MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Πενήντα Αποχρώσεις του Γκρι: έρχονται στη μικρή οθόνη!

Bασισμένη στο πρώτο βιβλίο της ομώνυμης τριλογίας της Ε. Λ. Τζέιμς, που έχει σπάσει όλα τα ρεκόρ σε κυκλοφορίας – που ξεπέρασε σε πωλήσεις ακόμα και τον Κώδικα Ντα Βίντσι- και μεταφράστηκε σε 51 γλώσσες, η ταινία που σκηνοθέτησε η Sam Taylor Johnson σημείωσε αντίστοιχη επιτυχία και στις κινηματογραφικές αίθουσες. Οι “Πενήντα αποχρώσεις του Γκρι” η πιο συζητημένη ερωτική ταινία των τελευταίων χρόνων προβάλλεται σε τηλεοπτική πρεμιέρα την Κυριακή 20 Μαρτίου στις 23.00 στο ΟΤΕ CINEMA 1HD.

Μαρίνα Πυλαρινού

Όπως εξηγεί η συγγραφέας των βιβλίων: «Πρόκειται, βασικά, για μια απλή ερωτική ιστορία αγάπης ανάμεσα σε ένα άπειρο νεαρό κορίτσι, που αποδεικνύεται πιο δυνατό από όσο πιστεύει πως είναι, και έναν “κατεστραμμένο”, λόγω του τραυματικού παρελθόντος του, άνδρα. Αναδεικνύεται, μέσα από την ιδιαίτερη αυτή σχέση, η θεραπευτική δύναμη της άνευ όρων αγάπης. Οι σεξουαλικές σκηνές μπορεί να έγιναν πρωτοσέλιδο, αλλά το αναγνωστικό κοινό γοητεύτηκε ουσιαστικά από την ιστορία αγάπης».

fifty shades of grey

Η ιστορία ξεκινά όταν η φοιτήτρια λογοτεχνίας Αναστάζια Στιλ (Dakota Johnson) παίρνει συνέντευξη, για το περιοδικό του Πανεπιστημίου, από τον επιτυχημένο επιχειρηματία Κρίστιαν Γκρέυ (Jamie Dornan). Νιώθει αμέσως τη δύναμη της γοητείας του, αλλά ταυτόχρονα η σκέψη του της προκαλεί βαθιά ανασφάλεια. Πεπεισμένη ότι η συνάντησή τους δεν πήγε καλά, προσπαθεί να τον βγάλει από το μυαλό της — ώσπου εκείνος εμφανίζεται αναπάντεχα στο μαγαζί όπου δουλεύει και της προτείνει να βγουν… H Αναστάζια σοκάρεται μόλις συνειδητοποιεί πόσο πολύ επιθυμεί αυτόν τον άνδρα. Και, όταν εκείνος την προειδοποιεί να μείνει σε απόσταση, αυτό την κάνει να τον θέλει ακόμα περισσότερο.

fifty shades 2

Όμως ο Γκρέυ βασανίζεται από τους δικούς του δαίμονες και η ανάγκη να εξουσιάζει τον κυριεύει. Καθώς ξεκινούν μια παθιασμένη ερωτική σχέση, η Αναστάζια ανακαλύπτει περισσότερα για τις δικές της επιθυμίες καθώς και για τα σκοτεινά μυστικά που ο Γκρέυ κρατά κρυμμένα…

fifty-shades-of-grey

Η ταινία ακολουθεί πιστά την υπόθεση του βιβλίου και την ερωτική ιστορία της άβγαλτης φοιτήτριας με τον γοητευτικό μεγιστάνα. Αν και οι φανατικοί του μυθιστορήματος ισχυρίζονται ότι απουσιάζουν οι σκληρές S/M σκηνές, εντούτις η ταινία δεν χάνει τον αισθησιασμό της ενώ η ερωτική χημεία μεταξύ των δύο πρωταγωνιστών είναι αδιαμφησβήτιτη.

1fifty-shades-of-grey

Κυριακή 20 Μαρτίου στις 23.00 στο ΟΤΕ CINEMA 1HD σε Ά τηλεοπτική προβολη.

Περισσότερα από Keep Watching
VIMA_WEB3b