MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
03
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Conviction: Βουτιά στο σύστημα δικαιοσύνης της Αμερικής

Πρεμιέρα κάνει στον ΟΤΕ ΤV την Τρίτη 4 Οκτωβρίου -μία μέρα μετά την πρεμιέρα της στην Αμερική- η νέα σειρά “Conviction”.

Monopoli Team

Όταν πρόκειται για σύστημα δικαιοσύνης, τίποτα δεν είναι ποτέ μαύρο και άσπρο…

H Hayes Morrison, δικηγόρος και κόρη ενός πρώην Προέδρου των Η.Π.Α., βρίσκεται σε δύσκολη θέση καθώς αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης για κατοχή ναρκωτικών ή την αποδοχή μιας θέσης εργασίας από την νέμεση της, τον Conner Wallace, εισαγγελέα της περιοχής Νέας Υόρκης. Σε μια προσπάθεια να αποφευχθεί η καταστροφή της εκστρατείας της μητέρας της για την Γερουσία, δέχεται την προσφορά του. Αναλαμβάνοντας την δουλειά ως επικεφαλής της νεοσυσταθείσας Conviction Integrity Unit της Νέας Υόρκης η Hayes σύντομα ανακαλύπτει ότι απολαμβάνει την αναζήτηση της αλήθειας στην καρδιά αυτών των μυστηρίων, καθώς και το να κερδίζει ένα χαλασμένο σύστημα.

conviction309163

Μαζί με την ομάδα της από δικηγόρους, ερευνητές και ειδικούς ιατροδικαστές, συνεργάζονται για να εξετάσουν περιπτώσεις όπου υπάρχει εύλογη υποψία ότι το λάθος άτομο μπορεί να έχει καταδικαστεί για κάποιο έγκλημα. Τολμηροί, ειλικρινείς, αφιερωμένοι και δογματικοί, οι άνθρωποι του Conviction Integrity Unit δεν τα πάνε πάντα καλά, αλλά οι συγκρούσεις τους δεν είναι τίποτα σε σύγκριση με αυτό που αντιμετωπίζουν εκτός της μονάδας. Καθώς έρχονται σε αντίθεση με μπάτσους, δικηγόρους, ιατρικούς εξεταστές, επιστήμονες και δικαστές, η ομάδα πρέπει να εξετάσει και να αμφισβητήσει τα πάντα. Δεν έχουν άλλη επιλογή όταν εξαρτώνται ανθρώπινες ζωές.

conviction30916

Σκηνοθεσία: Liz Friedlander (Take The Lead)
Σενάριο: Liz Friedlander, Liz Friedman
Παίζουν: Hayley Atwell (Avengers: Age Of Ultron, Cinderella, Jimi: All Is By My Side), Eddie Cahill (Miracle), Shawn Ashmore (X-Men: Days Of Future Past), Emily Kinney (It’s Complicated)

conv30916

Trivia: 

  • Η σεναριογράφος Liz Friedman ήταν υποψήφια για το βραβείο Emmmy για την κωμική σειρά Orange Is The New Black.
  • Η Hayley Atwell και ο Shawn Ashmore έχουν παίξει και οι δύο χαρακτήρες από κόμιξ της Marvel. Η Atwell πρωταγωνίστησε στο Agent Carter υποδυόμενη τη σχετική ηρωίδα και ο Ashmore έπαιξε το ρόλο του Iceman στις ταινίες X-Men.

Η σειρά προβάλεται κάθε Τρίτη στις 23.00 στο ΟΤΕ CINEMA 4HD.

Περισσότερα από Keep Watching
VIMA_WEB3b