MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Weekend Agenda 16 – 18 Δεκεμβρίου: oι 5 top εκδηλώσεις του Σαββατοκύριακου

Οι δικές μας επιλογές από παραστάσεις, συναυλίες, ταινίες και πολλές άλλες εκδηλώσεις που γίνονται από την Παρασκευή 16 έως την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου και αξίζουν την προσοχή σας!

Ζιζέλ στο Θέατρο Ολύμπια
author-image Μαρία Γεωργιλάκη

ΜΠΑΛΕΤΟ
Ζιζέλ από το μπαλέτο της Εθνικής Λυρικής Σκηνής στο Θέατρο Ολύμπια
Ένα από τα διασημότερα μπαλέτα του ρομαντισμού, σε γοητευτική μουσική του Αντόλφ Αντάμ, επιστρέφει στην Εθνική Λυρική Σκηνή, σε χορογραφία του Ιρέκ Μουχαμέντοφ και μουσική διεύθυνση Ηλία Βουδούρη και Ζωής Ζενιώδη, από τις 16 έως τις 31 Δεκεμβρίου 2016. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους, στην Α’ Διανομή θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε δύο διακεκριμένους χορευτές από το Βασιλικό Μπαλέτο της Νέας Ζηλανδίας, την Μαγιού Τανιγκαΐτο και τον Τζόζεφ Σκέλτον.

Τιμές; από 7€ έως 45€
Πότε; από 16 έως 31 Δεκεμβρίου 2016
Που; Θέατρο Ολύμπια, Ακαδημίας 59-61, Αθήνα, Στάση Μετρό Πανεπιστήμιο

basilissa tou xioniou megaro mousikis mpaleto 2016 5

Η Βασίλισσα του Χιονιού από το Μπαλέτο της Εθνικής Όπερας του Κιέβου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
Το Μπαλέτο της Εθνικής Όπερας του Κιέβου, παρουσιάζει σε πρώτη παγκόσμια πρεμιέρα στην Αθήνα, τη νέα χορογραφία της “Βασίλισσας του Χιονιού” που βασίζεται στο πασίγνωστο και αγαπημένο παραμύθι του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν, από τις 17 Δεκεμβρίου και για 16 μοναδικές παραστάσεις στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Πρόκειται για τη συγκινητική περιπέτεια δύο αγαπημένων φίλων, της Γκέρντα και του Κάι, που έζησαν σε ένα κόσμο φανταστικό, παγωμένο και απόμακρο, εκεί όπου κυριαρχεί η γοητευτική Βασίλισσα του Χιονιού.

Τιμές; από 20€ έως 60€
Πότε; από 17 έως 28 Δεκεμβρίου 2016
Που; Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, Βασ. Σοφίας και Κόκκαλη, Αθήνα

karuothraustis dimotiko theatro mpaleto 2016

Καρυοθραύστης από το Russian Ballet Theater στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά

Το αγαπημένο και παγκοσμίως διάσημο μπαλέτο “Καρυοθραύστης”, ζωντανεύει από το φημισμένο Russian Ballet Theater στη σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά από τις 16 έως τις 30 Δεκεμβρίου σκορπίζοντας απλόχερα χαρά και ομορφιά σε όλους, μικρούς και μεγάλους. Η ευφάνταστη χορογραφία του Μαριούς Πετιπά και η αξεπέραστη μουσική του Πιοτρ Ίλιτς Τσαϊκόφσκι έχει καθιερώσει τον Καρυοθραύστη ως μία από τις πιο δημοφιλείς παραστάσεις, η οποία, παρόλο που μετράει 124 χρόνια ζωής, έχει όλη τη ζωντάνια και τον ενθουσιασμό της πρώτης της βραδιάς

Τιμές; από 10€ έως 30€
Πότε; Από 16 έως 30 Δεκεμβρίου 2016
Που; Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, Λεωφ. Ηρ. Πολυτεχνείου 34, Πειραιάς

ΘΕΑΤΡΟ
augoustos markoulakis theatro xorn 2016 3

Αύγουστος σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη στο θέατρο Δημήτρης Χορν
Τα Αθηναϊκά Θέατρα παρουσιάζουν, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, το βραβευμένο με τα βραβεία Pulitzer και Tony, θεατρικό έργο “Αύγουστος” του Tracy Letts, σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη, από 16 Δεκεμβρίου στο Θέατρο Δημήτρης Χορν. Ο «Αύγουστος» αποτελεί το γλαφυρό πορτρέτο μιας βαθιά δυσλειτουργικής οικογένειας. Ένα έργο σκληρό αλλά και αστείο, πικρόχολο αλλά και τρυφερό, δραματικό αλλά συγχρόνως διασκεδαστικό.

Τιμές; από 15 ευρώ
Πότε; Πέμπτη, Παρασκευή 21:00 Σάββατο, Κυριακή 18:00, 21:00
Που; Θέατρο Δημήτρης Χορν, Αμερικής 10, Αθήνα

ΤΑΙΝΙΑ
otan ksespase i bia tainia weekend

Όταν Ξέσπασε η Βία
Στη σύγχρονη Μεγάλη των Ρουμάνων Σχολή προσθέστε ένα ακόμη όνομα δίπλα σε αυτά των Cristian Mungiu, Cristi Puiu. Bodgan Mirică λέγεται κι αυτή είναι η πρώτη ταινία του. Ο αστός Ρομάν κληρονομεί γη από τον παππού του. Αν και είναι αποφασισμένος να πουλήσει αυτήν την αχανή, πλην άγονη έκταση, δέχεται μια προειδοποίηση από τον χωροφύλακα της περιοχής πως ο παππούς του ήταν ένας τοπικός αρχιμαφιόζος και πως οι άνδρες του δεν προτίθενται ν’ αφήσουν τη γη που χρησιμοποιούν για τις παράνομες δουλειές τους…

Περισσότερα από Weekend
VIMA_WEB3b