MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Happy Valley: το μυστήριο συνεχίζεται με στο δεύτερο κύκλο

Η βραβευμένη με BAFTA σειρά επιστρέφει από 10 Οκτωβρίου και κάθε Δευτέρα στις 22.00 στο OTE CINEMA 4HD.

Monopoli Team

Η αστυνομικός Catherine Cawood επανέρχεται καθοδηγώντας την ομάδα των αφοσιωμένων αστυνομικών στην κοιλάδα Calder στο West Yorkshire. Ο Tommy Lee Royce, ο πατέρας του εγγονού της και ο άνθρωπος που παραλίγο να την σκοτώσει, μπορεί να είναι στη φυλακή, αλλά δε φεύγει από την σκέψη της. Κατά τη διάρκεια του καθήκοντος η Catherine κάνει μια μακάβρια ανακάλυψη – ένα πτώμα. Τα σημάδια του θύματος έχουν εντυπωσιακή ομοιότητα με μια σειρά από άλλες δολοφονίες που έγιναν κατά τη διάρκεια των προηγούμενων μηνών, γεγονός που υποδηλώνει ένας κατά συρροή δολοφόνος είναι ελεύθερος. Αλλά η υπόθεση γίνεται ακόμα πιο συγκλονιστική όταν προκύπτει ότι η Catherine γνωρίζει το θύμα – κάτι που θα μπορούσε να έχει σημαντικές επιπτώσεις τόσο για τον εαυτό της όσο και για την οικογένειά της. Την ίδια στιγμή, ο ντετέκτιβ John Wadsworth αγωνίζεται να θέσει τέλος σε μια σχέση που γρήγορα βγαίνει εκτός ελέγχου και ο Tommy σχηματίζει δεσμό με μια μυστηριώδη θαυμάστρια παρά το γεγονός ότι είναι πίσω από τα κάγκελα.

happyvaley321016

Σκηνοθεσία: Euros Lyn, Tim Fywell, Neasa Hardiman
Σενάριο: Sally Wainwright
Παίζουν: Sarah Lancashire (The Dresser), Siobhan Finneran (The Selfish Giant, Rita Sue And Bob Too), Charlie Murphy (’71, Philomena), James Norton (Lady Chatterley’s Lover, Belle, Mr. Turner, An Education), Shirley Henderson (Anna Karenina, Bridget Jones’s Diary, Trainspotting)
Στα 61α τηλεοπτικά βραβεία της Βρετανικής Ακαδημίας Κινηματογράφου (BAFTA) το Happy Valley πήρε το βραβείο καλύτερης Δραματικής Σειράς (2015).

Trivia: Ο χαρακτήρας που υποδύεται ο James Norton στην σειρά είναι επηρεασμένος από τον χαρακτήρα Max Cady της ταινίας Cape Fear.
Η Siobhan Finneran και ο Kevin Doyle έπαιξαν μαζί στο Downton Abbey. Ο Matthew Lewis και η Shirley Henderson έπαιξαν μαζί στο Harry Potter και στο ” the Chamber of Secrets”.

Περισσότερα από Keep Watching
VIMA_WEB3b