MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
06
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

The Great Indoors: η δημοσιογραφία στην εποχή των selfies…

Πρεμιέρα κάνει στις 28 Οκτωβρίου (μία μερα μετά την προβολή της στην Αμερική) η νέα κωμική σειρά The Great Indoors. Η σειρά θα προβάλλεται κάθε Παρασκευή στις 22.30 στο ΟΤΕ CINEMA 4HD.

Monopoli Team

Στο The Great Indoors, o πρωταγωνιστής Joel McHale, ερμηνεύει έναν ρεπόρτερ που απολαμβάνει να ταξιδεύει στον κόσμο γράφοντας περιπετειώδη ρεπορτάζ για λογαρισμό του περιοδικού Outdoor Limits.

Η καθημερινότητά του αλλάζει απροσδόκητα όταν καλείται να επιστρέψει στο γραφείο του και ν’ αναλάβει καθήκοντα αρχισυντάκτη στα ψηφιακά μέσα της εταιρίας τα οποία “τρέχει” μια ομάδα 20χρονων δημοσιογράφων.
great-outdoors-4

Η ομάδα των νέων συνάδελφων του Jack περιλαμβάνει τους εξής: τον Clark, έναν σπασίκλα της τεχνολογίας που ξέρει τα πάντα για την επιβίωση στον Άρη και την καταστροφή των νεκροζώντανων, την Emma, την ειδική των social media που βλέπει τον Jack ως ανθρώπινη εκδοχή της παρωχημένης dial-up σύνδεσης και τον Mason, έναν μοδάτο/hipster ξυλοκόπο ο οποίος δεν έχει περάσει πραγματικό χρόνο έξω. Ο Jack αναφέρεται στην κόρη του Roland, την Brooke, η οποία δίνει στα στελέχη της εταιρίας έπαθλα για να εργάζονται σκληρά.

great-outdoors-1

Ο καλύτερος φίλος του Jack, ο Eddie, τρέχει το τοπικό μπαρ κατάδυσης που είναι δημοφιλές στους νεώτερους και βοηθά τον Jack στη “αποκωδικοποίηση” των συναδέλφων. Καθώς ο Jack είναι άσχετος και μακριά από το νέο κόσμο της τεχνολογίας, στόχος του είναι ν’ αποδείξει σ’ αυτά τα παιδιά ότι ο έξω κόσμος είναι κάτι πολύ περισσότερο από μια  οθόνη… Αν φυσικά αντέξει και δεν τους “επιτεθεί” με τα μπαστούνια που χρησιμοποιούν για να βγάζουν selfies!

thegreatindoors410162

Σκηνοθεσία: Andy Ackerman
Σενάριο: Mike Gibbons
Παίζουν: Joel McHale (Adult Beginners, Ted, Spider-Man 2), Stephen Fry (Alice In Wonderland, V For Vendetta, Wilde), Christopher Mintz-Plasse (Neighbors, Pitch Perfect, Kick-Ass, Superbad), Susannah Fielding (Kill Keith, 4.3.2.1.)

Ο σκηνοθέτης Andy Ackerman έχει κερδίσει βραβείο Emmy για την σειρά Cheers ενώ έχει προταθεί για Emmy και για την σειρά Seinfeld.

Περισσότερα από Keep Watching
VIMA_WEB3b