MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Οι ήρωες του Βιβλίου της Ζούγκλας ποζάρουν με τα ζώα που υποδύονται!

49 χρόνια μετά τη πρώτη ταινία στους κινηματογράφους, στη διαχρονική κινούμενη εκδοχή της, η Disney ξαναζωντανεύει τις ιστορίες του Rudyard Kipling. Τον επόμενο μήνα βγαίνει στις αίθουσες Το Βιβλίο της Ζούγκλας με πρωταγωνιστές τον Bill Murray και τους νικητές βραβείου όσκαρ Ben Kingsley και Lupita Nyong’o. Παρακάτω βλέπουμε φωτογραφίες από τους σταρ της ταινίας να ποζάρουν με τα αντίστοιχα ζώα που θα υποδυθούν.

author-image Πένυ Νικολάου

Ο Ben Kingsley δίπλα στον πάνθηρα Bagheera. Ο Bagheera ενεργεί ως ο γονιός που μαζί με τον Μπαλού υιοθετούν τον Μόγλι. “Ο ρόλος του είναι να εκπαιδεύσει, να προστατεύσει και να καθοδηγήσει τον πρωταγωνιστή της ταινίας, λέει ο Kingsley.
kingsley bagheera

Η φωνή της Raksha είναι στην πραγματικότητα εκείνη της ηθοποιού Lupita Nyong’o – ένας θηλυκός ινδικός λύκος, η raksha αναθρέφει το Mowgli από νεαρή ηλικία αφού ο Bagheera τον έφερε στην αγέλη όταν ήταν μωρό.
eaksha jungle

Ο Idris Elba υποδύεται το Shere Khan, τον απειλητικό τίγρη της Βεγγάλης που εμφανίζεται για να δει όλους τους ανθρώπους ως απειλές – ακόμη και το μικρό Mόγλι. Ο Elba έχει περιγράψει τον χαρακτήρα του ως ένα πλάσμα “που κυριαρχεί με το φόβο, τρομοκρατεί τον καθένα που συναντά επειδή προέρχεται από ένα μέρος φόβου.”
elba khan

Η Scarlett Johansson είναι το φίδι Kaa, ένας πύθωνας με “απαλή” ομιλία που λέει ιστορίες και γίνεται φίλος με το Mowgli. Ο πρωταγωνιστής μας χρειάζεται να είναι δύσπιστος απέναντί του. Αυτή η εκδοχή του Kaa είναι επίσης αξιοσημείωτη για το γεγονός ότι θα πρέπει να παιχτεί από γυναίκα για πρώτη φορά.
johanson

Τέλος, ο ηθοποιός του Breaking Bad, Giancarlo Esposito παίζει τον Akela. Μαζί με τη Raksha, ο Akela μεγαλώνει το μωρό Μόγλι από τη νηπιακή ηλικία – ένας άγριος πατριάρχη, ο Ακέλα περιγράφεται από τον Esposito ως “μεγάλος ηγέτης και ένας σοφός δάσκαλος”.
akela jungle book

Περισσότερα από Photo Stories
VIMA_WEB3b