MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

#UberIceCream: Δωρεάν παγωτό στην πόρτα σου!

Την Παρασκευή 15 Ιουλίου είναι η τυχερή σου μέρα, αφού τα Ζαχαροπλαστεία Κωνσταντινίδης, σου στέλνουν στην πόρτα σου δωρεάν παγωτό! Φοβερό; Δες πως θα το παραλάβεις!

author-image Μαρία Γεωργιλάκη

Η ημέρα του παγωτού #UberIceCream γιορτάζεται σε 400 πόλεις του κόσμου και η Αθήνα είναι μία από αυτές. Τα Ζαχαροπλαστεία Κωνσταντινίδης έφεραν αποκλειστικά στην Ελλάδα την απόλυτη γεύση του παγωτού με μαύρη βανίλια Μαγαδασκάρης, φτιαγμένο από τα χέρια του ίδιου του pastry chef των ζαχαροπλαστείων, Νίκου Νερολαδάκη. 

uber ice cream konstantinidis 2016 2

Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να κατεβάσεις την εφαρμογή της Uber (στα app stores της Apple, της Google ή των Windows), στη συνέχεια να δημιουργήσεις λογαριασμό, εισάγοντας μια κάρτα σε ισχύ (χρεωστική, πιστωτική ή προπληρωμένη) ή PayPal και τέλος να πατήσεις το κουμπί “Ice cream”. Τρία απλά βήματα και ένα γευστικό παγωτό σε περιμένει στην πόρτα σου εντελώς δωρεάν.

Η προσφορά ισχύει την Παρασκευή 15 Ιουλίου, από τις 15.00 μέχρι τις 18.00. Οι περιοχές εξυπηρέτησης είναι: κέντρο Αθήνας, Μαρούσι, Κηφισιά, Ψυχικό, Χαλάνδρι και Γλυφάδα.

Tip! Aναζήτησε το παγωτό σου έγκαιρα καθώς αναμένεται να υπάρχει μεγάλη ζήτηση. Αν δε βρεις με την πρώτη προσπάθεια προσπάθησε ξανά. Τα αγαθά κόποις κτώνται που έλεγαν και οι αρχαίοι!

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b