MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Weekend Agenda 17 – 19 Φεβρουαρίου: oι 5 top εκδηλώσεις του Σαββατοκύριακoυ

Οι δικές μας επιλογές από παραστάσεις, συναυλίες, ταινίες και πολλές άλλες εκδηλώσεις που γίνονται από την Παρασκευή 17 έως την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου και αξίζουν την προσοχή σας!

Ο Κουρέας της Σεβίλλης στο θέατρο Ολύμπια
author-image Μαρία Γεωργιλάκη

ΟΠΕΡΑ
Ο Κουρέας της Σεβίλλης του Τζοακίνο Ροσσίνι στο Θέατρο Ολύμπια
Ένα από τα πιο αγαπημένα έργα του ελληνικού κοινού, επιστρέφει στην Εθνική Λυρική Σκηνή, μέσα από τη σύγχρονη ματιά του σκηνοθέτη Φραντσέσκο Μικέλι. Η ανατρεπτική παραγωγή του αριστουργήματος του Τζοακίνο Ροσσίνι, σε μουσική διεύθυνση του Αναστάσιου Συμεωνίδη και της Ζωής Τσόκανου θα παρουσιαστεί από τις 18 Φεβρουαρίου και για οκτώ μόνο παραστάσεις στο Θέατρο Ολύμπια.

Τιμές; 15€, 25€, 35€, 45€, 55€, 60€, Φοιτητικό, Παιδικό 12€, Περιορισμένης ορατότητας 10€, 15€, 17€, 25€
Πότε; 18, 19, 22, 24, 25, 26 Φεβρουαρίου & 3, 5 Μαρτίου 2017 στις 20.00
Που; Θέατρο Ολύμπια, Ακαδημίας 59, Αθήνα

ΧΟΡΟΣ
salos xoros megaro weekend

Σάλος της Σοφίας Μαυραγάνη στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
Το Μέγαρο υποδέχεται το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου, για μία και μοναδική βραδιά, την παράσταση χορού της Σοφίας Μαυραγάνη με τίτλο “Σάλος” που πρωτοπαρουσιάστηκε στο Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου, το καλοκαίρι της προηγούμενης χρονιάς. Η χορογράφος, συνεχίζοντας την έρευνά της πάνω στη ταυτότητα του παραστατικού δρώμενου, εμπνέεται από τα βουβά κύματα της Ιστορίας και διερευνά τα χαρακτηριστικά του σάλου στην ιστορική πραγματικότητα και συγκεκριμένα στην ιστορική συνέχεια της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Τιμές; 10€ (Β΄ Ζώνη), 15€ (Α΄ Ζώνη) 4€ (Νέοι, Φοιτητές), 6€ (Πολύτεκνοι, ΑΜΕΑ, 65+)
Πότε; Σάββατο 18 Φεβρουαρίου στις 20.00
Που; Μέγαρο Μουσικής Αθηνών – Αίθουσα Νίκος Σκαλκώτας, Λεωφ. Βασιλίσσης Σοφίας, Αθήνα

ΘΕΑΤΡΟ
niki fasouli theatro ellinikos kosmos weekend

Νίκη του Σταμάτη Φασουλή στο Θέατρον του Ελληνικού Κόσμου

Ο Σταμάτης Φασουλής δίνει σάρκα και οστά στους ήρωες του Χωμενίδη και παραθέτει μοναδικές εικόνες της Ελλάδας που σημάδεψαν το μέλλον της. Επί σκηνής θα ζωντανέψουν όλα όσα ζήσαμε, ακούσαμε, χορέψαμε, τραγουδήσαμε, δακρύσαμε όλα αυτά τα χρόνια. Ένα έργο που ζωντανεύει αριστοτεχνικά τα πάθη, τις εξάρσεις και τα τραύματα της Ελλάδας του τελευταίου αιώνα από την Μικρασιατική καταστροφή μέχρι το 2008.

Τιμές; από 15€
Πότε; Κάθε Τετάρτη και Πέμπτη στις 19:00, Παρασκευή και Σάββατο στις 20:00 και Κυριακή στις 18:30
Που; Θέατρον του Ελληνικού Κόσμου, Πειραιώς 254, Ταύρος

ΜΙΟΥΖΙΚΑΛ
athina grammi 1 miouzikal stegi

Αθήνα, Γραμμή 1 του Volker Ludwig στη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση
Ένα ξεχωριστό μιούζικαλ για θεατές κάθε ηλικίας, που καταπιάνεται με τη ζωή των νέων σε μια μεγάλη, χαοτική και, συγχρόνως, σαγηνευτική πόλη παρουσιάζεται στη Μικρή Σκηνή της Στέγης του Ιδρύματος Ωνάση από 15 έως 19 Φεβρουαρίου. Η Σοφία Βγενοπούλου μαζί με ένα θίασο που αποτελείται από επαγγελματίες ηθοποιούς αλλά και έφηβους της ομάδας Grasshopper youth, επιστρέφουν σε αυτό το συναρπαστικό κείμενο για να φωτίσουν τις αγωνίες, τις επιθυμίες και τα όνειρα των νέων μέσα στο κοινωνικό και ιστορικό πλαίσιο της σημερινής Αθήνας.

Τιμές; Κανονικό: 7 € (για περιορισμένο αριθμό θέσεων) – 12 € Μειωμένο, Φίλος ή Μικρή Παρέα (5-9 άτομα): 10 € Μεγάλη Παρέα (10+ άτομα): 9 € ΑΜΕΑ & Άνεργοι: 5 € | Συνοδός ΑΜΕΑ: 10 €
Πότε; 15 Φεβρουαρίου – 19 Φεβρουαρίου 2017 στις 21:00
Που;
 Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση – Μικρή Σκηνή, Συγγρού 100, Αθήνα

ΤΑΙΝΙΑ
mia poli dipla sti thalassa tainia weekend

Μια πόλη δίπλα στη θάλασσα
Από τα κορυφαία μελοδράματα των τελευταίων ετών που δικαίως προτάθηκε για έξι όσκαρ και έχει ως φαβορί τον εκπληκτικό Casey Affleck στην κατηγορία του Αντρικού ρόλου. Ο Lee (Casey Affleck) επιστρέφει στη μικρή πόλη, όπου γεννήθηκε, με αφορμή τον θάνατο του αδελφού του και το γεγονός ότι αναλαμβάνει την κηδεμονία του ανήλικου ορφανού ανιψιού του (Lucas Hedges). Εκεί, θα έρθει αντιμέτωπος και πάλι με το τραυματικό παρελθόν του.

Περισσότερα από Weekend
VIMA_WEB3b