MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Weekend Agenda 18 – 20 Νοεμβρίου: oι 5 top εκδηλώσεις του Σαββατοκύριακου

Οι δικές μας επιλογές από παραστάσεις, συναυλίες, ταινίες και πολλές άλλες εκδηλώσεις που γίνονται από την Παρασκευή 18 έως την Κυριακή 20 Νοεμβρίου και αξίζουν την προσοχή σας!

Τραβιάτα στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
author-image Μαρία Γεωργιλάκη

1) ΟΠΕΡΑ
Τραβιάτα του Βέρντι από την Εθνική Λυρική Σκηνή στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
Η Εθνική Λυρική Σκηνή παρουσιάζει από τις 19 Νοεμβρίου, την δημοφιλέστατη “Τραβιάτα” του Βέρντι, για πρώτη φορά στην Αίθουσα “Α. Τριάντη” του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, σε μουσική διεύθυνση Λουκά Καρυτινού, με ένα σπουδαίο καστ πρωταγωνιστών. Πασίγνωστες άριες και ντουέτα ντύνουν μία από τις πιο αγαπητές ιστορίες μεγάλου έρωτα, ματαιωμένου από τις κοινωνικές συμβάσεις.

Τιμές;
 20€, 35€, 50€, 70€, Παιδικό & φοιτητικό: 12€
Πότε; 19, 20, 23, 25, 26, 27, 30 Νοεμβρίου 2016 στις 20.00
Που; Μέγαρο Μουσικής Αθηνών – Αίθουσα “Α. Τριάντη”

2) ΘΕΑΤΡΟ
relax mynotis basilis papabasileiou theatro texnis weekend

Relax…Mynotis του Βασίλη Παπαβασιλείου στο Θέατρο Τέχνης
Το Θέατρο Τέχνης παρουσιάζει από τις 18 Νοεμβρίου το νέο έργο του Βασίλη Παπαβασιλείου με τίτλο “Relax…Mynotis”, με πρωταγωνιστές τον Γιάννο Περλέγκα και τον ίδιο. Ενας ηθοποιός μεγάλος, όχι μόνο σε ηλικία αλλά και σε αξία, υπαγορεύει τη διαθήκη του σε έναν βοηθό συμβολαιογράφου. Είναι ο 35ος συμβολαιογράφος, μέσα σε σαράντα χρόνια, που αναλαμβάνει αυτήν τη δουλειά. Είναι ολοφάνερο ότι ο ηθοποιός έχει μιαν έμμονη προσήλωση στην ιδέα της διαθήκης.

Τιμές; 15€, 10€ μειωμένο
Πότε; Παρασκευή, Σάββατο 21.15 και Κυριακή στις 19.00
Που; Θέατρο Τέχνης Καρολου Κουν, Φρυνίχου 14, Πλάκα

3) ΕΚΘΕΣΗ
flying over the abyss neon odeio athinon ekthesi 2016 3

Flying over the Abyss – Η Υπέρβαση της Άβυσσος στο Ωδείο Αθηνών
Ο ΝΕΟΝ παρουσιάζει από τις 18 Νοεμβρίου την έκθεση “Flying over the Αbyss – Η Υπέρβαση της Άβυσσος” και στην Αθήνα, στον νέο χώρο πολιτισμού του Ωδείου Αθηνών. Η έκθεση αξιοποιεί ένα μεγάλο πολιτιστικό κεφάλαιο της χώρας μας, τον στοχαστή Νίκο Καζαντζάκη, φέρνοντας το έργο του “Ασκητική”, σε διάλογο με δημιουργίες 34 ελλήνων και ξένων καλλιτεχνών της σύγχρονης τέχνης.

Τιμές; Είσοδος ελεύθερη
Πότε; Παρασκευή: 12:00 με 20:00, Σάββατο: 11:00 με 19:00, Κυριακή: 11:00 με 19:00
Που; Ωδείο Αθηνών, Ρηγίλλης και Λεωφόρος Βασιλέως Γεωργίου Β΄ 17-19, Αθήνα


4) ΜΟΥΣΙΚΗ
sharrie williams blues mousiki weekend

Η Sharrie Williams & The Wiseguys στο Half Note
Μια φωνή που συγκλονίζει τραγουδώντας τα soulful blues του 21ου αιώνα. Με ένα ρεπερτόριο που πιάνει όλη την γκάμα, από το κλασικό gospel ως το σύγχρονο rockin’ funk. H Sharrie Williams μαζί με το γκρουπ της Wiseguys έρχονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, για τέσσερις μοναδικές εμφανίσεις στο Half Note Jazz Club, από Παρασκευή 18 έως και Δευτέρα 21 Νοεμβρίου.

Τιμές; 20€ (μπαρ), 25€ (Β’ Ζώνη), 30€ (Α’ Ζώνη)
Πότε; Παρ. & Σαβ.: 22.30, Κυρ. & Δευτ.: 21.30
Που; Half Note Jazz Club, Τριβωνιανού 17, Μετς

5) ΤΑΙΝΙΑ
fantastika zoa kai pou briskontai tainia weekend

Φανταστικά Ζώα και Που Βρίσκονται
Νέα εποχή φαντασίας από τη μαγική πένα της δημιουργού του «Χάρι Πότερ» J. K. Rowling που μας μεταφέρει στη Νέα Υόρκη του Μεσοπολέμου, με πρωταγωνιστή τον Eddie Redmayne στο ρόλο του μαγοζωολόγου Νιουτ Σκαμάντερ να αναζητάει κάποια… εξαφανισμένα φανταστικά ζωάκια! Ο μαγοζωολόγος Νιουτ Σκαμάντερ φτάνει στη Νέα Υόρκη του 1926 όπου μια μυστηριώδης οντότητα αφήνει ένα μονοπάτι καταστροφής στους δρόμους της πόλης, απειλώντας να ξεσκεπάσει την κοινότητα των μάγων στους Δεύτερους Σαλεμαίους. Την ίδια στιγμή, ο πανίσχυρος, σκοτεινός μάγος Γκέλερτ Γκρίντελβαλντ, αφού έχει σπείρει το χάος στην Ευρώπη, έχει χαθεί από προσώπου Γης.

Περισσότερα από Weekend
VIMA_WEB3b