MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Weekend Agenda 24 – 26 Φεβρουαρίου: oι 5 top εκδηλώσεις του Σαββατοκύριακoυ

Οι δικές μας επιλογές από παραστάσεις, συναυλίες, ταινίες και πολλές άλλες εκδηλώσεις που γίνονται από την Παρασκευή 24 έως την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου και αξίζουν την προσοχή σας!

Το Τελευταίο Ψέμα στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης
author-image Μαρία Γεωργιλάκη

ΘΕΑΤΡΟ
Το Τελευταίο Ψέμα του Ένκε Φεζολλάρι στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης
Ένα από τα πιο δημοφιλή έργα του Μιχάλη Κακογιάννη που προβλήθηκε στις αίθουσες το 1958 με πρωταγωνίστρια την Έλλη Λαμπέτη και με μουσική του Μάνου Χατζιδάκι, παρουσιάζεται για πρώτη φορά επί σκηνής, από τις 24 Φεβρουαρίου στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης. Ο Ένκε Φεζολλάρι, με οδηγό το διάσημο σενάριο, χρησιμοποιώντας και τις επιπλέον σκηνές που δεν είχαν συμπεριληφθεί στην ταινία, υπογράφει τη σκηνοθεσία της παράστασης, στην οποία πρωταγωνιστούν ο Αντώνης Φραγκάκης, η Νικόλ Δημητρακοπούλου και η Αθηνά Τσιλύρα.

Τιμές; Γενική είσοδος 12€, Μειωμένο 10€, Ειδική τιμή 5€
Πότε; Παρασκευή, Σάββατο στις 21.30 & Κυριακή στις 19.00
Που; Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, Πειραιώς 206, Ταύρος

ΜΟΥΣΙΚΗ
oi erotes tou poihth stegi weekend

Οι έρωτες του ποιητή στη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση
Στην τρίτη και τελευταία για φέτος, συναυλία του κύκλου Μετασχηματισμοί με τίτλο “Οι έρωτες του ποιητή”, θα παρουσιαστούν από το Ελληνικό Σχέδιο, στις 24 Φεβρουαρίου στη Μικρή Σκηνή της Στέγης του Ιδρύματος Ωνάση, τέσσερις κύκλοι τραγουδιών σε ποίηση του Henrich Heine. Τα ποιήματα των τραγουδιών μεταφράστηκαν από τον Διονύση Καψάλη και για αυτή την συναυλία θα αποτελέσουν την πηγή έμπνευσης για τους συνθέτες Δημήτρη Παπαδημητρίου, Νίκο Ξυδάκη, Τάσο Ρωσόπουλο και Κώστα Μάκρα.

Τιμές; Κανονικό: 12€, Μειωμένο, Φίλος ή Μικρή Παρέα (5-9 άτομα): 10€, Μεγάλη Παρέα (10+ άτομα): 9€, ΑΜΕΑ & Άνεργοι: 5€, Συνοδός ΑΜΕΑ: 10€
Πότε; 24 Φεβρουαρίου 2017 στις 21.00
Που; Στέγη Ιδρύματος Ωνάση – Μικρή Σκηνή, Συγγρού 107, Αθήνα

ΘΕΑΤΡΟ
kathos psuxorago theatro odou kukladon weekend

Καθώς ψυχορραγώ του Ουίλλιαμ Φώκνερ στο Θέατρο οδού Κυκλάδων “Λευτέρης Βογιατζής”
Το μυθιστόρημα του Ουίλιαμ Φώκνερ “Καθώς ψυχορραγώ”, ανεβαίνει στο θέατρο της οδού Κυκλάδων “Λευτέρης Βογιατζής”, σε σκηνοθεσία Σοφίας Φιλιππίδου. Μέσα από περιπέτειες και κινδύνους, κωμικοτραγικά περιστατικά και συγκρούσεις – που αναδεικνύουν την απανθρωπιά και την βρωμιά που συγκλόνιζαν τον Νότο στις αρχές του εικοστού αιώνα – οι ήρωες φτάνουν τελικά ρημαγμένοι, στον προορισμό τους και εκπληρώνουν την υπόσχεση που έδωσε ο πατέρας στην μάνα.

Τιμές; 15€, μειωμένο 10€
Πότε; Κάθε Δευτέρα & Τρίτη στις 21.00
Που; Θέατρο οδού Κυκλάδων “Λευτέρης Βογιατζής”, Κυκλάδων 11, Κυψέλη

STAND UP COMEDY
esxati komodia stand up comedy half note weekend

Εσχάτη Κωμωδία με τους Monie & Monie Conniente στο Half Note
Από τον Μύλο της Θεσσαλονίκης του 1994 στο Half Note Jazz Club της Αθήνας του σήμερα, οι Monie & Monie Conniente έρχονται για τέσσερις αχτύπητες μοναδικές παραστάσεις, από Παρασκευή 24 έως Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου. Η τζαναμπέτ brass band του σατιρικού σαξοφωνίστα Διογένη Δασκάλου σας υποδέχεται σ’ ένα πρωτόγνωρο Διονυσιακό stand up comedy. Μια μοναδική λευκή big mama αγκαζέ μ’ έναν θηριώδη singer man στο πιο τρελό μπαλέτο πνευστών που έχετε δει.

Τιμές; 20€ (μπαρ), 25€ (Β’ Ζώνη), 30€ (Α’ Ζώνη)
Πότε; Παρ. & Σαβ.: 22.30, Κυρ. & Δευτ.: 21.30
Που;
 Half Note Jazz Club, Τριβωνιανού 17, Μετς

ΤΑΙΝΙΑ
o idrutis mias autokratorias cinema weekend

Ο ιδρυτής μιας αυτοκρατορίας
Οι άνθρωποι και το παρασκήνιο που οδήγησαν στη δημιουργία του leader της αγοράς των fast foods, της θρυλικής υπεραλυσίδας των McDonalds. Η πραγματική ιστορία του Ray Kroc (Michael Keaton), ενός πωλητή από το Illinois. Ο Kroc γνώρισε τους Mac και Dick McDonald, που είχαν ένα εστιατόριο με εξειδίκευση στα burger στην Νότια Καλιφόρνια τη δεκαετία του 1950 και εντυπωσιάστηκε από το ταχύτατο σύστημα παρασκευής φαγητού που είχαν αναπτύξει τα δύο αδέρφια.

Περισσότερα από Weekend
VIMA_WEB3b