MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Weekend Agenda 21 – 23 Απριλίου: oι 5 top εκδηλώσεις του Σαββατοκύριακoυ

Οι δικές μας επιλογές από παραστάσεις, συναυλίες, ταινίες και πολλές άλλες εκδηλώσεις που γίνονται από την Παρασκευή 21 έως την Κυριακή 23 Απριλίου και αξίζουν την προσοχή σας!

Μάκβεθ του Τζουζέππε Βέρντι στο ΚΠΙΣΝ
author-image Μαρία Γεωργιλάκη

ΟΠΕΡΑ
Μάκβεθ του Τζουζέππε Βέρντι από την ΕΛΣ στο ΚΠΙΣΝ
Η συναρπαστική όπερα του Τζουζέππε Βέρντι, είναι η πρώτη παραγωγή όπερας που θα παρουσιαστεί στη δοκιμαστική περίοδο της Εθνικής Λυρικής Σκηνής στο ΚΠΙΣΝ, στην Κεντρική Σκηνή – Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος. Οι πέντε παραστάσεις θα δοθούν στις 23, 25, 27, 29 Απριλίου και 3 Μαΐου, σε μουσική διεύθυνση Λουκά Καρυτινού και Ηλία Βουδούρη, σκηνοθεσία Λορέντσο Μαριάνι και με τη συμμετοχή της Ορχήστρας, της Χορωδίας, μελών του Μπαλέτου της ΕΛΣ και διακεκριμένων Ελλήνων Μονωδών.

Τιμές; €15, €25, €35, €50, €55, €60 Φοιτητικό, παιδικό €12 / Περιορισμένης ορατότητας €10
Πότε;  23, 25, 27, 29 Απριλίου & 3 Μαΐου 2017 στις 20.00
Που; ΚΠΙΣΝ, Λεωφόρος Συγγρού 364, Καλλιθέα


ΦΕΣΤΙΒΑΛ
bordeline festival stegi 2017 weeken

Borderline Festival 17: Η Στέγη ηλεκτρίζει την πόλη
Το πιο «ανήσυχο» μουσικό φεστιβάλ της Στέγης του Ιδρύματος Ωνάση επιστρέφει στην Αθήνα από τις 19 έως τις 23 Απριλίου με ένα πλούσιο πρόγραμμα που περιλαμβάνει performances και ανατρεπτικά projects που αναζητούν νέες μορφές έκφρασης και παραγωγής ήχου μέσα και έξω από τη Στέγη. Για έβδομη χρονιά, το φεστιβάλ Borderline, μας προσκαλεί να βιώσουμε τον ήχο έξω από όσα εκλαμβάνουμε ως δεδομένα για τη μουσική.

Τιμές; Διαφορετικές για κάθε event
Πότε; από τις 19 έως τις 23 Απριλίου 2017
Που; Στο κτίριο της Στέγης και σε άλλους χώρους της πόλης

ΘΕΑΤΡΟ
theia komodia dantis stegi new photos

Θεία Κωμωδία του Δάντη στη Στέγη
Η Αργυρώ Χιώτη και η ομάδα Vasistas παρουσιάζουν, από το Σάββατο 22 Απριλίου και για έξι μόνο παραστάσεις τη “Θεία Κωμωδία” του Δάντη, στη Στέγη. Ένα ταξίδι-θεατρική εμπειρία με τρεις οριακούς σταθμούς: Κόλαση, Καθαρτήριο, Παράδεισος. Η Θεία Κωμωδία περιγράφει ένα ταξίδι προς το φως, που αρχίζει τον Απρίλιο του 1300. Επτά αιώνες μετά, μεταφέρεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, στην Κεντρική Σκηνή της Στέγης.

Τιμές; Κανονικό: από 7-20€, Μειωμένο, Φίλος ή Μικρή Παρέα (5-9 άτομα): από 6-16€, Μεγάλη Παρέα (10+ άτομα): από 5-14€, ΑΜΕΑ & Άνεργοι: 5€, Συνοδός ΑΜΕΑ: 10€. EARLY BIRD: Ζώνη Α: 18€, Ζώνη Β: 15€.
Πότε; Κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 20.30
Που; Στέγη Ιδρύματος Ωνάση, Λεωφ. Ανδρέα Συγγρού 107, Αθήνα

ΜΟΥΣΙΚΗ
nikos portokaloglou passport kerameikos 2017 live

Ο Νίκος Πορτοκάλογλου και οι Ευγενείς Αλήτες στο Passport Κεραμεικός
Ο αγαπημένος μουσικός και η νέα του μπάντα “Ευγενείς Αλήτες” κάνουν “Restart” στο Passport Κεραμεικός, τα Σάββατα 22 και 29 Απριλίου 2017. Πιάνο, τρομπέτα, βιολί, γιουκαλίλι, κλαρίνο, ακορντεόν, γκάιντα είναι τα νέα χρώματα στην παλέτα. Μαζί με την κιθάρα, το μπάσο και τα τύμπανα συνθέτουν τον ήχο των καινούριων τραγουδιών, αλλάζοντας εντελώς και τα παλιά.

Τιμές; 13 ευρώ (με μπύρα ή κρασί στο bar) | 20 ευρώ (με ποτό, σε τραπέζι)
Πότε; 22 και 29 Απριλίου 2017 στις 21.30
Που; Passport Κεραμεικός Upstairs, Κεραμεικού 58 & Μαραθώνος, Αθήνα

ΤΑΙΝΙΑ
mustiria ieronumou mpos tainia weekend

Τα μυστήρια του Ιερώνυμου Μπος
Το αριστούργημα του Ιερώνυμου Μπος χαρίζει λάμψη και μυστήριο στο ντοκιμαντέρ του Χοσέ Λουίς Λοπέζ – Λινάρες. Ο “Κήπος των Επίγειων Απολαύσεων” είναι ο πιο φημισμένος πίνακας του Ιερώνυμου Μπος. Το 2016 με αφορμή τα 500 χρόνια από τον θάνατο του το Μούσειο Πράδο της Μαδρίτης δίνει αποκλειστική πρόσβαση στον Λινάρες για να γυρίσει ένα φιλμ με θέμα τον «Κήπο».

Περισσότερα από Weekend
VIMA_WEB3b