MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
28
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Σεμινάριο Δημιουργίας Σεναρίου Ταινίας Μικρού Μήκους στο SourLiBooM

Η Ομάδα Καλλιτεχνών SourLiBooM φιλοξενεί για πρώτη φορά το Σεμιναριακό Κύκλο Δημιουργίας Σεναρίου Ταινίας Μικρού Μήκους από την Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου για την περίοδο Φεβρουαρίου-Απριλίου 2017.

Monopoli Team

Πώς χτίζουμε χαρακτήρες και πλοκή που κρατούν το ενδιαφέρον του θεατή; Πώς γράφουμε διαλόγους και σκηνές, ώστε η ταινία μας να είναι συναρπαστική; Πώς μορφοποιούμε ένα κινηματογραφικό σενάριο;
Σε αυτές και πολλές άλλες ερωτήσεις θα απαντήσουν τα μαθήματα δημιουργίας σεναρίου για μικρού μήκους ταινία που θα πραγματοποιηθούν φέτος στον Χώρο Τέχνης SourLiBooM.

Τα μαθήματα παραδίδει η Αναστασία Μπαρτζουλιάνου, σεναριογράφος της πολυβραβευμένης ταινίας μικρού μήκους The Noir project του σκηνοθετη Γρηγόρη Βαρδαρινού. Η ταινία έχει κερδίσει συνολικά 8 βραβεία, σε 5 διαφορετικά Φεστιβάλ Κινηματογράφου στην Ελλάδα, συμπεριλαμβανομένου του βραβείου σεναρίου στο Διεθνές Φεστιβάλ Ψηφιακού Κινηματογράφου της Αθήνας.

Το σεμινάριο απευθύνεται στο ευρύ κοινό.

Ολόκληρος ο κύκλος μαθημάτων θα πραγματοποιηθεί σε 10 τρίωρες συναντήσεις (συνολικά 30 ώρες). 

Πληροφορίες:

SourLiBooM, Κρυστάλλη 4, Θεσσαλονίκη | Τηλέφωνο: 231 401 1584
Ημέρα και ώρα Σεμιναρίου: Κάθε Τετάρτη 17:00-20:00
Κόστος κύκλου μαθημάτων: 150€
Έναρξη: Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου
Εγγραφές: μέχρι Τρίτη 7 Φεβρουαρίου. Για την κατοχύρωση της θέσης προαιτείται εγγραφή με προκαταβολή 20€ που θα αφαιρεθεί από το συνολικό ποσό των διδάκτρων.

Περισσότερα από Σεμινάρια / Διαλέξεις
VIMA_WEB3b