MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
02
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Weekend Agenda 10 – 12 Μαρτίου: oι 5 top εκδηλώσεις του Σαββατοκύριακoυ

Οι δικές μας επιλογές από παραστάσεις, συναυλίες, ταινίες και πολλές άλλες εκδηλώσεις που γίνονται από την Παρασκευή 10 έως την Κυριακή 12 Μαρτίου και αξίζουν την προσοχή σας!

Μπαμπά χορεύεις; στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά
author-image Μαρία Γεωργιλάκη

ΘΕΑΤΡΟ
Μπαμπά χορεύεις; στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά
Ο Ακύλλας Καραζήσης, η Μάρθα Φριτζήλα, ο Θάνος Τοκάκης, ο Θανάσης Zερίτης και Kωνσταντίνος Πλεμμένος, συναντιούνται στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά και από την Κυριακή 12 Μαρτίου, στο μεγάλο Φουαγιέ του πρώτου ορόφου επιχειρούν να δώσουν τη δική τους εκδοχή για το τι σημαίνει “πατέρας”. Μια περιπέτεια για τέσσερεις ηθοποιούς και το κοινό μέσα σε μια θάλασσα μουσικών , κειμένων, εικόνων. Μια παράσταση για γέλια και για κλάματα.

Τιμές; Δημοτικό Θέατρο Πειραιά – Φουαγιέ, Λεωφ. Ηρώων Πολυτεχνείου 34, Πειραιάς
Πότε; Κάθε Σάββατο 18.00 και Κάθε Κυριακή με Τρίτη στις 21.00
Που; Δημοτικό Θέατρο Πειραιά – Φουαγιέ, Λεωφ. Ηρώων Πολυτεχνείου 34, Πειραιάς

ΜΟΥΣΙΚΗ
mimis plessas half note weekend agenda

Ο Μίμης Πλέσσας και το George Spanos trio στο Half Note
Η μουσική σκηνή του Half Note φιλοξενεί, την Παρασκευή 10 και το Σάββατο 11 Μαρτίου, το Μίμη Πλέσσα και το George Spanos trio, για δύο βραδιές γεμάτες μουσική. Ο αγαπημένος συνθέτης στηρίζοντας πάντα την νέα γενιά, συμπράττει με νέους μουσικούς και συνθέτες και δημιουργεί μαζί τους συνεχώς. Έτσι, μετά από μια πρόσκληση του Γιώργου Σπανού, βρέθηκε μαζί με άλλα σημαντικά ονόματα της εγχώριας jazz σκηνής στο cd “Blue Passion” και συμπράττει μαζί του σε επιλεγμένα lives.

Τιμές; 15€ (μπαρ), 20€ (Β’ Ζώνη), 25€ (Α’ Ζώνη)
Πότε; Παρασκευή 10 και Σάββατο 11 Μαρτίου 2017 στις 22.30
Που; Half Note Jazz Club, Τριβωνιανού 17, Μετς

ΕΚΘΕΣΗ
oikodespoines mouseio benaki weekend agenda 2

Οι οικοδέσποινες της Πινακοθήκης Γκίκα σε μια ξεχωριστή περιήγηση
Το Σάββατο 11 Μαρτίου 2017 στην Πινακοθήκη Νίκου Χατζηκυριάκου-Γκίκα, οργανώνεται από τα Εκπαιδευτικά Προγράμματα του Μουσείου Μπενάκη μια ξεχωριστή περιήγηση στις αίθουσες όπου παρουσιάζονται τα memorabilia των δημιουργών της Γενιάς του Μεσοπολέμου. Το κοινό θα ακολουθήσει το νήμα μιας διαδρομής στη γυναικεία καλλιτεχνική έκφραση, η οποία θα διανθιστεί με την παρουσίαση πρωτότυπου αρχειακού υλικού και αντικειμένων από τις αποθήκες του Μουσείου ή από ιδιωτικές συλλογές.

Τιμές;
 Συμμετοχή ελεύθερη με το εισιτήριο του μουσείου, Γενική είσοδος 9€, Μειωμένο: 7€
Πότε; Σάββατο 11 Μαρτίου 2017 (12.00-14.00 και 16.00-18.00)
Που; 
Μουσείο Μπενάκη – Πινακοθήκη Νίκου Χατζηκυριάκου-Γκίκα, Κριεζώτου 3, Αθήνα

ΘΕΑΤΡΟ
ola auta ta uperoxa pragmata theatro neou kosmou 2017 2

Όλα αυτά τα υπέροχα πράγματα των Ντάνκαν Μακμίλαν και Τζώνυ Ντόναχο στο Θέατρο του Νέου Κόσμου
Το πολυβραβευμένο έργο “Όλα αυτά τα υπέροχα πράγματα” (Every Brilliant Thing) των Ντάνκαν Μακμίλαν και Τζώνυ Ντόναχο, παρουσιάζεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, στο Θέατρο του Νέου Κόσμου, από τις 10 Μαρτίου. Ένα έργο για την κατάθλιψη ή για το τι είμαστε διατεθειμένοι να κάνουμε γι’ αυτούς που αγαπάμε. Σε μετάφραση Αντώνη Γαλέου και ελεύθερη προσαρμογή από την Ιόλη Ανδρεάδη και τον Άρη Ασπρούλη.

Τιμές; Τετάρτη-Πέμπτη-Παρασκευή Κανονικό 12€ Φοιτητικό 10€ Ανέργων 8€ Σάββατο-Κυριακή Κανονικό 13€ Φοιτητικό / Ανέργων 10€
Πότε; Τετάρτη – Σάββατο 21.15 και Κυριακή 19.00
Που; Θέατρο του Νέου Κόσμου – Κάτω Χώρος, Αντισθένους 7, Αθήνα

ΤΑΙΝΙΑ
berolino antio tainia weekend agenda

Βερολίνο, αντίο
Φατίχ Ακίν από τα παλιά: απλός, ανθρώπινος, άμεσος και απέραντα συγκινητικός! Ενώ η μητέρα του βρίσκεται σε κλινική αποτοξίνωσης και ο πατέρας του είναι σε «επαγγελματικό» ταξίδι με τη γραμματέα του, ο 14χρονος Μάικ περνά μόνος και γεμάτος βαρεμάρα το καλοκαίρι του στη βίλα των γονιών του. Μέχρι που μια μέρα μπαίνει στη ζωή του ο Τσικ, συμμαθητής του με ρωσική καταγωγή, και αποφασίζουν να το σκάσουν με ένα κλεμμένο Λάντα με προορισμό το…άγνωστο!

Περισσότερα από Weekend
VIMA_WEB3b