MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Νέα σεμινάρια για ενηλίκους στον Πολυχώρο Μεταίχμιο

Ο Πολυχώρος Μεταίχμιο, εδώ και δέκα χρόνια, διοργανώνει σεμινάρια για ενηλίκους που προάγουν την αυτομόρφωση και τη διά βίου μάθηση. Το 2016, ένα έτος επετειακό για τον Πολυχώρο, καθώς συμπληρώνονται δέκα χρόνια πετυχημένης λειτουργίας, συνεχίζει δυναμικά με ένα πλούσιο και ανανεωμένο πρόγραμμα σεμιναρίων.

author-image Μαρία Γεωργιλάκη

Έχοντας στο δυναμικό του μια ομάδα καταξιωμένων επιστημόνων με μεγάλη επαγγελματική πείρα, την απαραίτητη υλικοτεχνική υποδομή και πάνω απ’ όλα την εγγύηση του ονόματος των εκδόσεων Μεταίχμιο, είναι σε θέση να προσφέρει ουσιαστική κατάρτιση και δημιουργική αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου σε κάθε ενδιαφερόμενο.

Μέσα σε αυτά τα δέκα χρόνια, περισσότεροι από 1.100 σπουδαστές μέχρι στιγμής, εμπιστεύτηκαν τον Πολυχώρο Μεταίχμιο και είχαν τη δυνατότητα να αποκτήσουν επιπλέον γνωστικά εφόδια σε τομείς που τους ενδιαφέρουν, παρακολουθώντας τα σεμινάρια.

seminaria enilikon poluxoros metaixmio 2016 3

Ο Πολυχώρος Μεταίχμιο είναι επίσης πιστοποιημένο Κέντρο Διά Βίου Μάθησης Επιπέδου 1 (Κε.Δι.Βι.Μ.1). Ο Εθνικός Οργανισμός Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.) έχει χορηγήσει τη σχετική άδεια στις εκδόσεις Μεταίχμιο για τα σεμινάρια εκπαιδευτικού και επαγγελματικού χαρακτήρα που διοργανώνονται στον Πολυχώρο και απευθύνονται σε ενηλίκους.

Όλα τα σεμινάρια πραγματοποιούνται στον Πολυχώρο, στο κέντρο της Αθήνας, έναν χώρο που δίνει καθημερινά ραντεβού με την τέχνη, τον πολιτισμό και την εκπαίδευση. Στο διάλειμμα προσφέρεται στους συμμετέχοντες καφές ή τσάι. Με την ολοκλήρωση κάθε σεμιναρίου παρέχεται σχετική βεβαίωση παρακολούθησης, ενώ με την εγγραφή προσφέρονται δωρεάν βιβλία που σχετίζονται με το αντικείμενο του σεμιναρίου.

seminaria enilikon poluxoros metaixmio 2016 2

Επιπλέον προσφορές για του συμμετέχοντες:

• Έκπτωση 30% στις αγορές βιβλίων (εκτός ενιαίας τιμής) από τον Πολυχώρο Μεταίχμιο
• Ειδικές τιμές για φοιτητές και ανέργους
• Την Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου, στις 19.00, πραγματοποιείται μια open day συνάντηση όπου οι εισηγητές και οι διδάσκοντες των σεμιναρίων θα ενημερώσουν τους ενδιαφερόμενους για το περιεχόμενο κάθε σεμιναρίου – εργαστηρίου και θα απαντήσουν σε πιθανές ερωτήσεις.
Επιπλέον, μόνο για εκείνη την ημέρα θα ισχύει έκπτωση 10% στα δίδακτρα κάθε σεμιναρίου, εφόσον πραγματοποιήσετε την εγγραφή σας (εξόφληση προκαταβολής). 

Για περισσότερες πληροφορίες: http://www.metaixmio.gr/seminars/

Πολυχώρος Μεταίχμιο, Ιπποκράτους 118, Αθήνα

Περισσότερα από Σεμινάρια / Διαλέξεις
VIMA_WEB3b