MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
03
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Deutschland 83: Μια ιστορία ενηλικίωσης στην εποχή της διχασμένης Γερμανίας

Το Deutschland 83 διηγείται την ιστορία της Ανατολικής και Δυτικής Γερμανίας και από τις δύο πλευρές του τείχους, μέσα από τα κατορθώματα ενός ανθρώπου. Είναι μια έξυπνη, ζωντανή ιστορία ενηλικίωσης μέσα σε ένα κόσμο γεμάτο ψέματα, εξαπάτηση και προδοσία. Η σειρά κάνει πρεμιέρα στον ΟΤΕ TV στις 22 Σεπτεμβρίου και θα προβάλεται κάθε Πέμπτη στις 23.00 στο OTE Cinema 4HD.

Monopoli Team

H σειρά ακολουθεί τον Martin Rauch (Jonas Nay), ένα νεαρό κατάσκοπο μπλεγμένο ανάμεσα σε δύο κόσμους, που αποστέλλεται από την Υπηρεσία Πληροφοριών της Ανατολικής Γερμανίας (HVA) για να ανακαλύψει τις στρατιωτικές προθέσεις του ΝΑΤΟ. Τοποθετημένος απέναντι σ’ ένα ένθερμο πολιτικό συναίσθημα και την απειλή του πυρηνικού πολέμου, ο Martin πρέπει να εγκαταλείψει όλα όσα ξέρει για μια νέα μυστική ζωή στη Δύση. Αλλά τίποτα και κανείς δεν είναι όπως φαίνονται. Κάθε φίλος είναι ένας πιθανός εχθρός. Κάθε εχθρός μπορεί να είναι χρήσιμος. Και το διακύβευμα δεν θα μπορούσε να είναι υψηλότερο.

Το Deutschland 83 είναι η πρώτη σειρά στη γερμανική γλώσσα που θα μεταδοθεί σε ένα αμερικανικό δίκτυο.

jonasnay6916jpg

Ο σκηνοθέτης, Edward Berger πήρε βραβείο καλύτερης σκηνοθεσίας για σειρά τηλεόραση στα German Directors Award Metropolis και ο Jonas Nay πήρε βραβείο καλύτερου ηθοποιού τηλεοπτικής δραματικής σειράς στο Φεστιβάλ τηλεόρασης του Μοντε Κάρλο. Στο ίδιο φεστιβάλ η σειρά ήταν υποψήφια για βραβείο καλύτερης τηλεοπτικής δραματικής σειράς

Σκηνοθεσία: Edward Berger, Samina Radsi
Σενάριο: Anna LeVine, Jorg Winger, Steve Bailie, Ralph Martin, Andrea Wilson
Παίζουν: Jonas Nay (We Are Young We Are Strong), Maria Schrader (In Darkness, The Crocodiles), Ulrich Noethen (Downfall), Sylvester Groth (The Man From U.N.K.L.E., Inglourious Bastards, The Reader)

Trivia: Όλα τα επεισόδια της σειράς έχουν πάρει την ονομασία τους από στρατιωτικές ασκήσεις του NATO!

Περισσότερα από Keep Watching
VIMA_WEB3b