MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Σαββατοκύριακο χωρίς πορτοφόλι: πού θα πάτε και πώς θα διασκεδάσετε δωρεάν

Πολλές προτάσεις για δωρεάν εκδηλώσεις στην Αθήνα και αυτό το Σαββατοκύριακο!

author-image Μαρία Γεωργιλάκη

ΣΥΝΑΥΛΙΑ

Οι Imam Baildi στο Πόρτο Ράφτη
imam baildi sunaulia porto rafti 2016

Καλοκαίρι ξανά, λοιπόν για τους Imam Baildi και το ταξίδι τους συνεχίζεται με μια μεγάλη συναυλία, την Κυριακή 24 Ιουλίου στις 21.30, στην Πλαζ Αυλακίου στο Πόρτο Ράφτη. Όπως πάντα, με εφόδιο τη σκηνική τους παρουσία που στις μεγάλες ανοικτές σκηνές είναι ακόμα πιο εκρηκτική, τα κομμάτια που αγαπάει ο κόσμος, και, φυσικά, καινούριες ιδέες και εκπλήξεις, που δεν παραλείπουν ποτέ να εντάξουν στο πρόγραμμά τους.

Η Ελένη Δήμου και ο Θάνος Ολύμπιος στην 3η Μαρίνα Γλυφάδας
eleni dimou thanos olumpios sunaulia glufada 2016

Την Κυριακή 24 Ιουλίου 2016 ο Δήμος Γλυφάδας διοργανώνει συναυλία με την Ελένη Δήμου και τον Θάνο Ολύμπιο στην 3η μαρίνα Γλυφάδας στις 21.00 το βράδυ. Η Ελένη Δήμου είναι μία από τις διαχρονικές ερωτικές τραγουδίστριες της Ελλάδας. Έχει στη πλούσια δισκογραφία της 20 προσωπικούς δίσκους, οι 9 χρυσοί και οι 3 πλατινένιοι. Ο Θάνος Ολύμπιος είναι πτυχιούχος του μουσικού Παν/μίου Αθηνών. Τον Απρίλιο του 2016 κυκλοφόρησε ο νέος του δίσκος με καινούριες συνθέσεις που του εμπιστεύθηκε ο κορυφαίος συνθέτης Μίμης Πλέσσας και σε στίχους σπουδαίων στιχουργών όπως ο Λευτέρης Παπαδόπουλος.

ΦΕΣΤΙΒΑΛ

“Grease” της Κορινθιακής Πειραματικής ομάδας χορού Πυρήνας στο Παραλιακό Πάρκο Λουτρακίου
Afisa Loutraki Festival

Η Κορινθιακή Πειραματική ομάδας χορού “Πυρήνας” της Έλενας Μιχαηλίδου, παρουσιάζει την Κυριακή 24 Απριλίου στα πλαίσια του Φεστιβάλ Λουτρακίου, αποσπάσματα από το μιούζικαλ “Grease”, στο Παραλιακό Πάρκο Λουτρακίου. To κεφάτο νεανικό musical σημάδεψε τις καρδιές των έφηβων από την εποχή που πρωτοπαρουσιάστηκε το 1971. Η αντοχή του μέσα στο χρόνο και η απήχηση του στο νεανικό κοινό κάθε εποχής το καθιέρωσαν στο διεθνές στερέωμα ως κλασσικό έργο αλλά και ως ένα από τα καλύτερα musical όλων των εποχών. Η μουσική του Bany Gibb γνώρισε μεγάλη επιτυχία, πουλήθηκαν εκατομμύρια δίσκοι και είναι ένα από τα πιο εμπορικά musical όλων των εποχών.

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Φεύγουν μήνες, πάνε χρόνια… στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης
basilis lekkas idruma mixalis kakogiannis 2016

Συναυλία για τα 42 χρόνια από την τουρκική εισβολή στην Κύπρο το 1974, πρόκειται να πραγματοποιηθεί την Κυριακή 24 Ιουλίου στις 21.00, στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης. Χαιρετισμό θα απευθύνει ο Πρέσβης της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Κενεβέζος. Τραγουδούν: Βασίλης Λέκκας, Κώστας Χατζηχριστοδούλου, Δώρος Δημοσθένους και Ηρώ Σαΐα. Συμμετέχουν: Μιχάλης Βιολάρης, Υακίνθη Λάγιου και το Νεανικό Χορωδιακό Σύνολο “Έμπνευσις” υπό τη διεύθυνση της Έλενας Καντάρη. Απαγγελία: Μαρίνα Αργυρίδου. Θα ακουστούν τραγούδια των Μίκη Θεοδωράκη, Μάριου Τόκα, Δημήτρη Λάγιου, Μάνου Χατζηδάκι, Σταύρου Ξαρχάκου, Βάσου Αργυρίδη, Μιχάλη Χριστοδουλίδη, Διονύση Σαββόπουλου, Μίμη Πλέσσα, Γιώργου Ανδρέου.

ΕΚΘΕΣΗ

Γλυπτικός Λόγος στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο
gluptikos logos ethniko arxaiologiko mouseio 2016

Το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο, με τη σημαντικότερη στον κόσμο συλλογή έργων αρχαίας ελληνικής γλυπτικής, παρουσιάζει στο ανανεωμένο Αίθριο του Μουσείου, έργα καταξιωμένων σύγχρονων Ελλήνων καλλιτεχνών, σε συνεργασία με το Σύλλογο Γλυπτών Ελλάδος. To πρώτο έργο που θα εκτεθεί είναι η Ανδρομάχη ΙΙΙ του Χρήστου Μέλλιου, για την περίοδο Ιούλιος – Αύγουστος. Η γλυπτική έκφραση δεν έχει εξαντληθεί στην αφήγηση της αρχαίας γλυπτικής αλλά παραμένει για τη χώρα μας ένας ουσιαστικός και οικείος τρόπος αναζήτησης του πνευματικά ουσιώδους. Ο γλυπτικός λόγος είναι παρηγορητικά παρών και οι Έλληνες τον περιβάλλουν διαχρονικά με αγάπη. Η γλυπτική συμπυκνώνει στην ύλη όχι μόνο το λόγο, αλλά και το υπερβατικό της ελληνικής σκέψης, στοχεύοντας στην οπτική αντιληπτικότητα των ιδεών, των αξιών και των συναισθημάτων. Καθημερινά: 08.00 με 20.00

Περισσότερα από Weekend
VIMA_WEB3b