MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Σύγχρονο

Πατριδογνωσία με τον Γεράσιμο Γεννατά στο Φεστιβάλ Ρεματιάς 2016

Η πολιτική επιθεώρηση τσέπης, Πατριδογνωσία ή τίποτα πια δεν είναι για συγγνώμη, που παρουσιάζει φέτος για τρίτη χρονιά ο Γεράσιμος Γεννατάς, έρχεται την Τρίτη 5 Ιουλίου στο Φεστιβάλ Ρεματιάς 2016 – «Νύχτες Αλληλεγγύης», σε μια παράσταση με ελεύθερη είσοδο.

author-image Μαρία Γεωργιλάκη

Ο Γεράσιμος Γεννατάς, σατιρίζοντας καταστάσεις και πρόσωπα, μοιράζεται σκέψεις και συναισθήματα, ιδέες και προβληματισμούς, για τα όρια της εξουσίας στην καθημερινή μας ζωή, σπάζοντας το φράγμα μεταξύ αιχμηρού και αστείου, διασκέδασης και κραυγής.

Η Ελλάδα, η Ευρωπαϊκή Ένωση αλλά και ο κόσμος ολόκληρος είναι η σύγχρονη αρένα της ανθρώπινης εξαθλίωσης, όπου πρωταγωνιστούν τύραννοι σημερινοί, με θεατές τους λαούς και σκηνές από σκληρούς αγώνες και προδομένα όνειρα.

Μια σκηνική σύνθεση πάνω σε κείμενα των Ξενοφώντα, Θουκυδίδη, Λειβαδίτη, Γαλίτη, Γεννατά και μελοποιημένα ποιήματα που ακούγονται ζωντανά σε πρώτη εκτέλεση των Μαγιακόφσκι, Μπρεχτ, Έλιοτ, και Λασκαράτου.

patridognosia gerasimos gennatas festival rematias 2016 2

Ιnfo:
Αντί εισιτηρίου προαιρετική συνεισφορά σε τρόφιμα, φάρμακα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου, το Κοινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγύης Χαλανδρίου και για τις δομές αλληλεγγύης στους πρόσφυγες.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Συγγραφέας: Γεράσιμος Γεννατάς, Γιώργος Γαλίτης
Σκηνοθεσία: Θανάσης Χαλκιάς

Σκηνικά: Θάλεια Ιστικοπούλου
Κοστούμια: Θάλεια Ιστικοπούλου
Μουσική: Γιώργος Κομπογιάννης
Φωτισμοί: Χριστίνα Καμμά

Παίζουν: Γεράσιμος Γεννατάς και ο μουσικός Βασίλης Μπαμπούνης - τραγούδι, κιθάρα

Τιμές Εισιτηρίων: Είσοδος ελεύθερη
Πληροφορίες: Σημειώνεται ότι στο Θέατρο της Ρεματιάς υπάρχει δυνατότητα πρόσβασης με αυτοκίνητο για τα άτομα με κινητική αναπηρία καθώς και τουαλέτα ΑμεΑ.
Παραστάσεις: Τρίτη 5 Ιουλίου 2016 στις 21.00
Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
VIMA_WEB3b