MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
23
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

5 μέρες στην Αθήνα: Τα highlights της εβδομάδας 4 – 8 Ιουλίου

Οι top προτάσεις για κάθε ημέρα της εβδομάδας στην πολιτιστική ατζέντα του monopoli, για να είστε πάντα ενημερωμένοι για τα καλύτερα πολιτιστικά δρώμενα του καλοκαιριού.

author-image Μαρία Γεωργιλάκη

Αυτά είναι τα highlights της εβδομάδας 4 – 8 Ιουλίου που αξίζει να δείτε!

ΔΕΥΤΕΡΑ 4 ΙΟΥΛΙΟΥ
4 rodrigo garcia peiraios 260 festival 2016 3

4 του Rodrigo Garcia στην Πειραιώς 260 – Φεστιβάλ Αθηνών
Ο ανατρεπτικός Αργεντίνος καλλιτέχνης Ροντρίγκο Γκαρσία, το «τρομερό παιδί του σύγχρονου θεάτρου», επισκέπτεται για τρίτη φορά το Φεστιβάλ Αθηνών, με την τελευταία του παραγωγή “4”, στις 4 και 5 Ιουλίου στην Πειραιώς 260. Τέσσερις ηθοποιοί, δεμένοι μεταξύ τους με λεπτό σκοινί σαν ιστό αράχνης, περιφέρονται στη σκηνή δημιουργώντας δυνατές εικόνες για ένα θέμα ταμπού: την παιδική σεξουαλικότητα.
Διαβάστε περισσότερα


ΤΡΙΤΗ 5 ΙΟΥΛΙΟΥ
pink martini

Οι Pink Martini στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων
Ένα από τα πιο επιτυχημένα συγκροτήματα της lounge σκηνής, πιστοί στο ραντεβού τους με το ελληνικό κοινό, έρχονται, την Τρίτη 5 Ιουλίου στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, για να μας «ταξιδέψουν» με τη φρεσκάδα της μουσικής τους. Με το φανατικό κοινό να τους παρακολουθεί πιστά κι έχοντας στις βαλίτσες τους το πλατινένιο “Sympathique” και το “Hang on Little Tomato”, οι Pink Martini θα παρουσιάσουν τις καλύτερες στιγμές της καριέρας τους.
Διαβάστε περισσότερα


ΤΕΤΑΡΤΗ 6 ΙΟΥΛΙΟΥ
methexis kipos peiraios 260 festival 2016

Οι Methexis στον Κήπο της Πειραιώς 260 – Φεστιβάλ Αθηνών
Το progressive rock συγκρότημα Methexis παρουσιάζει την Τετάρτη 6 Ιουλίου την μουσική παράσταση Suiciety, στον Κήπο της Πειραιώς 260, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών. Μετά την επιτυχημένη παρουσίαση του δεύτερου δίσκου Suiciety στο Τριανόν τον Απρίλη του 2015 με την χρήση πνευστών, animation και performance, οι Methexis επιστρέφουν σε μια αναδιαρθρωμένη παρουσίαση του υλικού τους σε μια ξεχωριστά σχεδιασμένη συναυλία.
Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΜΠΤΗ 7 ΙΟΥΛΙΟΥ
akraiofilo elizabeth marie theatro askt festival 2016

Ακραιόφιλο της Alexandra Badéa από την Elizabeth Marie στο Θέατρο της ΑΣΚΤ
Η Elizabeth Marie σκηνοθετεί και παρουσιάζει το έργο της Alexandra Badéa, “Ακραιόφιλο” στις 6 και 7 Ιουλίου στο Θέατρο της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών. Τα ακραιόφιλα, οι μικροοργανισμοί που επιβιώνουν σε ακραίες συνθήκες, στα βάθη των ωκεανών, χωρίς οξυγόνο, αντιπαραβάλλονται με τις ζωές των ανθρώπων. Καθώς η παγκοσμιοποίηση δοκιμάζει τη μεταξύ μας επικοινωνία, όνειρα, επιθυμίες και αναμνήσεις συναντιούνται σε μια παγκόσμια πλατφόρμα και υποτάσσονται σε έναν και μοναδικό νόμο, το νόμο της αγοράς .
Διαβάστε περισσότερα


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 8 ΙΟΥΛΙΟΥ
amuntas spuros euaggelatos weekly agenda inside

Αμύντας από τον Σπύρο Ευαγγελάτο στο Ηρώδειο – Φεστιβάλ Αθηνών
Ο σκηνοθέτης Σπύρος Ευαγγελάτος παρουσιάζει για πρώτη φορά τον Αμύντα, ένα κείμενο που τυπώθηκε ανώνυμα το 1745 στη Βενετία, ως ελεύθερη παράφραση στα ελληνικά της ομώνυμης κωμωδίας του μεγάλου Ιταλού ποιητή Τορκουάτο Τάσσο, στις 8 Ιουλίου στο Ηρώδειο. Ο Αμύντας εγκαινιάζει τις ονομαζόμενες «ποιμενικές κωμωδίες», είδος δημοφιλές που διαδόθηκε στην πανευρωπαϊκή δραματουργία.
Διαβάστε περισσότερα

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b