Ιππόλυτος του Ευριπίδη στον Φιλολογικό Σύλλογο Παρνασσός
Προσθήκη ως αγαπημένη πηγήΟ Φιλολογικός Σύλλογος Παρνασσού παρουσιάζει σε συνεργασία με την Στέγη, την παράσταση “Ιππόλυτος” του Ευρυπίδη, από τις 7 έως τις 11 Ιουνίου 2017 στις 21.00.
Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης
Προσθήκη του monopoli.gr στην GoogleΗ μουσική είναι εδώ μια συνεχής παράλληλη σύνθεση που εκκινεί από την ανάλυση της προσωδίας, συνυπάρχοντας, ή/και αμφισβητώντας τη φωνή. Επιτρέπει την εναλλαγή των προσώπων και του Χορού και επιχειρεί, με τελείως σύγχρονα μέσα, κάτι που πλησιάζει στη φύση και την αρχική υπόσταση της παράστασης του δράματος με έναν υποκριτή. Πλέγματα ήχου σαν ηχητικές μάσκες, νέες προσωδίες και απροσδόκητες πολυφωνίες γεννιούνται καθώς, από κοινού, μουσικός και ηθοποιός, μας βυθίζουν σε μια τραγωδία γεμάτη έρωτα, παραφορά, μίσος και εκδίκηση.
ΠΑΡΑΛΛΗΛH ΔΡΑΣH
Σάββατο 10 Ιουνίου 2017, Εργαστήριο με τον Δημήτρη Καμαρωτό
*Ο Φιλολογικός Σύλλογος Παρνασσός και η αίθουσα της εκδήλωσης είναι προσβάσιμοι σε αμαξίδια, εκτός από τους χώρους υγιεινής.
Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης
Προσθήκη του monopoli.gr στην GoogleΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
- Pink October: Η φροντίδα του στήθους ξεκινά πριν τη διάγνωση
- Η Νεφέλη Μαϊστράλη και ο Θανάσης Ζερίτης πιστεύουν ότι στη γενιά τους δεν ανήκει τίποτα
- Με το Dopamine Chamber οι Fontaines D.C. δείχνουν τι σημαίνει να είσαι η “μεγάλη μπάντα” μιας γενιάς
- 100 χρόνια Cahiers d’Art: Νέα επετειακή έκθεση στο Μουσείο Μπενάκη για το ιστορικό περιοδικό
- Ο μαραθώνιος μιας τελειομανούς: Το νέο βιβλίο της Ισμήνης Λιναρδάκη από τις εκδόσεις «Γραφή»