MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
28
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Riviera: η νέα σειρά του Νιλ Τζόρνταν έρχεται αποκλειστικά στην COSMOTE TV

H νέα σειρά θρίλερ, Riviera, με την υπογραφή του βραβευμένου με OSCAR® Νιλ Τζόρνταν και πρωταγωνίστρια την Τζούλια Στάιλς, έρχεται σε Α’ τηλεοπτική προβολή, αποκλειστικά στην COSMOTE TV. Η σειρά κάνει πρεμιέρα στο COSMOTE CINEMA 4HD την Παρασκευή 16 Ιουνίου στις 22.00, αμέσως μετά την παγκόσμια πρεμιέρα της στην Μ. Βρετανία.

author-image Ευδοκία Βαζούκη
Η σειρά ακολουθεί την Τζορτζίνα, η οποία μετά τον θάνατο του δισεκατομμυριούχου συζύγου της, από έκρηξη στο ιστιοπλοϊκό του, έρχεται αντιμέτωπη με σοκαριστικές αποκαλύψεις, καθώς μαθαίνει ότι η πολυτελής ζωή της μέχρι τότε ήταν αποτέλεσμα εγκληματικής δράσης. Με τη βοήθεια της πρώτης συζύγου του άνδρα της, μυείται στον κόσμο της εγκληματικότητας και εκπαιδεύεται, έτσι ώστε να διατηρήσει στην κατοχή της την περιουσία του, αλλά και να προστατέψει την οικογένειά της.

riviera cosmote tv apokleistika 2

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο της Τζορτζίνα βρίσκεται η υποψήφια για Χρυσή Σφαίρα Τζούλια Στάιλς (Jason Bourne). Στη σειρά συμμετέχουν επίσης η υποψήφια για OSCAR® Λένα Όλιν (Vinyl, Chocolat), ο Άντριαν Λέστερ (Undercover, Hustle), ο Άιβαν Ρέον (ο Ράμσεϊ Μπόλτον του Game of Thrones), η Ροξάν Ντουράν (Η Λευκή Κορδέλα), ο Άνθονι Λαπαγκλια (Χωρίς ίχνος) και ο Βρετανός με ελληνοκυρπιακή καταγωγή Dimitri Leonidas (Μνημείων Άνδρες).

Από τον βραβευμένο με OSCAR® συγγραφέα, Νιλ Τζόρνταν (Οι Βοργίες), το “Riviera” είναι βασισμένο στην ιδέα του πρώην μάνατζερ των U2, Πολ ΜακΓκίνες, ενώ τα δύο πρώτα επεισόδια συνυπογράφει ο βραβευμένος με Booker συγγραφέας, Τζον Μπάνβιλ (The Sea).

thumbnail COSMOTE TV Riviera 1

Μετά την προβολή στο COSMOTE CINEMA 4HD, τα επεισόδια θα είναι διαθέσιμα, για έναν χρόνο, on demand στην υπηρεσία COSMOTE TV PLUS. Οι συνδρομητές μπορούν να παρακολουθήσουν τη σειρά και ετεροχρονισμένα, μέσω του COSMOTE Replay TV ή να την γράψουν σε σκληρό δίσκο.

Περισσότερα από Keep Watching
VIMA_WEB3b