MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
01
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Weekend Agenda 11 – 13 Νοεμβρίου: oι 5 top εκδηλώσεις του Σαββατοκύριακου

Οι δικές μας επιλογές από παραστάσεις, συναυλίες, ταινίες και πολλές άλλες εκδηλώσεις που γίνονται από την Παρασκευή 11 έως την Κυριακή 13 Νοεμβρίου και αξίζουν την προσοχή σας!

Άμλετ στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά
author-image Μαρία Γεωργιλάκη

1) ΘΕΑΤΡΟ
Άμλετ σε σκηνοθεσία Γιάννη Κακλέα στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά
Το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά παρουσιάζει από τις 10 Νοεμβρίου 2016, τον “Άμλετ” του Ουίλλιαμ Σαίξπηρ, με τον Κωνσταντίνο Ασπιώτη στον ομώνυμο ρόλο και σκηνοθεσία Γιάννη Κακλέα. Ο Άμλετ είναι ένα έργο που καταφέρνει να διεισδύσει στην καρδιά του «μελαγχολικού πρίγκιπα», να καταγράψει το φάσμα των συναισθημάτων του, να κερδίσει τη δύσκολη μάχη της έκφρασης και να πεθάνει τον δυσκολότερο θάνατο.

Τιμές; Κανονικό (διακεκριμένη): 25€, Κανονικό: 18€, Φοιτητικό: 12€, ΑΜΕΑ, Άνεργοι, 65+: 10€, Κάθε Πέμπτη λαϊκή είσοδος: 8€
Πότε; Παρασκευή: 20.30, Σάββατο: 18.00 & 21.00 και Κυριακή: 19.00
Που; Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, Ηρώων Πολυτεχνείου 32, Πειραιάς

2) ΜΟΥΣΙΚΗ
oregon half note weekend agenda

Οι Oregon στο Half Note
Μετά από τρείς ολόκληρες δεκαετίες, το μυθικό συγκρότημα της world jazz έρχεται στην Αθήνα, από το Σάββατο 12 έως και την Τρίτη 15 Νοεμβρίου. Με τον Ralph Towner και τον Paul McCandless από τα original μέλη του, και με τον υπέροχο περκασιονίστα Mark Walker και τον εξαίρετο μπασίστα – σχετικά πρόσφατο πλέον μέλος του γκρουπ – Paolino Dalla Porta, οι Oregon έρχονται στη σκηνή του Half Note για 4 μοναδικές εμφανίσεις.

Τιμές; 20€ (μπαρ), 25€ (Β’ Ζώνη), 30€ (Α’ Ζώνη), 35€ (VIP)
Πότε; Σαβ.: 22:30, Κυρ., Δευτ.,Τρ.: 21.30)
Που; Half Note Jazz Club Τριβωνιανού 17, Μετς

3) ΧΟΡΟΘΕΑΤΡΟ
gkzel megaro mousikis weekend agenda

Το Κρατικό Ακαδημαϊκό Χοροθέατρο της Μόσχας Γκζελ στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
Μετά από τέσσερα χρόνια, το Κρατικό Ακαδημαϊκό Χοροθέατρο της Μόσχας Γκζελ έρχεται και πάλι στην Αθήνα, για να παρουσιάσει μια νέα μεγάλη παραγωγή βασισμένη στην ιστορία των λαών της Ρωσίας, το Σάββατο 12 Νοεμβρίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Εξήντα ταλαντούχοι χορευτές με περίπου οχτακόσια αυθεντικά κοστούμια, θα ζωντανέψουν σπάνιους θησαυρούς της πλούσιας ρωσικής μουσικής και χορευτικής παράδοσης!

Τιμές; Ζώνη Γ: 25€, Ζώνη Β: 35€, Ζώνη Α: 45€, Διακεκριμένη Ζώνη: 55€, Φοιτητικά- Παιδικά: Ζώνη Γ: 15€, Ζώνη Β: 25€, Ζώνη Α: 35€
Πότε; Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2016 στις 16:00 & 20:00
Που; Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, Αίθουσα Αλεξάνδρα Τριάντη


4) ΜΟΥΣΙΚΗ
capleton live gagarin weekend agenda

Capleton and the Prophecy Band στο Gagarin 205
Ο μεγάλος θρύλος της Τζαμάικα έρχεται στο Gagarin 205 για μια μοναδική συναυλία, την Κυριακή 13 Νοεμβρίου. Στον απαιτητικό χώρο της dancehall reggae, όπου η άνοδος είναι αργή αλλά η κάθοδος απότομη και λίγα ονόματα μπορούν να θεωρηθούν “κλασικά”, ο Capleton είναι γνωστός ως “Προφήτης”, και παραμένει σταθερή αξία του συγκεκριμένου μουσικού είδους και ένας από τους διασημότερους εκπροσώπους του παγκοσμίως.

Τιμές; 22€
Πότε; Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2016
Που; Gagarin 205, Λιοσίων 205, Αθήνα

5) ΤΑΙΝΙΑ
light between oceans cinema weekend agenda

Το Φως Ανάμεσα στους Ωκεανούς
Ζευγάρι εντός και εκτός οθόνης, οι Michael Fassbender και Alicia Vikander γνωρίζουν τον τρόπο για να δώσουν στους χαρακτήρες τους το κάτι παραπάνω και να προκαλέσουν ρίγη συγκίνησης στους θεατές. Λίγα χρόνια μετά από τον πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο, ο Τομ και η Ίζαμπελ ζουν ήσυχα σε ένα μικρό νησί της Αυστραλίας, όπου ο Τομ είναι φαροφύλακας. Ενώ προσπαθούν να ξεπεράσουν το τραύμα της νέας αποτυχημένης κύησης της Ίζαμπελ, βρίσκουν ένα μωρό σε μια ακυβέρνητη βάρκα που ξεβράζεται στο νησί τους. Μέσα στο πένθος τους, αποφασίζουν να το παρουσιάσουν σαν δικό τους μωρό και περνούν ευτυχισμένοι τα χρόνια που έρχονται. Όμως, η βιολογική μητέρα του παιδιού εμφανίζεται αναπάντεχα στη ζωή τους…

Περισσότερα από Weekend
VIMA_WEB3b