MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Οι 10+1 πιο εκθαμβωτικές εμφανίσεις στην ιστορία των Όσκαρ

Το κόκκινο χαλί μπροστά από το Dolby Theatre του Λος Άντζελες είναι η σπουδαιότερη πασαρέλα στον κόσμο. Κανένα άλλο event της βιομηχανίας του θεάματος δεν συγκεντρώνει ταυτόχρονα τόσα εκατομμύρια τηλεθεατές σε όλο τον κόσμο. Την ίδια στιγμή τα social media παίρνουν φωτιά με χιλιάδες χρήστες να σχολιάζουν realtime τις εμφανίσεις των λαμπερών σταρ.Λίγο πριν την 88η τελετή απονομής των Βραβείων Όσκαρ που θα γίνει στις 28 Φεβρουαρίου ξαναθυμόμαστε μερικές από τις πιο εκθαμβωτικές εμφανίσεις στην ιστορία του θεσμού.

Monopoli Team

marilyn-monroe
MARILYN MONROE, 1951
Μπορεί να μην κέρδισε ποτέ κάποιο Όσκαρ αλλά η Μarilyn Monroe έχει κερδίσει τον τίτλο του αιώνιου συμβόλου του σεξ! Στην 23η τελετή απονομής των Όσκαρ το 1951, η διάσημη σταρ διάλεξε ένα μαύρο τούλινο φόρεμα από το «βεστιάριο» της 20th Century Fox.

audrey-hepburn
AUDREY HEPBURN, 1953
Διαχρονικό σύμβολο της αριστοκρατικής κομψότητας, η Audrey Hepburn κρατά το Όσκαρ που κέρδισε για την ταινία “Roman Holiday” φορώντας ένα φόρεμα της σχεδιάστριας Edith Head. Να σημειωθεί ότι η δημιουργός του φορέματος έχει τιμηθεί με 8 Όσκαρ για το σχεδιασμό κουστουμιών για διάφορες ταινίας. Τελευταίο της Όσκαρ ήταν το 1974 για τα κοστούμια της ταινίας «Το Κεντρί»

grace-kelly
GRACE KELLY, 1955
Η εκθαμβωτική πριγκίπισσα-σταρ παρέλαβε το Όσκαρ για την ταινία «The Country Girl» φορώντας μια γαλάζια σατέν τουαλέτα που δημιούργησε η Edith Head.

nicole-kidman
NICOLE KIDMAN, 1997

Μπορεί ο γάμος τους να μην ήταν τόσο λαμπερός όσο τα χαμόγελα των δύο σταρ, το γεγονός είναι ότι η Nicole Kidman όσο ήταν κυρία Κρουζ, έκανε μερικές εξαιρετικές εμφανίσεις! Το 1997 περπάτησε μπήκε στην τελετή απονομής των Όσκαρ με ένα εντυπωσιακό φόρεμα του Christian Dior.

img-madonna
MADONNΑ, 1998
Στη διάρκεια της καριέρας της η βασίλισσα της ποπ έχει «γλιστρίσει» πολλές φορές στο κόκκινο χαλί με διάφορες εξωφρενικές εμφανίσεις. Το 1998 όμως ο η παρουσία της μέσα στη δημιουργία του Olivier Theyskens, επικροτήθηκε πολύ.

gwyneth-paltrow
GWYNETH PALTROW, 1999
Η «ζαχαρωτή» εμφάνιση της Gwyneth Paltrow με το ροζ φόρεμα του Ralph Lauren ταίριαζε απόλυτα με τον ρομαντικό ρόλο της στην ταινία «Shakespeare in Love» για τον οποίο κέρδισε και Όσκαρ.

Cate Blanchett
CATE BLANCHETT, 1999
Σε μια εμφάνιση που καθιέρωσε την εξαιρετική ηθοποιό σε style icon έβαλε το χεράκι του ο John Galliano!

Julia Robertss
JULIA ROBERTS, 2001
Ως μαχητική Έριν Μπρόκοβιτς εντυπωσίασε τα μέλη της κριτικής επιτροπής γι’ αυτό και κέρδισε το Όσκαρ Α’ Γυναικείου ρόλο. Τη βραδιά της απονομής η Julia Roberts έλαμψε μέσα στη vintage τουαλέτα του Valentino.

keira knightley
KEIRA KNIGHTLEY, 2006
Η υπέροχη δημιουργία της Vera Wang αναδείχθηκε πάνω στην σιλουέτα της Keira Knightley.

Angelina-Jolie
ANGELINA JOLIE, 2012
Aπό τις πόζες που έχουν συζητηθεί και κοπιαριστεί όσο καμία! Σέξι και εκθαμβωτική η Angelina Jolie δίνει δωράκι στους φωτογράφους προτάσσοντας ξαφνικά το καλλίγραμμο πόδι της μέσα από τη βελούδινη τουαλέτα του Atelier Versace!

jennifer lopez oscar 2015
JENNIFER LOPEZ, 2016    
Αδιαμφισβήτητα η πιο εντυπωσιακή εμφάνιση ήταν εκείνη της Jennifer Lopez, με παστέλ δημιουργία του οίκου Elie Saab.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b