MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
24
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Weekend Agenda 3 – 5 Μαρτίου: oι 5 top εκδηλώσεις του Σαββατοκύριακoυ

Οι δικές μας επιλογές από παραστάσεις, συναυλίες, ταινίες και πολλές άλλες εκδηλώσεις που γίνονται από την Παρασκευή 3 έως την Κυριακή 5 Μαρτίου και αξίζουν την προσοχή σας!

To Nederlands Dans Theater στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
author-image Μαρία Γεωργιλάκη

ΧΟΡΟΣ
To Nederlands Dans Theater στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
Η ομάδα-φαινόμενο του σύγχρονου χορού, το Nederlands Dans Theater, επιστρέφει στο Μέγαρο την Παρασκευή 3, το Σάββατο 4 και την Κυριακή 5 Μαρτίου για τρεις βραδινές παραστάσεις στην Αίθουσα Αλεξάνδρα Τριάντη, με τρία έργα που παρουσιάζονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Το διάσημο χορευτικό σύνολο θα ερμηνεύσει τη νέα χορογραφία των León και Lightfoot με τίτλο «Scenic Route» που έκανε παγκόσμια πρεμιέρα στις 2 Φεβρουαρίου 2017 στη Χάγη και βασίζεται σε καινούργια μουσική δημιουργία του διεθνώς αναγνωρισμένου σύγχρονου συνθέτη Max Richter.

Τιμές; 14 € (Ζώνη Γ), 25 € (Ζώνη Β), 35 € (Ζώνη Α), 50 € (Διακεκριμένη Ζώνη) Ειδικές τιμές 7,5 € (Φοιτητές, νέοι, άνεργοι, ΑΜΕΑ) • 9,5 € (Πολύτεκνοι, 65+)
Πότε; Παρασκευή 3, το Σάββατο 4 και την Κυριακή 5 Μαρτίου στις 20.00
Που; Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, Λεωφ. Βασιλίσσης Σοφίας, Αθήνα

ΜΟΥΣΙΚΗ
hindi zahra weekend

Η Hindi Zahra στο Θέατρο Παλλάς
Η Hindi Zahra έρχεται για πρώτη φόρα στην Αθήνα, την Παρασκευή 3 Μαρτίου 2017, για μια ξεχωριστή συναυλία με ethnic επιρροές και δυτικότροπες μελωδίες, στο Θέατρο Παλλάς. Τη Hindi Zahra τη γνωρίσαμε το 2010, όταν κυκλοφόρησε το πρώτο της άλμπουμ, “Handmade”. Το άλμπουμ ανοίγει με μια επιτυχία της, που αγαπήθηκε πολύ, το “Beautiful Tango”, αλλά το τραγούδι που την έκανε διάσημη ήταν το Stand Up και έγινε και το τραγούδι της επίσημης καμπάνιας της Western Union.

Τιμές; Ε’ Ζώνη: 20€, Δ’ Ζώνη: 25€, Γ’ Ζώνη: 30€, Β’ Ζώνη: 35€, Α’ Ζώνη: 40€, VIP εισιτήρια: 45€
Πότε; Παρασκευή 3 Μαρτίου 2017 στις 21.00
Που; Θέατρο Παλλάς, Βουκουρεστίου 5, Αθήνα

ΧΟΡΟΣ
cementary xoros weekend

Cementary της Πατρίσιας Απέργη στη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση
Η Πατρίσια Απέργη επιστρέφει στη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση με το “Cementary”, από 1 έως 3 Μαρτίου 2017, λίγο προτού ταξιδέψει με την παράσταση στη Λυών και τη Μασσαλία. Η Απέργη, μια χορογράφος σε διαρκή διάλογο με την εποχή της και τα συνεχώς μεταβαλλόμενα κοινωνικά δεδομένα, μετά από τα era povera και Πλάνητες, βάζει και πάλι την πόλη στο προσκήνιο, για να τροφοδοτήσει σκέψεις γύρω από τους δυνατούς τρόπους (επανα)κατοίκησης. 

Τιμές;
 Κανονικό: 7 – 10 – 15 – 20€, Μειωμένο, Φίλος ή Μικρή Παρέα (5-9 άτομα): 6 – 8 – 12 – 16€, Μεγάλη Παρέα (10+ άτομα): 5 – 7 – 11 – 14€, ΑΜΕΑ & Άνεργοι: 5€ | Συνοδός ΑΜΕΑ: 10€
Πότε; 1-3 Μαρτίου 2017 στις 20:30
Που; 
Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση – Κεντρική Σκηνή, Λεωφ. Ανδρέα Συγγρού 107, Αθήνα

ΘΕΑΤΡΟ
genikos grammateas ethniko theatro weekend

Ο Γενικός Γραμματέας του Ηλία Καπετανάκη στην Πειραματική Σκηνή του Εθνικού Θεάτρου
Η σάτιρα του Ηλία Καπετανάκη στην Πειραματική Σκηνή του Εθνικού Θεάτρου ολοκληρώνει τις επιτυχημένες παραστάσεις της έως τις 4 Μαρτίου. Ο Ηλίας Καπετανάκης εξελίσσει και ενισχύει την κωμωδία της εποχής του, καυτηριάζοντας την πολιτική και την κοινωνική διαφθορά, καθώς και τις επιπτώσεις τους στον οικογενειακό βίο. Η κολακεία, η ξενομανία, η πολιτική διαφθορά, οι πελατειακές σχέσεις, η απάτη, η υποκρισία και η κλοπή, παρελαύνουν από μπροστά μας καταδεικνύοντας το ψηφιδωτό της Νέας Ελλάδας.

Τιμές; 10€
Πότε; Τετάρτη με Κυριακή στις 21.00
Που; Εθνικό Θέατρο – Πειραματική Σκηνή, Πανεπιστημίου 48, Αθήνα

ΤΑΙΝΙΑ
t2 trainspotting tainia weekend

T2: Trainspotting
Συνέχεια της επιδραστικής, αλησμόνητης ταινίας των 90ς με τους ίδιους ακριβώς συντελεστές (σκηνοθέτης, σεναριογράφος, ηθοποιοί) στις θέσεις τους.  Στο κλείσιμο του πρώτου φιλμ οι τέσσερις παιδικοί φίλοι από το Εδιμβούργο πήγαν μέχρι το Λονδίνο για να πουλήσουν μια σεβαστή ποσότητα ηρωίνης που έφτασε στα χέρια τους τυχαία. Όσο οι άλλοι κοιμόνταν, ο Mark Renton το ‘σκασε κλέβοντας όλα τα λάφυρα: 16.000 λίρες σε μετρητά. Το νέο φιλμ συναντά τους ίδιους ακριβώς ήρωες σε χωριστές φάσεις της ζωής τους αλλά η επιστροφή του προδότη Renton στα πάτρια εδάφη είναι η αφορμή για επιστροφή στα παλιά και για εκδίκηση.

Περισσότερα από Weekend
VIMA_WEB3b