MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Weekend Agenda 26 – 28 Μαΐου: oι 5 top εκδηλώσεις του Σαββατοκύριακoυ

Οι δικές μας επιλογές από παραστάσεις, συναυλίες, ταινίες και πολλές άλλες εκδηλώσεις που γίνονται από την Παρασκευή 26 έως την Κυριακή 28 Μαΐου και αξίζουν την προσοχή σας!

The Great Tamer στη Στέγη
author-image Μαρία Γεωργιλάκη

ΧΟΡΟΣ
The Great Tamer του Δημήτρη Παπαϊωάννου στην Στέγη

Ο Δημήτρης Παπαϊωάννου επιστρέφει στη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση για να «δαμάσει» τις αισθήσεις μας με την παγκόσμια πρεμιέρα του “The Great Tamer” (Ο Μεγάλος Δαμαστής), από 24 Μαΐου έως 11 Ιουνίου 2017. Λίγο πριν ταξιδέψει με την παράσταση ανά τον κόσμο και τρία χρόνια μετά την τελευταία του δημιουργία, Still Life, ο διεθνούς φήμης Έλληνας δημιουργός παρουσιάζει το The Great Tamer, τη διεθνή συμπαραγωγή, που έρχεται να επιστεγάσει την επιτυχία από τις παγκόσμιες περιοδείες του Still Life και της Πρώτης Ύλης.

Τιμές; Κανονικό: 7 – 15 – 25 – 30 – 35 – 40 – 45€, Μειωμένο, Φίλος ή Μικρή Παρέα (5-9 άτομα): 12 – 20 – 24 – 28 – 32 – 36€, Μεγάλη Παρέα (10+ άτομα): 11 – 18 – 21 – 25 – 28 – 32€, ΑΜΕΑ & Άνεργοι: 5€ | Συνοδός ΑΜΕΑ: 10€
Πότε; Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή, στις 20.30
Που;
Στέγη Ιδρύματος Ωνάση (Κεντρική Σκηνή), Συγγρού 107, Αθήνα



ΕΚΘΕΣΗ
art athina 2017 weekend eikastika

Η ανανεωμένη Art Athina 2017 στο Γήπεδο Tae Kwon Do
Ένα από τα μεγαλύτερα ετήσια εικαστικά γεγονότα στην Ελλάδα, θα ανοίξει τις πύλες της στο TaeΚwonDo Παλαιού Φαλήρου την Παρασκευή 26 Μαΐου και θα διαρκέσει έως και την Κυριακή 28 Μαΐου. Συνολικά 12 ενότητες αναπτύσσονται γύρω από τον κεντρικό άξονα της διοργάνωσης – την έκθεση που συνθέτουν οι 56 συμμετέχουσες γκαλερί από την Ελλάδα και το εξωτερικό – σύμφωνα με το πρόγραμμα που διαμόρφωσε η νέα καλλιτεχνική διευθύντρια της Art Athina 2017, Σταματία Δημητρακοπούλου.

Τιμές; Γενική είσοδος: 8€, Μειωμένο (Άνεργοι, μαθητές, φοιτητές, άτομα άνω των 65 ετών, ΑμεΑ): 5€, Ομαδικό (15+ άτομα): 5€, Ελεύθερη είσοδος: Παιδιά έως 12 ετών, φοιτητές της ΑΣΚΤ, μέλη της ΑΙCA και του Εικαστικού Επιμελητηρίου Ελλάδος
Πότε; Παρασκευή: 12:00 – 21:00, Σάββατο: 12:00 – 21:00, Κυριακή: 12:00 – 21:00
Που; Γήπεδο Tae Kwon Do – Κλειστό Παλαιού Φαλήρου (Δέλτα Φαλήρου)

ΘΕΑΤΡΟ
fones tou pinter theatro weekend

Φωνές του Πίντερ στο Νέο Θέατρο Κατερίνα Βασιλάκου
Οι «Φωνές» του Χάρολντ Πίντερ, σε σκηνοθεσία Μάνου Καρατζογιάννη, ενώνουν για πρώτη φορά τον Δημήτρη Καταλειφό, την Όλια Λαζαρίδου, τη Λουκία Μιχαλοπούλου και τον Νίκο Πουρσανίδη επί σκηνής, στο Νέο Θέατρο Κατερίνα Βασιλάκου, από 24 Μαΐου και για δέκα μόνο παραστάσεις. Τα μονόπρακτα του Πίντερ τριάντα χρόνια μετά την πρώτη τους παρουσίαση, μεταφράζονται εκ νέου και ενώνονται για πρώτη φορά σε αυτήν τη θεατρική σύνθεση.

Τιμές; Κανονικό 15 ευρώ, Φοιτητικό /ανέργων / ΑΜΕΑ / 12 ευρώ
Πότε; από Τετάρτη 24 Μαΐου 2017 έως Κυριακή 4 Ιουνίου 2017

Που; Νέο Θέατρο Κατερίνα Βασιλάκου, Πλαταιών και Προφήτη Δανιήλ 3, Μεταξουργείο

ΜΟΥΣΙΚΗ
artefacts ensemble stegh mousiki weekend

ARTéfacts ensemble & UrbanDig Project στη Στέγη
Η μοναδική αθηναϊκή γειτονιά του Νέου Κόσμου γίνεται και πάλι σημείο εκκίνησης μιας απρόβλεπτης μουσικής διαδρομής από την ομάδα Όχι Παίζουμε και το μουσικό σύνολο ARTéfacts, στις 26 και 27 Μαΐου 2017 στη Στέγη. Στο φουαγιέ του 5ου ορόφου της Στέγης, η ομάδα Όχι Παίζουμε παρουσιάζει το παραγόμενο υλικό των έξι libretti στο οποίο μπορείτε να περιηγηθείτε, ενώ ταυτοχρόνως μέσω της εφαρμογής Clio muse app μπορείτε να πλοηγηθείτε εικονικά στο Δουργούτι του Νέου Κόσμου.


Τιμές;
 Κανονικό: 12€, Μειωμένο, Φίλος ή Μικρή Παρέα (5-9 άτομα): 10€, Μεγάλη Παρέα (10+ άτομα): 9€, ΑΜΕΑ & Άνεργοι: 5€, Συνοδός ΑΜΕΑ: 7€
Πότε; 26 και 27 Μαΐου 2017 στις 21.00
Που; Στέγη Ιδρύματος Ωνάση – Μικρή Σκηνή – Έκθεση | Φουαγιέ 5ου ορόφου

ΤΑΙΝΙΑ
peirates tis karaibikis 2017 cinema weekend

Οι Πειρατές της Καραιβικής: H Εκδίκηση του Σαλαζάρ
Τέταρτη συνέχεια του διάσημου πειρατικού franchise που έκανε θραύση στα ταμεία (δύο ταινίες της σειράς έσπασαν το φράγμα του 1 δισεκατομμυρίου δολαρίων σε παγκόσμιες εισπράξεις) και σύστησε στο κοινό τον Τζακ Σπάροου του Τζόνι Ντεπ. Αμείλικτοι ναυτικοί φαντάσματα, υπό τις οδηγίες του τρομακτικού Κάπτεν Σάλαζαρ, δραπετεύουν από το Τρίγωνο του Διαβόλου και βάζουν σκοπό της «καταραμένης ζωής» τους να εξοντώσουν όλους τους πειρατές από προσώπου γης, έχοντας στην κορυφή της λίστας τους φυσικά τον Τζακ Σπάροου, με τον οποίο ο Σάλαζαρ έχει εκρεμμότητες από το παρελθόν. Μοναδική ελπίδα του ήρωα για να σώσει το τομάρι του είναι να εντοπίσει τη μυθική τρίαινα του Ποσειδώνα. Στην προσπάθειά του να την ξετρυπώσει, θα πρέπει να ενώσει τις δυνάμεις του με μια πανέξυπνη και όμορφη αστρονόμο αλλά κι έναν σκληροτράχηλο ναύτη του βασιλικού ναυτικού.

Περισσότερα από Weekend
VIMA_WEB3b