MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
28
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

5 μέρες στην Αθήνα: Τα highlights της εβδομάδας 18 – 22 Ιουλίου

Οι top προτάσεις για κάθε ημέρα της εβδομάδας στην πολιτιστική ατζέντα του monopoli, για να είστε πάντα ενημερωμένοι για τα καλύτερα πολιτιστικά δρώμενα του καλοκαιριού.

author-image Μαρία Γεωργιλάκη

Αυτά είναι τα highlights της εβδομάδας 18 – 22 Ιουλίου που αξίζει να δείτε!

ΔΕΥΤΕΡΑ 18 ΙΟΥΛΙΟΥ
young lear ioli andreadi festival weekly agenda

Young Lear της Ιόλης Ανδρεάδη στο Φεστιβάλ Αθηνών
Bασισμένο στον Βασιλιά Ληρ του Ουίλιαμ Σαίξπηρ είναι το έργο Young Lear με το οποίο κάνει το ντεμπούτο της στο Φεστιβάλ Αθηνών η σκηνοθέτις Ιόλη Ανδρεάδη. Η παράσταση παρουσιάζεται στην Πειραιώς 260 (Κτήριο Ε΄) στις 17 & 18 Ιουλίου.
Διαβάστε περισσότερα

ΤΡΙΤΗ 19 ΙΟΥΛΙΟΥ
lana del rey rockwave festival weekly agenda

H Lana Del Rey στο Rockwave Festival
Ίσως το πιο ενδιαφέρον μουσικό φαινόμενο των τελευταίων ετών, η Lana Del Rey θα βρεθεί στην Ελλάδα την Τρίτη 19 Ιουλίου, για να δώσει ένα μοναδικό headline show στο πλαίσιο του Rockwave Festival στο TerraVibe Park.
Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΤΑΡΤΗ 20 ΙΟΥΛΙΟΥ
scorpions ejekt festival weekly agenda

Οι Scorpions στο Ejekt Festival 2016
Η μεγάλη συναυλία των Scorpions στις 20 Ιουλίου στην Πλατεία Νερού στο Φάληρο είναι ένα από τα σημαντικότερα μουσικά γεγονότα της χρονιά. Οι θρυλικοί Σκορπιοί θα παρουσιάσουν όλες τις μεγάλες επιτυχίες τους από κάθε δεκαετία της καριέρας τους στο μεγαλύτερο οπτικοακουστικό show που έχουν παρουσιάσει ποτέ στην Ελλάδα!
Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΜΠΤΗ 21 ΙΟΥΛΙΟΥ
antigoni jean anouilh theatro rex weekly agenda

Αντιγόνη του Jean Anouilh στο Θέατρο Rex
Το θεατρικό κείμενο του Jean Anouilh που “διαβάζει” με άλλη ματιά την ομώνυμη τραγωδία του Σοφοκλή, σκηνοθετεί φέτος η Ελένη Ευθυμίου. Η παράσταση παρουσιάζεται στο Θέατρο REX/Σκηνή Κοτοπούλη στις 21 και 22 Ιουλίου στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών και στη συνέχεια θα παρουσιαστεί σε περιοδεία σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας.
Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 22 ΙΟΥΛΙΟΥ

epta epi thivas programma epidaurou 2016

Επτά επί Θήβας σε σκηνοθεσία Τσέζαρις Γκραουζίνις στην Επίδαυρο
Οι Επτά επί Θήβας του Αισχύλου, μια εξαιρετικά δυνατή πολιτική τραγωδία, που το κοινό δεν έχει την ευκαιρία να δει συχνά, είναι η καλοκαιρινή παραγωγή του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος. Η παράσταση ανεβαίνει σε μια νέα, σύγχρονη μετάφραση του ποιητή Γιώργου Μπλάνα και σε σκηνοθεσία του διεθνούς φήμης Λιθουανού σκηνοθέτη Τσέζαρις Γκραουζίνις, στις 22 και 23 Ιουλίου στην Επίδαυρο.
Διαβάστε περισσότερα

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b