MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Peaky Blinders: Γκανγκστερική περιπέτεια στο μεταπολεμικό Birmingham

Το Peaky Blinders είναι η επική περιπέτεια μιας οικογένειας γκάνγκστερ που ξεκινά το 1919 στην παραγκούπολη μιας εκτός νόμου γειτονιάς του μεταπολεμικού Birmingham. Οι συνδρομητές της COSMOTE TV θα ζήσουν την περιπέτεια αυτή, από την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου στις 23.00 και κάθε Τετάρτη, στο COSMOTE CINEMA 4HD.

Monopoli Team

Στρατιώτες που επιστρέφουν, νεόκοποι επαναστάτες και εγκληματικές συμμορίες αγωνίζονται για την επιβίωση σε ένα βιομηχανικό τοπίο που μαστίζεται από την οικονομική αναταραχή. Όπλα που εισέρχονται λαθραία στα σπίτια από τα χαρακώματα οδηγούνται στους δρόμους και γίνονται θανατηφόρα μέσα. Οι κομμουνιστές δεν ονειρεύονται μόνο την επανάσταση, την προετοιμάζουν και η κυβέρνηση την περιμένει. Καθώς ο Churchill κινητοποιεί τις ειδικές δυνάμεις του, παράνομοι bookmakers κάνουν περιουσίες σε καταστήματα στοιχημάτων και τραυματισμένοι στρατιώτες καταπολεμούν το σοκ τους πίνοντας στις μπυραρίες. Υπάρχει μια πιο ήρεμη πόλη στις παρυφές, όπου οι τσιγγάνοι και οι βαρκάρηδες του καναλιού κάνουν συναλλαγές με άλογα και σχολιάζουν το μέλλον.

336935peaky

Στην κορυφή αυτής της βιομηχανικής ζούγκλας είναι η μεγάλη οικογένεια Shelby, της οποίας τα πολλά αδέλφια, ξαδέλφια και θείοι, συνθέτουν την σφοδρότερη συμμορία, τους «Peaky Blinders». Έχοντας πάρει την ονομασία τους από την πρακτική τους να ράβουν λεπίδες ξυραφιού στις κορυφές των καπέλων τους, οι Peaky Blinders βγάζουν χρήματά τους από το αγώνες παράνομου στοιχήματος, την παροχή προστασίας και τις ληστείες. Το αφεντικό τους, ο Tommy είναι ο πιο αδίστακτος αδελφός από όλους, αλλά η ηγεσία του θα τεθεί σε δοκιμασία.

tomh121216

Η σειρά είχε μέση τηλεθέαση 2,4 εκατομμυρίων τηλεθεατών όταν προβλήθηκε αρχικά στο BBC και ήταν υποψήφια για BAFTA καλύτερης δραματικής σειράς.

peakyblinders3121216


Trivia

  • Ο τίτλος της σειράς είναι εμπνευσμένος από η συνήθεια που είχαν συμμορίες να ράβουν λεπίδες από ξυράφι στην κορυφή από τα καπέλα τους προκειμένου να έχουν εύκολα πρόσβαση σε αυτές.
  • Ο Tom Hardy (Alfie Solomons) και η Charlotte Riley (May Carleton) είναι παντρεμένοι και στην κανονική ζωή τους.
peaky blinders

Σκηνοθεσία: Otto Bathurst, Tom Harper (The Woman In Black 2)
Σενάριο: Steven Knight (Seventh Son, Locke, Eastern Promises, Dirty Pretty Things), Toby Finlay (Dorian Gray), Stephen Russell
Παίζουν: Cillian Murphy (The Dark Knight Rises, Retreat, Inception, Perrier’s Bounty, Cold Mountain, 28 Days Later), Sam Neill (The Adventurer: The Curse Of The Midas Box, Event Horizon, Jurassic Park, The Piano, Omen III: The Final Conflict), Helen McCrory (The Woman In Black 2, Skyfall, Hugo, 4.3.2.1.), Paul Anderson (The Revenant, Legend, ’71, Passion), Annabelle Wallis (Sword Of Vengeance, Annabelle, Snow White & The Huntsman, X-Men: First Class), Sophie Rundle (Great Expectations), Joe Cole (Secret In Their Eyes, Now Is Good), Tom Hardy (Inception, Mad Max: Fury Road)

[iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/JwXfVGjSz-4″ frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Περισσότερα από Keep Watching
VIMA_WEB3b