάλο πόλεμο που εξαπλώνεται στον έξω κόσμο. Η Νταϊάνα θα αποφασίσει να αφήσει τον κόσμο της, πεπεισμένη ότι μπορεί να σταματήσει την απειλή.

Περισσότερα από Weekend
VIMA_WEB3b