MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

23oς Ποδηλατικός Γύρος της Αθήνας: Another Finish Line…

Κάθε χρόνο και περισσότεροι. Άλλος ένας απολαυστικός Ποδηλατικός Γύρος της Αθήνας, ο 23ος, μας γέμισε αισιοδοξία για το μέλλον της ποδηλασίας στην πόλη.Πηγή: Αthens Bike City

author-image Athens Bike City

Χιλιάδες Αθηναίοι κάθε ηλικίας βγήκαμε στους δρόμους να διεκδικήσουμε πίσω την πόλη μας από τα αυτοκίνητα.

Εξαιρετική λιακάδα, εύκολες διαδρομές, μουσικές, χαμόγελα. Όλοι κεφάτοι, ευγενικοί και πολύχρωμοι. Το ποδήλατο, μας φτιάχνει το κέφι έτσι κι αλλιώς, και η χαρά μας που «ρέαμε» ελεύθερα στους δρόμους της πόλης, μαζί με όλο αυτό το πολύχρωμο ποτάμι, μας απογείωσε.

Και μία διακριτική πρωτοβουλία αλληλεγγύης. Όσοι ήθελαν, έδιναν με την εγγραφή τους 1 ευρώ για τον ξενώνα φιλοξενίας αστέγων οικογενειών που λειτουργούν οι «Γιατροί του Κόσμου». Μας άρεσε.

Από το Σύνταγμα στο Σύνταγμα, μέσω Λ. Αλεξάνδρας, 12 εύκολα χιλιόμετρα και απ΄ότι είδαμε, όλοι ακολούθησαν σχετικά εύκολα.


Kαι η πικρή απορία του αποτυχημένου blogger. Γιατί όλοι αυτοί οι ποδηλάτες δεν μπαίνουν στο blog μου? Κάτι κάνω λάθος.

Φέτος η διαδρομή περνούσε από νέες γειτονιές και ελπίζουμε του χρόνου να υπάρχει σαν επιλογή και ακόμα μεγαλύτερος γύρος, για να συμμετέχουν κι άλλες περιοχές.

Μπράβο σε όλους λοιπόν. Και του χρόνου διπλάσιοι και τριπλάσιοι και παραπάνω. Μήπως τελικά αρχίσουμε να υπάρχουμε.

Ο πατέρας που βοηθούσε το παιδάκι του στην ανηφορίτσα, μου άρεσε πολύ σαν εικόνα. Είναι, πιστεύω, η καλύτερη φωτογραφία μου από την φετινή εκδήλωση (την φωτογραφία και το σχετικό video τα τράβηξα ενώ ποδηλατούσα). 

[iframe src=”https://player.vimeo.com/video/163171092″ width=”640″ height=”360″ frameborder=”0″ webkitallowfullscreen mozallowfullscreen allowfullscreen ]

Περισσότερα από Editors
VIMA_WEB3b