MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Weekend Agenda 23-25 Σεπτεμβρίου: oι 5 top εκδηλώσεις του Σαββατοκύριακου

Οι δικές μας επιλογές από παραστάσεις, συναυλίες, ταινίες και πολλές άλλες εκδηλώσεις που γίνονται από την Παρασκευή 23 έως την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου και αξίζουν την προσοχή σας!

Λυσιστράτη στο Ηρώδειο
author-image Μαρία Γεωργιλάκη

1) ΚΩΜΩΔΙΑ
Λυσιστράτη του Αριστοφάνη από τον Μιχαήλ Μαρμαρινό στο Ηρώδειο
Ο Μιχαήλ Μαρμαρινός συναντά για πρώτη φορά το μεγάλο κωμικό ποιητή, με ένα σύνολο έξοχων ηθοποιών και σε καινούρια μετάφραση Δημήτρη Δημητριάδη. Η παράσταση ολοκληρώνει την περιοδεία της στις 24 Σεπτεμβρίου 2016 στο Ηρώδειο. Ο Αριστοφάνης απευθύνει μια ύστατη – εν μέρει φαρσική, εν μέρει τραγική- έκκληση για ειρήνη, γράφοντας το πιο αντιπολεμικό του έργο και ταυτόχρονα παραδίδει στην παγκόσμια λογοτεχνία ένα από τα ισχυρότερα σύμβολα γυναικείας επαναστατικότητας.

Τιμές; από 10€
Πότε; Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2016 στις 21.00
Που; Ηρώδειο, Ακρόπολη

2) ΣΥΝΑΥΛΙΑ
lp sunaulia texnopoli weekend

Η LP στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων
Το Gazarte παρουσιάζει στις 23 Σεπτεμβρίου στην Τεχνόπολη, για πρώτη φορά στην Ελλάδα το φαινόμενο LP. Τη στιγμή που όλος ο κόσμος μιλά για την Laura Pergolizzi και το απόλυτο hit της χρονιάς “Lost on you”, που έφτασε στο #1 του Official Airplay Chart της Ελλάδας, στο Πανελλαδικό Shazam και στο iTunes, η Αθήνα υποδέχεται για πρώτη φορά το φαινόμενο της διεθνούς μουσικής σκηνής!

Τιμές; 
28€ Πόρτα, 38€ Καθήμενοι σε κερκίδες
Πότε; 23 Σεπτεμβρίου 2016 στις 20.00
Που; Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, Πειραιώς 100, Γκάζι

3) ΘΕΑΤΡΟ
insenso dimitris dimitriadis theatro texnis 2016 2

Insenso από το Ινστιτούτο Γκροτόφσκι στο Θέατρο Τέχνης
Το Θέατρο Τέχνης παρουσιάζει από τις 22 Σεπτεμβρίου την πολωνική παραγωγή «Insenso» του Δημήτρη Δημητριάδη σε σκηνοθεσία Πέτρου Σεβαστίκογλου με πρωταγωνίστρια την Αλεξάνδρα Καζάζου. Μια παραγωγή του Ινστιτούτου Γκροτόφσκι και της Avant Art, μόνο για 4 παραστάσεις στη σκηνή της Φρυνίχου. Το Insenso είναι η ιστορία μιας γυναίκας που «παραφρονεί» από έρωτα, που ο έρωτας εξωθεί πέρα της λογικής της, πέρα του μέτρου, πέρα από κάθε αποδεκτού ορίου: Insenso, ολοσχερής ήττα της φρόνησης – εξουθενωτικός θρίαμβος των αισθήσεων, ακροβασία στα όρια της λογικής.

Τιμές; από 10€
Πότε; 22 – 25 Σεπτεμβρίου στις 21.15
Που; Θέατρο Τέχνης Καρολου Κουν, Φρυνίχου 14, Πλάκα

4) ΣΥΝΑΥΛΙΑ
thibaios mitsias sunaulia beakeio weekend

Ο Μανώλης Μητσιάς και ο Χρήστος Θηβαίος ζωντανά στο Βεάκειο
Το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2016, ο Μανώλης Μητσιάς και ο Χρήστος Θηβαίος , δύο σπουδαίοι καλλιτέχνες του ελληνικού τραγουδιού, ενώνουν τις φωνές τους για την υποστήριξη του Συλλόγου Οικογένειας ΚΕΘΕΑ NOΣΤΟΣ-ΕΞΑΝΤΑΣ, στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιά. Οι δύο ερμηνευτές διαλέγουν τραγούδια από την επιτυχημένη τους πορεία, αγαπημένα κομμάτια από εκλεκτούς συναδέλφους αλλά και καινούρια.

Τιμές; Γενική Είσοδος 12€ – Προπώληση 10€
Πότε; Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2016 στις 21.30
Που; Βεάκειο Θέατρο, Πειραιάς

5) ΣΙΝΕΜΑ
kai oi efta itan uperoxoi tainia weekend 2016

Και οι 7 Ήταν Υπέροχοι
Το ριμέικ του κλασικού γουέστερν του John Sturges, διαθέτει μοντέρνα ματιά και φρεσκάδα από τον Antoine Fuqua, δημιουργό της «Μέρας εκπαίδευσης». Ο Bartholomew Bogue (Peter Sarsgaard), σκληρός και αδίστακτος βιομήχανος, καταδυναστεύει τους κατοίκους του Rose Creek και τους κλέβει τα κτήματα τους. Μια από τους κατοίκους, η Emma Cullen (Haley Bennett) αποφασίζει να αντιδράσει και αναζητάει ικανούς μισθοφόρους για να τον πολεμήσουν. Οι επτά τύποι που συγκεντρώνει είναι ένα ετερόκλητο τιμ που αποτελείται από ένα κυνηγό επικηρυγμένων, ένα τζογαδόρο, έναν καταζητούμενο, ένα μισθοφόρο, έναν εκτελεστή, έναν ινδιάνο κι ένα θεόρατο κυνηγός αρκούδων…

Περισσότερα από Weekend
VIMA_WEB3b