MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
02
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Χριστουγεννιάτικο bazaar για καλό σκοπό από το Γυμνάσιο – Λύκειο ΩΘΗΣΗ

Οι μαθητές του Γυμνασίου-Λυκείου “ΩΘΗΣΗ”, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Φίλων Παιδιών με Καρκίνο ΕΛΠΙΔΑ, διοργανώνουν, ένα πρωτοπόρο και φιλότεχνο Χριστουγεννιάτικο Bazaar, το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου, από τις 10.30 το πρωί έως τις 16.30, τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν αποκλειστικά για την ενίσχυση του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με Καρκίνο ΕΛΠΙΔΑ.

author-image Μαρία Γεωργιλάκη

Βασικός στόχος της εκδήλωσης είναι η ανάδειξη του πνεύματος των Χριστουγέννων, μέσα από την ευαισθητοποίηση της Σχολικής Κοινότητας σε θέματα εθελοντισμού, φιλανθρωπίας και αλληλεγγύης. Η ιδιαιτερότητα του εγχειρήματος έγκειται στο γεγονός πως οι ίδιοι οι μαθητές σχεδιάζουν και δημιουργούν αρκετά από τα προϊόντα που προσφέρουν. Κοσμήματα και γούρια σε μπρούτζο και ασήμι εμπνευσμένα από παλιά παιχνίδια, χριστουγεννιάτικα στολίδια, βιολογικά αρωματικά σαπούνια, παραδοσιακά γλυκίσματα και second-hand βιβλία, είναι μόνο μερικά από τα πολύτιμα αγαθά που θα προσφέρονται στους επισκέπτες του κοινωφελούς Bazaar.

Τα έσοδα θα διατεθούν για την ενίσχυση του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με Καρκίνο ΕΛΠΙΔΑ

xristougenniatiko bazaar gumnasio lukeio othisi 2016

Την εκδήλωση αγκαλιάζουν οι χριστουγεννιάτικες μελωδίες της χορωδίας των μαθητών του Σχολείου, της Χορωδίας των μαθητών της Σχολής Μάνου, της Χορωδίας των Eκπαιδευτηρίων Καλάνδρου και της Χορωδίας του Δήμου Κηφισιάς.

Οι μικροί μας φίλοι θα έχουν την δυνατότητα να απασχοληθούν σε εργαστήρι Ζαχαροπλαστικής, στολίζοντας Μπισκοτόσπιτα & Cupcakes. Επιπλέον, στο εργαστήρι κατασκευής Χριστουγεννιάτικης Kάρτας θα μπορέσουν να σχεδιάσουν τη δική τους ευχετήρια κάρτα με την ομάδα εικαστικών του Παιδικού Σταθμού και Νηπιαγωγείου Dandolina.

Πρόγραμμα Δράσεων & Εκδηλώσεων

Περίπτερα

  • Γούρια φιλοτεχνημένα από τους μαθητές μας| Οι μαθητές προτείνουν σχέδια για το γούρι-κόσμημα του 2017, εμπνευσμένα από παλιά και αγαπημένα παιχνίδια. Σε συνεργασία με το Εικαστικό Τμήμα του Σχολείου μετατρέπονται σε καλούπια και αποστέλλονται σε χυτήριο. Οι μαθητές συμμετέχουν σε όλη τη διαδικασία από την σύλληψη της ιδέας, την μετατροπή των σχεδίων σε καλούπια, την αποστολή στο χυτήριο, τη συσκευασία αλλά και την προώθηση στο Bazaar.
  • Αρωματικά βιολογικά σαπούνια| Στο πλαίσιο του Περιβαλλοντικού Ομίλου του Σχολείου, οι μαθητές δημιουργούν βιολογικά σαπούνια αρωματίζοντάς τα με βότανα και αιθέρια έλαια. Οι μαθητές συμμετέχουν σε όλη τη διαδικασία παρασκευής σαπουνιών, συσκευασίας και προώθησης στο Bazaar.
  • Christmas Store| Οι μαθητές κατασκευάζουν σε εργαστήρια χριστουγεννιάτικα στολίδια τα οποία πωλούνται στο Bazaar.
  • Biblioteca | Μια ευκαιρία σε βιβλία διαβασμένα και αγαπημένα να αποκτήσουν μια νέα ζωή! Οι μαθητές αντιλαμβάνονται την αξία της “ανακύκλωσης” ενός πολύτιμου βιβλίου στα χέρια ενός νέου κατόχου.
  • Παιχνιδούπολη | Εκπαιδευτικά παιχνίδια για όλες τις ηλικίες! Παζλ, Σβούρες και Κατασκευές γίνονται έξυπνα εκπαιδευτικά δώρα.
  • Παιχνίδια εμπνευσμένα από τα Μαθηματικά| Οι μαθητές του ομίλου Μαθηματικών του Σχολείου προτείνουν διαφορετικά στολίδια και παιχνίδια.

    Γεύσεις και άλλα

  • Παραδοσιακό Καφενείο – Μεζεδοπωλείο ‘Το στέκι των Φίλων’| Μέσα από ένα ειδικό project, οι μαθητές γνωρίζουν την ελληνική παράδοση, επεξεργάζονται παραδοσιακά προϊόντα της ελληνικής γης και στήνουν παραδοσιακό καφενείο-μεζεδοπωλείο.
  • Παντοπωλείο ‘Γεύσεις Παράδοσης’ | Ανακαλύψτε τα προϊόντα μικρών Ελλήνων παραγωγών στο ελληνικό μας Παντοπωλείο. Με γεύση Ελλάδας…
  • Γαλακτοζαχαροπλαστείο| Φέρνοντας σε επαφή το χθες με το σήμερα. Ανακαλύψτε γλυκές, μοναδικές γεύσεις!
  • Street Food| Οι μαθητές του Περιβαλλοντικού Ομίλου Ώθηση δημιουργούν τη μπύρα ‘Ω’ και σας προσκαλούν να την απολαύσετε, συνοδεύοντάς τη με ζεστά Hot Dogs & Sandwiches, από τη Γερμανόφωνη ομάδα του Σχολείου.
  • Petit Paris| Το γαλλικό μας κιόσκι, όπου μπορείτε να απολαύσετε κρέπες και βάφλες από τη Γαλλόφωνη ομάδα του Σχολείου.
  • Christmas Bar| Ζεστά cocktail με χριστουγεννιάτικα αρώματα για μικρούς και μεγάλους. Ζεστή σοκολάτα με μπαχαρικά, Gluhwein, Hot Βutter Rum και πολλά άλλα…

Εργαστήρια για παιδιά

  • Εργαστήρι “Το Μαγικό Ζαχαροπλαστείο” | Εργαστήριο ζαχαροπλαστικής για τους μικρούς μας φίλους. Ελάτε να δημιουργήσετε επιτόπου το δικό σας Cupcake ή Μπισκοτόσπιτο.
  • Εργαστήρι κατασκευής Χριστουγεννιάτικης Κάρτας| Ευχές αγάπης, χαράς και δημιουργίας με τις δικές σας πρωτότυπες χριστουγεννιάτικες κάρτες, που θα φτιάξετε παρέα με την ομάδα του Παιδικού Σταθμού-Νηπιαγωγείου Dandolina.

Λαχειοφόρος Αγορά

  • Με έναν λαχνό κερδίστε ένα δώρο! Μεγάλος αριθμός εταιρειών συνδράμει σε αυτή την προσπάθεια με δωροεπιταγές, προϊόντα ή υπηρεσίες, που περιμένουν να τα κερδίσετε!

Μουσική

  • Ήχοι Χριστουγέννων| Μουσική και χριστουγεννιάτικη χορωδία από τους μαθητές του Σχολείου μας, τη Χορωδία των μαθητών της Σχολής Μάνου, τη χορωδία των μαθητών των εκπαιδευτηρίων Καλάνδρου και τη Χορωδία του Δήμου Κηφισιάς

Η είσοδος είναι ελεύθερη

Γυμνάσιο – Λύκειο ΩΘΗΣΗ
Μαρμαρά 7 – 9 | ΤΚ 145 75, Σταμάτα Αττικής
Τ: +302108144137 – 138

Περισσότερα από Αγορές
Σχετικά Θέματα
Αγορές
The Bostonians SS26 Collection: Ακολουθώντας τον ρυθμό της εποχής με νέο State of Mind
Αγορές
Η νέα Spring/Summer συλλογή της Seventeen φέρνει την άνοιξη
Αγορές
Thélio Ice Tea: Νέα premium RTD σειρά χωρίς ζάχαρη
Αγορές
Μήπως ήρθε η ώρα να διαλέξεις τη φετινή σου λαμπάδα;
Αγορές
Ψάχνεις (ακόμα) πασχαλινά δώρα; 8 πρωτότυπες ιδέες από αγαπημένα brands
Αγορές
Πασχαλινά bazaar και markets στην Αθήνα: Πού θα βρεις τα πιο ξεχωριστά δώρα
The Art of Life
Η Barbour παρουσιάζει τη συλλογή Icons SS26 μέσα από το “ICONS in Bloom” στο Golden Hall
The Art of Life
Η Answear υποδέχεται τη σεζόν Άνοιξη/ Καλοκαίρι 2026 με το πρώτο της fashion show
Αγορές
The Meet Market #EasterEdition 2026 στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων
The Art of Life
Μετά τον Galliano ο Willy Chavarria – Η Ζara συνεχίζει το σερί συνεργασιών με κορυφαίους σχεδιαστές
Αγορές
Στην PHLUR, το άρωμα αποτελεί μια μορφή προσωπικής έκφρασης
Αγορές
Funky Buddha «The Escape»: Η καμπάνια που επαναπροσδιορίζει το urban getaway