MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Weekend Agenda 14 – 16 Οκτωβρίου: oι 5 top εκδηλώσεις του Σαββατοκύριακου

Οι δικές μας επιλογές από παραστάσεις, συναυλίες, ταινίες και πολλές άλλες εκδηλώσεις που γίνονται από την Παρασκευή 14 έως την Κυριακή 16 Οκτωβρίου και αξίζουν την προσοχή σας!

Ημέρωμα της στρίγγλας στο θέατρο Βρετάνια
author-image Μαρία Γεωργιλάκη

1) ΘΕΑΤΡΟ
Το ημέρωμα της στρίγγλας του Ουίλιαμ Σαίξπηρ στο θέατρο Βρετάνια
Μια κλασική και πάντα επίκαιρη κωμωδία για όλες τις εποχές, σκηνοθετεί ο Γιάννης Κακλέας, στο θέατρο Βρετάνια, από τις 14 Οκτωβρίου μαζί με έναν 10 μελή θίασο. Το ημέρωμα της στρίγγλας είναι μια από τις πρώτες κωμωδίες του Σαίξπηρ και από τις δημοφιλέστερες όλων των εποχών. Μέσα από την ξεχωριστή πλοκή σκιαγραφείται γλαφυρά ο «πόλεμος» δυο ερωτευμένων ανθρώπων, που μέσα από πολλές καταστάσεις και στάδια, ανακηρύσσουν θριαμβευτή τον έρωτα!

Τιμές;
 από 14€ έως 22€
Πότε; Παρασκευή στις 21.00, Σάββατο στις 18.00 & 21.00 και Κυριακή στις 19.15
Που; Θέατρο Βρετάνια, Πανεπιστημίου 7, Αθήνα

3) ΜΙΟΥΖΙΚΑΛ
west side story kamerata megaro 2016 weekend

West Side Story από την Καμεράτα στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
Η Καμεράτα – Ορχήστρα των Φίλων της Μουσικής και ο καλλιτεχνικός της διευθυντής Γιώργος Πέτρου, παρουσιάζουν το διασημότερο μιούζικαλ στην ιστορία του Broadway, το “West side Story” από τις 15 Οκτωβρίου έως τις 21 Οκτωβρίου 2016. Βασισμένο στην αθάνατη ερωτική ιστορία του Ρωμαίου και της Ιουλιέτας του Σαίξπηρ, το West side Story μεταφέρει τη δράση στο σήμερα, με την αξέχαστη μουσική μιας από τις σημαντικότερες μουσικές προσωπικοτητες του 20ου αιωνα, του Leonard Bernstein.

Τιμές; Φοιτητές, νέοι, άνεργοι, ΑΜΕΑ 7€ / Πολύτεκνοι, 65+ 9€ / Ζώνη Γ 12€ / Ζώνη Β 22€ / Ζώνη Α 28€ / Διακ. Ζώνη 40€
Πότε; Σάββατο 15 Οκτωβρίου, ώρα 20.00, Κυριακή 16 Οκτωβρίου, ώρα 17.00
Που; Μέγαρο Μουσικής Αθηνών


4) LIVE
foibos deliborias stauros tou notou weekend

Ο Φοίβος Δεληβοριάς στο Σταυρό του Νότου
Για τρία μόνο Σάββατα, στις 15, 22 και 29 Οκτωβρίου, ο Φοίβος Δεληβοριάς και οι συνεργάτες του, ύστερα από μία επιτυχημένη καλοκαιρινή περιοδεία, επιστρέφουν στην Αθήνα και φτιάχνουν ένα μικρό μωσαϊκό στην κεντρική σκηνή του Σταυρού του Νότου. Ένα πολύ προσωπικό σκηνικό άλμπουμ θα παρουσιαστεί στη σκηνή του Σταυρού, απ’ όπου περνούν πρόσωπα και μέρη που αιχμαλωτίστηκαν από τον ωτακουστή και οφθαλμολάγνο τραγουδοποιό από το ’89 ως εδώ.

Τιμές; 13€
Πότε; 15, 22 και 29 Οκτωβρίου 2016 στις 22.30
Που; Σταυρός του Νότου – Κεντρική Σκηνή, Φραντζή & Θαρύπου 35-37, Νέος Κόσμος 

5) ΘΕΑΤΡΟ
stella koimisou ethniko theatro weekend

Στέλλα κοιμήσου του Γιάννη Οικονομίδη στο Εθνικό Θέατρο
Το Εθνικό Θέατρο παρουσιάζει από τις 13 Οκτωβρίου το έργο του Γιάννη Οικονομίδη, “Στέλλα κοιμήσου”, στη σκηνή Νίκος Κούρκουλος, που αφιερώνεται στην σύγχρονη ελληνική δραματουργία. Η παράσταση μας εισάγει μέσα στην πολυτελή βίλα του νεόπλουτου Έλληνα, όπου η ευμάρεια συνυπάρχει με τη χυδαιότητα και οι σχέσεις έχουν το χρώμα του χρήματος. Η ωμότητα της γλώσσας και η κυνικότητα των συμπεριφορών είναι τα όπλα της παράστασης του Οικονομίδη, όπου ο θεατής αισθάνεται αυτόπτης μάρτυρας μιας κωμικοτραγικής “φέτας ζωής”.

Τιμές; 15€, 10€ (φοιτητικό), κάτοχοι κάρτας ΟΑΕΔ 5€, Τετάρτη και Πέμπτη ενιαία τιμή 13€
Πότε; Παρασκευή, Σάββατο στις 21:00 Κυριακή στις 19:30
Που; Εθνικό Θέατρο – Σκηνή Νίκος Κούρκουλος, Αγίου Κωνσταντίνου 22-24, Αθήνα


1) ΣΙΝΕΜΑ
inferno tainia weekend

Inferno
O Ron Howard σκηνοθετεί το πρόσφατο best seller του Dan Brown κι ο Tom Hanks υποδύεται εκ νέου τον καθηγητή Langdon, με τη συνταγή επιτυχίας να τηρείται ευλαβικά! Ο καθηγητής του Harvard και master της σημειολογίας Robert Langdon ξυπνάει σε νοσοκομείο της Φλωρεντίας με αμνησία, έχοντας τρομερούς πονοκεφάλους και βλέποντας ακαταλαβίστικα οράματα. Για να σώσει την ίδια του τη ζωή ενώνει τις δυνάμεις του με τη Sienna Brooks, μια γιατρό που ελπίζει να τον βοηθήσει να ανακτήσει τη μνήμη του.

Περισσότερα από Weekend
VIMA_WEB3b