MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

unREAL: Πίσω από τις κάμερες ενός reality show

Oι συνδρομητές της COSMOTE TV θα έχουν την ευκαιρία να ρίξουν μία ματιά πίσω από τις κάμερες, στα παρασκήνια μιας εκπομπής γνωριμιών, με τo δεύτερο κύκλο της σειράς “unREAL” που κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου στις 22.00 στο κανάλι COSMOTE CINEMA 4HD.

Monopoli Team

Τοποθετημένη στο παρασκήνιο της επιτυχημένης εκπομπής γνωριμιών με την ονομασία Everlasting, η σειρά Unreal οδηγείται από την όχι τόσο τέλεια ηρωίδα με την ονομασία Rachel Goldberg (Shiri Appleby), μια νεαρή παραγωγό της οποίας η αποκλειστική δουλειά είναι να χειραγωγεί τις σχέσεις μεταξύ των διαγωνιζόμενων για να αποσπάσει ζωτικό δραματικό και εξωφρενικό υλικό που η ψύχραιμη εκτελεστική παραγωγός του προγράμματος, η Quinn King (Constance Zimmer), απαιτεί.

Αυτό που ακολουθεί είναι ένα βλέμμα στο τί συμβαίνει στον εξωφρενικό κόσμο της χωρίς σενάριο τηλεόρασης, όπου το να είσαι διαγωνιζόμενος μπορεί να είναι σκληρό και το να είσαι παραγωγός δημιουργεί μια ολοκληρωτικά διαφορετική πραγματικότητα.

unreal221216

Σκηνοθεσία: Peter O Fallon, Uta Briesewitz, Lev L. Spiro, Peter Werner, Adam Kane, David Solomon, Shiri Appleby, Janice Cooke, Sarah Gertrude Shapiro, Nzigha Stewart.
Σενάριο: Marti Noxon, Sarah Gertrude Shapiro, Ariana Jackson, Janine Nabers, Alex Metcalf, Stacy Rukeyser, Elisabeth Benjamin, Jordan Hawley, David A. Weinstein, Carol Barbee, Vince Calkandra, Alex Taub
Παίζουν: Shiri Appleby (Charlie’s Wilson War, Swimfan), Constance Zimmer (Entourage), Craig Bierko (The Change-Up, Cinderella Man, Scary Movie 4, Fear And Loathing In Las Vegas), Jeffrey Bowyer-Chapman (Dirty Grandpa), Josh Kelly (Transformers: Dark Of The Moon)

unreal321216

Η σειρά ήταν φέτος υποψήφια για 2 βραβεία Emmy. Έχει κατακτήσει συνολικά 5 βραβεια μεταξύ των οποίον αυτό του καλύτερου προγράμματος της χρονιάς στα AFI awards στην Αμερική.

Το UnREAL εμπνεύστηκε από την ταινία μικρού μήκους Sequin Raze (2013), η οποία γράφτηκε και σκηνοθετήθηκε από την Sarah Gertrude Shapiro, την συν-δημιουργό, συγγραφέα και διευθύντρια παραγωγής της σειράς.

Trivia:

  • Η πρωταγωνίστρια Shiri Appleby έχει σκηνοθετήσει ένα επεισόδιο της σειράς.
  • Ο χαρακτήρας της Quinn βασίζεται σε πραγματικό πρόσωπο. Η Constance Zimmer αρχικά είχε απορρίψει τον ρόλο της Quinn χωρίς να διαβάσει το κείμενο. Η Megyn Price έπαιξε το ρόλο στο αρχικό πρώτο επεισόδιο και μετά οι παραγωγοί προσέφεραν ξανά τον ρόλο στη Zimmer.

Η σειρά θα προβάλεται κάθε Κυριακή στις 22.00 στο κανάλι COSMOTE CINEMA 4HD.

[iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/1aQj-1brpNQ” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Περισσότερα από Keep Watching
VIMA_WEB3b