MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Κατακούτελα: μια ξεκαρδιστική ιστορία ενηλικίωσης στον OTE TV

Ο OTE TV χαλαρώνει τους συνδρομητές του το βράδυ της Κυριακής 21 Αυγούστου, με την πρεμιέρα της ξεκαρδιστικής κωμωδίας “Trainwreck”, στο OTE CINEMA 1HD.

author-image Ζurab Sam

Η Amy μεγάλωσε με τη φιλοσοφία του διαζευγμένου πατέρα της πως η μονογαμία δεν υφίσταται, ζώντας μια εργένικη ζωή ανούσιων και περιστασιακών σχέσεων. Έτσι πιάνει συναισθηματικά και επαγγελματικά πάτο μιας και δεν έχει κανέναν και τίποτα ουσιαστικό στη ζωή της. Η φιλοσοφία της ανατρέπεται όταν παίρνει συνέντευξη από τον γοητευτικό αθλίατρο Aaron, προσπαθώντας να ξεφύγει από το μονοπάτι της δέσμευσης το οποίο έχει ξεκινήσει να βαδίζει μαζί του.

trainwreck otetv 2

Πρόκειται για την πρώτη ταινία που ο σκηνοθέτης Judd Apatow δεν έχει γράψει το σενάριο. Ανήκει στην πρωταγωνίστρια-κωμικό Amy Schumer η οποία συζητούσε την ιδέα της ταινίας με τον σκηνοθέτη για περίπου δύο χρόνια. Ολοκλήρωσε το προσχέδιο του σεναρίου σε ενάμησι μήνα σκεφτόμενη τον Apatow να δίνει τις οδηγίες στα γυρίσματα, γι’ αυτό και αναφέρθηκε στο αγαπημένο θέμα του σκηνοθέτη: την προσπάθεια αποφυγής της ενηλικίωσης και της συναισθηματικής δέσμευσης «δεμένη» με ξεκαρδιστικές περιπέτειες. Τον «γλυκοξενέρωτο» γιατρό υποδύεται ο Bill Hader.

trainwreck tainia ote tv

Με προϋπολογισμό 35 εκ. δολάρια και τζίρο 110 εκ. δολάρια η ταινία κέρδισε 5 βραβεία: της καλύτερης κωμικής ταινίας από τις Las Vegas Film Critics Society και St. Louis Film Critics Association, και η Amy Schumer εκείνο της καλύτερης κωμικής ηθοποιού από τις Women Film Critics Circle, Hollywood Film Awards και Critics΄ Choice Awards.

trainwreck tainia ote tv cover

Η ταινία θα προβληθεί την Κυριακή 21 Αυγούστου στις 21:00 στο OTE CINEMA 1HD.

Περισσότερα από Keep Watching
VIMA_WEB3b