MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Καλοκαίρι με Τέχνη από το Μουσείο Παιδικής Τέχνης

Για 3 η συνεχή χρονιά το Μουσείο Παιδικής Τέχνης, με τη δημιουργική συνεργασία των εκδόσεων Πατάκη, της Παιδικής Νομικής Βιβλιοθήκης καιτων καταστημάτων Κάισσα, διοργανώνει καλοκαιρινό καμπ για παιδιά 5-10 ετών στο χώρο του, στο νεοκλασικό κτήριο όπου στεγάζεται το Μουσείο, στον πεζόδρομο της οδού Κόδρου, στον αριθμό 9, στην Πλάκα.

author-image Μαρία Γεωργιλάκη

Η κάθε περίοδος του καμπ διαρκεί συνήθως 2 εβδομάδες, αλλά αυτή τη χρονιά η πρώτη περίοδος διαρκεί 2 μέρες παραπάνω, οι οποίες
προσφέρονται ΔΩΡΕΑΝ. Συγκεκριμένα η 1 η περίοδος διαρκεί από 16/6 ως 1/7 και η 2 η περίοδος από 4/7-15/7.

Καθημερινά, από τις 8:00 το πρωί ως τις 16:00 το απόγευμα, τα παιδιά θα απασχολούνται δημιουργικά με ποικίλες δραστηριότητες: θα ζωγραφίσουν στα εικαστικά εργαστήρια, επιστρατεύοντας μαρκαδόρους, χρωματιστά μολύβια, χρώματα και πινέλα και ό,τι άλλο μπορούν να φανταστούν, θα ζωντανέψουν αληθινές και φανταστικές ιστορίες με κίνηση και αυτοσχεδιασμό στα θεατρικά εργαστήρια, θα παίξουν τα παιχνίδια της γειτονιάς στον πεζόδρομο μπροστά στο Μουσείο, θα μάθουν τα μυστικά των ηρώων γνωστών παιδικών βιβλίων από τους ίδιους τους συγγραφείς τους, θα συνδυάσουν ηχοϊστορίες με μελωδικές μουσικές, θα ανακαλύψουν θησαυρούς στα στενά της Πλάκας, θα διασκεδάσουν με επιλεγμένα παιχνίδια παρατηρητικότητας, θα επισκεφθούν γειτονικά μουσεία, θα γνωρίσουν τα εκθέματα του μουσείου παιδικής τέχνης. Και όπως και τις προηγούμενες χρονιές θα φύγουν χαρούμενα για το σπίτι. 

Όπως όλες οι δράσεις του Μουσείου Παιδικής Τέχνης έτσι και το καλοκαιρινό καμπ, έχει ως στόχο τόσο την ψυχαγωγία και τη δημιουργική
απασχόληση των παιδιών όσο και την καλλιέργειά τους σε πολλούς τομείς. Το κόστος συμμετοχής κάθε παιδιού είναι 250 ευρώ, ενώ υπάρχει μια έκπτωση 10% στα αδέλφια και σε παιδιά ανέργων (με επίδειξη της κάρτας ανεργίας του γονέα). Είναι απαραίτητη η κράτηση θέσης. Για περισσότερες πληροφορίες, www.childrensartmuseum.gr.

Για κρατήσεις θέσεων απευθυνθείτε στη γραμματεία του Μουσείου: Τρίτη & Τετάρτη, Παρασκευή & Σάββατο 10.00-14.00 στα τηλ. 2103312621, 2103312750.

Μουσείο Παιδικής Τέχνης
Κόδρου 9 (προέκταση οδού Βουλής), Πλάκα

Περισσότερα από Δραστηριότητες
VIMA_WEB3b