MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
08
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
PERFORMANCE

Και θα σφάξουμε το κουνέλι. Η ζωή είναι ωραία. Η ζωή είναι καλή. στο Bios

Η θεατρική σκηνή του Bios παρουσιάζει την παράσταση της Αγγελικής Παπαθεμελή και της Σοφίας Κορώνη “Και θα σφάξουμε το κουνέλι. Η ζωή είναι ωραία. Η ζωή είναι καλή. Θα σφάξουμε το κουνέλι”.

Monopoli Team

Μια κρίσιμη νύχτα ή μια νύχτα σαν όλες τις άλλες, ένα όνειρο ή ένα ξύπνημα. Η Αγγελική Παπαθεμελή και η Σοφία Κορώνη, με αφετηρία την αναρώτηση περί αλήθειας και ψεύδους υπό εξωηθική έννοια του Φ. Νίτσε, ταξιδεύουν μέσα απ’ τ’ αφρισμένα Κύματα της Β. Γουλφ και ακολουθούν την Αλίκη του Λ. Κάρολ Μέσα από τον Καθρέφτη, προς μια Χώρα των Θαυμάτων όπου οτιδήποτε μπορεί να συμβεί.

Οι δυο τους ενσαρκώνουν από κοινού μια σύγχρονη Αλίκη και στήνουν ένα ενήλικο παιχνίδι ψηλαφώντας τα όρια της πολλαπλής πραγματικότητας και του ονείρου. Σε μια πορεία αναζήτησης της Αλίκης για την Αλίκη, με μοναδικό σύντροφο και συνομιλητή τον κατακερματισμένο εαυτό, εισχωρούν στο σύμπαν της Βιρτζίνια Γουλφ, όπου η βιωμένη εμπειρία αναπαράγεται στη μόνη έγκυρη πραγματικότητά της: στη συνειδησιακή ροή της, και γίνεται πλέον ποίηση της ζωής. Η πτώση σ’ έναν άναρχο, επικίνδυνο και συναρπαστικό κόσμο, όπου η συνοχή του ατόμου διαλύεται σε κάθε παφλασμό των κυμάτων κι ο χρόνος κινείται καταπώς του αρέσει, όπου βασιλεύουν η επανάσταση στη λογική και η αναζήτηση της ανέφικτης ελευθερίας, όπου η ύπαρξη αναγνωρίζεται μόνο μέσα στον καθρέφτη του βλέμματος των άλλων και ο έρωτας γίνεται η γλώσσα που πλάθει την αλήθεια των πραγμάτων.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Συγγραφέας: Lewis Carroll, Virginia Woοlf
Μετάφραση: Άρης Μπερλής, Παυλίνα Παμπούδη, Σπύρος Καρέλας
Σκηνοθεσία: Σοφία Κορώνη, ομάδα Horses in my Dreams, Αγγελική Παπαθεμελή

Κοστούμια: Γιώργος Λυντζέρης
Μουσική: Θάνος Ανεστόπουλος (Διάφανα Κρίνα)

Παίζουν: Σοφία Κορώνη, ομάδα Horses in my Dreams, Αγγελική Παπαθεμελή

Διάρκεια: 100 λεπτά
Τιμές Εισιτηρίων: 10€
Διάρκεια Παραστάσεων: 16 Ιανουαρίου - 21 Μαρτίου
Παραστάσεις: Δευτέρα & Τρίτη στις 21.00
Βοηθός Σκηνοθετη: Νικολίτσα Ντρίζη, Ζωή Λιανοστάθη
Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
VIMA_WEB3b