MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
24
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Τι θα δούμε στο θέατρο τον Ιανουάριο;

Με κομμένη ανάσα χαρήκαμε λίγο που καταφέραμε και είδαμε όλα τα θεατράκια που είχαμε βάλει στη λίστα μας. Για να ξεκουραστούμε και λίγο, να χαλαρώσουμε – για λίγο. Επειδή, από τέλη Γενάρη και Φεβρουάριο ΟΛΑ τα θέατρα αλλάζουν συνολικά ρεπερτόριο και μας συστήνουν τις παραγωγές τους για τη νέα «ημι-σεζόν» Γενάρη-Πάσχα!Πηγή: Gkoultoura.gr

Monopoli Team

Μην απελπίζεστε στο χάος των παραστάσεων. Κάθε μήνα ψάχνουμε στα άδυτα των δελτίων τύπου και των παρουσιάσεων, για να σας βρούμε τις 20 πιο ενδιαφέρουσες και ψαγμένες προτάσεις της θεατρικής σεζόν.

Αυτές είναι οι 20 παραστάσεις από όσες κάνουν πρεμιέρα Ιανουάριο (ή συνεχίζονται από τέλη Δεκέμβρη) που εμείς επιλέγουμε να βάλουμε στην ατζέντα μας, ανά κατηγορία ενδιαφέροντος!

Κατηγορία: Συνεχίζονται από Τέλη Δεκέμβρη

Τα Ωραία Χέρια Μας (Ροές)
1.ta xeria mas

Τι: Σύνθεση σειράς εικόνων που ανασύρουν από τη μνήμη τους έξι πρόσωπα κατά τη μυσταγωγική και καθαρτήρια συνάντησή τους σε ένα χώρο αναμονής, στον προθάλαμο του επικείμενου θανάτου.
Γιατί: Η Έφη Μπίρμπα, ο Άρης Σερβετάλης και οι συνεργάτες τους καταλαμβάνουν τις Ροές μετά την τεράστια περσινή επιτυχία του Σωσία και πλάθουν αλληλουχίες σημασιών-εικόνων μέσω αποσπασματικών δράσεων, πράξεων και σπαραγμάτων λόγου, ακολουθώντας την τυπολογία ενός ταφικού τελετουργικού . Η περφόρμανς είναι αποτέλεσμα της αλληλεπίδρασης των συντελεστών της παράστασης με τον συγγραφέα Ευθύμη Φιλίππου (Κυνόδοντας).

HOTEL (Θέατρο της Ανώτατης Σχολής Καλών Τεχνών έως 29 Ιανουαρίου)
1.hotel theatro tis anwtatis sxolis kalwn texnxn

Τι: Ένας Άντρας κατεβαίνει τα σκαλιά του HOTEL. Κουρασμένος από την χρόνια αϋπνία του είναι έτοιμός να κάνει check-in στην υπηρεσία ύπνου. Οι δύο Γυναίκες της νυχτερινής βάρδιας ενημερωμένες από το προσωπικό του ημερολόγιο, είναι έτοιμες να δώσουν ζωή στις επιλεγμένες αναμνήσεις που εκείνος έχει διαλέξει να ξαναζήσει μαζί τους και να του επιτρέψουν, αν θέλει, να τις αλλάξει, διορθώνοντας τα λάθη του παρελθόντος.
Γιατί: Το νέο πρότζεκτ από την ομάδα blindspot theatre group (Έντα Γκάμπλερ» στη Στέγη ). Ιδιαίτερο χαρακτηριστικό: κάμερες τοποθετημένες σε συγκεκριμένα σημεία του χώρου και συνδεδεμένες με ένα videomixer επιτρέπουν την κινηματογράφηση και το ζωντανό μοντάζ της περφόρμανς.


Κατηγορία: Αγαπημένες ανήσυχες θεατρικές ομάδες

Bijoux de KantΌσα η καρδιά μου στην καταιγίδα (Θέατρο Τέχνης από 14 Ιανουαρίου)
1.bijoux de kant osa i kardia mou

Τι: Ένα αγόρι μεγαλώνει σ’ ένα ορεινό χωριό της Κρήτης, στα τέλη του 19ου αιώνας και αναμετριέται με την αποκάλυψη των επιθυμιών του. Ανατριχιάζοντας και τρέμοντας, μετρώντας μυστικά και φιλιά, τάζοντας όλα του τα χάδια στις ενοχές του για να σωπάσουν. Όπως και να την πεις, η ιστορία του Γιωργή σε περιγράφει.
Γιατί: Η ομάδα bijoux de kant παρουσιάζει στη σκηνή της Φρυνίχου του Θεάτρου Τέχνης Καρόλου Κουν το νέο έργο του Άκη Δήμου, εμπνευσμένο από την εμβληματική νουβέλα του Ιωάννη Κονδυλάκη «Πρώτη Αγάπη» (1919). Μια παράσταση που σηματοδοτεί την πρώτη συνεργασία της Τάνιας Τσανακλίδου με την bijoux de kant και την επιστροφή της στο Θέατρο Τέχνης ύστερα από 40 χρόνια. Μαζί της ο Γιάννης Παπαδόπουλος, η Λένα Δροσάκη και ο Νικόλας Αγγελής.

Elephas Tiliensis – Λούλα (Θέατρο του Νέου Κόσμου από 25 Ιανουαρίου)
1.loula theatro neou kosmou elephas tiliensis

Τι: Ο αυτιστικός κόσμος της Λούλας, η οποία έχει γίνει εμμονική με την ανοργασμία της. Η συγκάτοικός της, Εύη, είναι το αντίθετο της, χυδαία, σαρκαστική και κυνική, κάνει τους άντρες να τρέχουν από πίσω της γιατί ξέρει να τους ικανοποιεί και να ικανοποιείται. Οι δύο κοπέλες, σε ένα φοιτητικό δωμάτιο στα Εξάρχεια, με αναμμένη την τηλεόραση και τα γειτονικά μπαλκόνια να ξεφωνίζουν Σφακιανάκη και Γαρμπή, συζητούν για το σεξ από τα περιοδικά του Κωστόπουλου, πηγαίνουν Πανεπιστήμιο, φαντασιώνονται τους γυμναστές των πρωινάδικων μέχρι που ο Βρικόλακας εισβάλλει και τους συστήνει με έναν περίπατο στα Εξάρχεια μια Αθήνα μεταφυσική, διαβολική, τρομώδη και πανέραστη.
Γιατί: Το μυθιστόρημα που σόκαρε, δίχασε και ενθουσίασε, μια πολιτική πορνογραφία, για πρώτη φορά στο θέατρο, από την ομάδα της «Περσινής Αρραβωνιαστικιάς».

Terra de Semis – Ο Κύριος του Τζακ (Θέατρο του Νέου Κόσμου από 22 Ιανουαρίου)
1.Terra de Semis Ο Κύριος του Τζακ

Τι: Στην ταβέρνα του Πάτα κάνει την εμφάνισή του ένας πολύ όμορφος νεαρός που συστήνεται ως λοστρόμος του κότερου «Τζούλια Δεπάνου». Η εξωπραγματική ομορφιά του λοστρόμου πυροδοτεί διφορούμενα σχόλια στην ταβέρνα κι ένα θερμό επεισόδιο θα αποτελέσει την αφορμή για να συνδεθεί ο ήρωας του έργου με το πρόσωπο του λοστρόμου.
Γιατί: Η δεύτερη θεατρική δουλειά της ομάδας των περσινών «Μεγάλων Δρόμων», βασισμένη στο ομώνυμο διήγημα του Γιάννη Σκαρίμπα.

Κατηγορία: επιτέλους Μπελμπέλ ξανά!

Οφφσαηντ (Από Μηχανής από 25 Ιανουαρίου)
1.Οφφσαηντ Από Μηχανής από

Τι: Η ιστορία πέντε χαρακτήρων εν καιρώ οικονομικής κρίσης. Ο Πολ και η Άννα δίνουν αγώνα να προσφέρουν ένα καλύτερο μέλλον στην κόρη τους που ονειρεύεται να σπουδάσει στις ΗΠΑ. Ο παππούς, καθηλωμένος σε αναπηρικό καροτσάκι, χρειάζεται διαρκή φροντίδα από έναν οικότροφο μετανάστη από την Λατινική Αμερική, ο οποίος στέλνει χρήματα στον γιο του, ο οποίος με τη σειρά του ονειρεύεται να γίνει κάποτε αστέρι του ποδοσφαίρου. Όταν η οικονομική κρίση γονατίσει την οικογένεια, το αδιανόητο μοιάζει η μόνη διέξοδος στο πρόβλημα: Να δολοφονήσουν τον παππού…
Γιατί: Οι This Famous Tiny Circus theater group («Ταρτούφος»)παρουσιάζουν τη μαύρη κωμωδία του (πολυαγαπημένου του μπλογκ) Sergi Belbel σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Μάρκελλου.

Κατηγορία: μεγάλοι συγγραφείς, ανατρεπτικά ανεβάσματα

Στρίντμπεργκ – Πατέρας (104 από 21 Ιανουαρίου
1.Στρίντμπεργκ Πατέρας

Τι: Με αφορμή τη διαφωνία του πατέρα και της μητέρας απέναντι στο μέλλον της κόρης, οι γονείς οδηγούνται σε μια ακραία αναμέτρηση μέχρι θανάτου.
Γιατί: Ο Στρίντμπεργκ μέσα από μια φαινομενικά ασήμαντη αφορμή, δίνει μια από τις κλασικότερες θεατρικές μελέτες της λειτουργίας και της πάλης των δυο φύλων. O ανατρεπτικός Γρηγόρης Χατζάκης (“Rebeeecca”, “Η Χορευτική Πανούκλα”) επιστρέφει στο 104 παρουσιάζει το έργο από μια διαφορετική σκοπιά, oδηγώντας σε μια αναπάντεχη θεατρική διαδρομή.

Μπέκετ_παράθυρο (Διαμέρισμα Οικογένειας Winter)
1.Μπεκετ παράθυροΔιαμέρισμα Οικογένειας Winter

Τι: Στο διαμέρισμα του 2ου ορόφου επί της οδού Τσιμισκή, στον αριθμό 28 ­ 30, είναι το σπίτι της οικογένειας Winter. Ο Emy Winter, κάθεται δίπλα στο αγαπημένο του παράθυρο, στην κουνιστή πολυθρόνα της μητέρας του και λικνίζεται στον ρυθμό της ύπαρξης που του έχει επιβληθεί.
Γιατί: Μια σκηνική σύνθεση της ομάδας “Atomic No6”, βασισμένη στα έργα Λίκνισμα, Ανάσα και Πατήματα του Σάμιουελ Μπέκετ. Είναι ένας αποσπασματικός και χωρίς γραμμική εξέλιξη μονόλογος που ανοίγει διάλογο με το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον αλλά και ένας εσωτερικός διάλογος μεταξύ των γενεών.

Κατηγορία: Μουσική Εμπορική Κωμωδία… Αλλιώς

Οικογένεια Άνταμς (Θέατρο Βέμπο από 27 Ιανουαρίου)
1.Οικογένεια Άνταμς Θέατρο Βέμπο από 271

Τι: Η κόρη της οικογένειας Addams, Wednesday, μεγάλωσε και ερωτεύτηκε ένα φυσιολογικό αγόρι που έρχεται με τους γονείς του για να γνωρίσει την οικογένεια.
Γιατί: *σναπ* *σναπ* Μετά από τη μεγάλη ιστορία της, ως κόμικ, τηλεοπτική σειρά και δυο πολύ επιτυχημένες κινηματογραφικές ταινίες, η αξιολάτρευτα σκοτεινή και γκοθ “Οικογένεια Άνταμς” έγινε Μιούζικαλ στο Μπρόντγουεϊ και σε όλη την Αμερική, στο Λονδίνο, στο Σίδνεϋ, στο Τόκυο, στο Μπουένος Άιρες και σε πολλές άλλες πρωτεύουσες του κόσμου! Στην ελληνική διανομή, ταιριαστά η Μαρία Σολωμού ως Morticia, ο Αντώνης Καφετζόπουλος Gomez και η Demy ως Wednesday Addams!

Μάνα θα πάω στο Hollywood (Θέατρο Ιλίσια)
1.Μάνα θα πάω στο Hollywood Θέατρο Ιλίσια

Τι: Από την οδό Φυλής στη Λεωφόρο της Δόξας. Με φόντο ένα διαμέρισμα στην οδό Φυλής, δύο άνεργοι ηθοποιοί μηχανεύονται τα πάντα ώστε να συγκεντρώσουν το ποσό που χρειάζονται για να πάνε στο Hollywood! Στην προσπάθεια τους αυτή θα φτάσουν στο σημείο ακόμα και να μετατρέψουν προσωρινά το διαμέρισμα τους σε οίκο ανοχής.
Γιατί: Νέα κωμωδία από τη φοβερή πένα της Δήμητρας Παπαδοπούλου και δυνατό χαρτί τον πλέον θεατρικό σουπερστάρ Θανάση Αλευρά και από τη μεγάλη σχολή της Σπείρας, τον Jerome Kaluta.

Κατηγορία: η εκδίκηση της μικρής κωμωδίας

Smiley (Άβατον από 18 Ιανουαρίου)
1.Smiley Άβατον από 18 1)

Τι: Δύο αγόρια του σημέρα, ερωτεύονται, μαλώνουν και παλεύουν να βρουν την αγάπη σε μια εποχή που ο ρομαντισμός ξαναγεννιέται μέσα στα πληκτρολόγια των κινητών μας.
Γιατί: Ο Δημήτρης Μακαλιάς και ο Μίνως Θεοχάρης σε μια από τις πιο έξυπνες, σύγχρονες και γρήγορες ρομαντικές κωμωδίες των τελευταίων ετών, σε σκηνοθεσία του Μάνου Πετούση. Η κωμωδία του Καταλανού Guillem Clua, εξερευνά πόσο άλλαξε η ζωή μας από τότε που η επικοινωνία στηρίχτηκε στα μέσα μαζικής δικτύωσης και ξεναγεί τον θεατή στη σύγχρονη gay κοινότητα.

72 Ώρες (Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης από 25 Ιανουαρίου)
1. 72 Ώρες Iδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης από 25 1

Τι: Μία καταιγιστική κωμωδία που εξελίσσεται μέσα σε 72 ώρες με πρωταγωνιστές εναν άντρα και μια γυναίκα που έτυχε να έχουν το ίδιο όνομα, να γεννηθούν την ίδια μέρα, να συναντηθούν και να ερωτευτούν. Ο Μάνος και η Μάνια, στην κρίσιμη ηλικία των 38, έρχονται αντιμέτωποι με ένα τεράστιο δίλημμα: είναι έτοιμοι να βουτήξουν στα βαθιά ή προτιμούν να πλατσουρίζουν για πάντα στα ρηχά, σαν ενήλικες με παρατεταμένη εφηβεία;
Γιατί: Νεανική κωμωδία από τον stand-up κωμικό Γιώργο Χατζηπαύλου και τη δημοσιογράφο Αστερόπη Λαζαρίδου, έχει πρωταγωνιστές τη Βάσω Καβαλιεράτου (από το αξέχαστο κινηματογραφικό Χάρισμα) και τον Κίμωνα Φιορέττο, και πρωτότυπη μουσική από τον Φοίβο Δεληβοριά.

Σκοτώνουν τον Έρωτα Όταν Γεράσει (Shamone)
1.Σκοτώνουν τον Έρωτα Όταν Γεράσει Shamone

Τι: Ο Χάρης Χαραλαμπίδης, ο βασιλιάς του πορνό στην Ελλάδα, γνωστός και ως ΧΧ, βρέθηκε νεκρός στα καμαρίνια του μπαρ Shamone, λίγο πριν την τελική φάση του Porn Factor, του πρώτου ριάλιτυ πορνό, του οποίου είναι και εμπνευστής. Ποιός είναι ο δολοφόνος του; Η πληθωρική Shamone, ιδιοκτήτρια του μπαρ και προπονήτρια πορνό; Ή μήπως κάποιος από τους τρεις διαγωνιζόμενους στο παιχνίδι;
Γιατί: Το νέο interactive murder mystery dinner από την έμπειρη ομάδα του «Βρες το Δολοφόνο», όπου το κοινό αναλαμβάνει να ανακρίνει τους υπόπτους και να ανακαλύψει τον δολοφόνο! Πρωταγωνιστές οι κοπέλες της ομάδας των AbOvo (Μαρία Μπαλτούτση και Σωσώ Χατζημανώλη), ο Μάνος Κανναβός και η λατρεμένη μορφή Ζώγια Σεβαστιανού.

Κατηγορία: Κλειστοφοβία και νέοι έλληνες συγγραφείς

Τα 4 τετραγωνικα (Αγγέλων Βήμα έως 2 Φεβρουαρίου)
1. Τα 4 τετραγωνικα Αγγέλων Βήμα έως 2 2

Τι: Σε κάποιο μέλλον… ίσως όχι τόσο μακρινό, ο πόλεμος έχει καταστρέψει τα πάντα. Ραδιενέργεια παντού. Εκατομμύρια νεκροί. Όσοι επέζησαν παλεύουν να επιβιώσουν. Πέντε άτομα σε ένα μικροσκοπικό δωμάτιο, στον καθένα αναλογούν 4 τμ. Κάποιος δεν θα αντέξει. Κι ένας θάνατος ανάμεσα σε εκατομμύρια άλλους καταφέρνει να διαταράξει τα πάντα…
Γιατί: Το έργο της Άρτεμις Μουστακλίδου, βασισμένο στο διήγημα αντι-επιστημονικής φαντασίας «Ένα μέρος σαν ανοιχτή καρδιά…» του Φρέντυ Γερμανού, ξεχώρισε στο 2ο Φεστιβάλ Διαρκείας Ελληνικού Θεατρικού Έργου 21ου Αιώνα.

Τι κοιτατε ρε (Αγγέλων Βήμα)
1.Τι κοιτατε ρε Αγγέλων Βήμα

Τι: Ένα αγέννητο πλάσμα, περιτριγυρισμένο από νερό, μέσα στη μήτρα μιας μάνας. Μια νέα ζωή που έρχεται στον κόσμο για να γεμίσει αισιοδοξία τους ανθρώπους που νιώθουν άδειοι, χαμένοι, χωρίς ελπίδα.
Γιατί: Ένα έργο ύμνος στη μάνα, που αναζητά την χαμένη μας ελπίδα μέσα από την επιστροφή στην αρχή, στην μήτρα. Το θεατρικό του Χρήστου Συριώτη ανεβαίνει για 2η φορά. Μια γυναίκα, όμως, κρατά αυτή τη φορά τον πρωταγωνιστικό ρόλο (Λαμπρινή Αγιαννίτου).

Κατηγορία: από τον κινηματογράφο στη σκηνή

Μισαλλοδοξία (Στέγη Γραμμάτων & Τεχνών από 20 Ιανουαρίου)
1.Μισαλλοδοξία Στέγη Γραμμάτων Τεχνών

Τι: Στο κινηματογραφικό έργο τέχνης του 1916, τη μνημειώδη, τρίωρη, σπονδυλωτή, βωβή ταινία του D.W. Griffith “Intolerance” εξετάζεται, μέσα από τέσσερις ιστορίες, η μισαλλοδοξία –εθνική, πολιτική, θρησκευτική και ταξική– ως μια παθογένεια της ανθρωπότητας, αθεράπευτη ανά τους αιώνες: από την πτώση της αρχαίας Βαβυλώνας μέχρι τη Σταύρωση του Ιησού και από τη Νύχτα του Αγίου Βαρθολομαίου μέχρι την ταξική πάλη των αρχών του 20ού αιώνα.
Γιατί: Το μεγάλο χαρτί της φετινής παραγωγής της Στέγης σκηνοθετεί η Ιώ Βουλγαράκη (Γλέντι στον Καιρό της Πανούκλας). Στη δική της Μισαλλοδοξία, δραματοποιεί μόνο την τελευταία ιστορία της ταινίας, όπου ένας αθώος καταδικάζεται για ένα έγκλημα που δεν διέπραξε ποτέ, με φόντο τον άγριο καπιταλισμό και πουριτανισμό της Αμερικής του 1914-15, και συνθέτει με σημερινούς θεατρικούς όρους ένα βωβό μουσικοθεατρικό έπος γύρω από το δίπολο «αδιαλλαξία Vs αλληλεγγύη». Στον δεκαμελή θίασο πρωταγωνιστούν οι άλλοι δυο συντελεστές της Ομάδας Πυρ (Αργύρης Ξάφης και Δέσποινα Κούρτη) μαζί με την Εύη Σαουλίδου, τον Νίκο Χατζόπουλο και τον Γιώργο Γάλλο.

Συνοχή / Coherence (Θέατρο ΠΚ από 25 Ιανουαρίου)
1.Συνοχή Coherence Θέατρο ΠΚ από 25 1

Τι: Τη βραδιά που ο κομήτης Μίλερ περνάει σε κοντινή απόσταση από τη Γη, το δείπνο μιας παρέας οκτώ φίλων παίρνει απροσδόκητη τροπή. Εξερευνώντας τη γειτονιά θα ανακαλύψουν ένα δεύτερο σπίτι ίδιο με το δικό τους και μια πανομοιότυπη παρέα με τη δική τους, από μια γειτονική παράλληλη πραγματικότητα.
Γιατί: Μια παράσταση βασισμένη στο ψυχολογικό θρίλερ επιστημονικής φαντασίας ‘Coherence’ του James Ward Byrkit η οποία είχε κλέψει τις εντυπώσεις στις προπερσινές Νύχτες Πρεμιέρας (και μια από τις αγαπημένες μας ταινίες της δεκαετίας).

Marvin’s Room (Vault Theatre Plus)
1.Marvins Room Vault Theatre Plus

Τι: Ο Χανκ μαθαίνει από τη μητέρα του την ύπαρξη της θείας του Μπέσυ, που πάσχει από λευχαιμία και χρειάζεται μυελό των οστών για μεταμόσχευση. Η θεία ζει στην Φλόριντα, όπου φροντίζει τον κατάκοιτο πατέρα τους, Μάρβιν. Με αφορμή την ασθένεια της, οι δύο αδερφές επιτελους ξανασυναντιούνται μετά από 18 χρόνια. Η μία αποφάσισε να αφιερώσει όλη τη ζωή της στη φροντίδα των άλλων και η δεύτερη να κυνηγήσει τα όνειρα της.
Γιατί: Η φετινή κεντρική παράσταση του Vault σε σκηνοθεσία του Δημήτρη Καρατζιά είναι το κλασσικό οικογενειακό δράμα του Scott McPherson το οποίο παρουσιάστηκε στον κινηματογράφο με Meryl Streep, Diane Keaton, Leonardo DiCaprio, Robert De Niro. Στο ελληνικό καστ όλοι οι πρωταγωνιστές από τις προηγούμενες δουλειές του Vault: Ιωσηφίδης, Παλαιολόγου και Τσιλύρα!

Festen (Baumstrasse από 18 Ιανουαρίου)
1.Festen Baumstrasse από 18 1

Τι: Ο Χέλγκε γιορτάζει τα εξηκοστά του γενέθλια σε ένα απομονωμένο παλιό σπίτι της δανέζικης εξοχής, έχοντας συντροφιά την αγαπημένη του οικογένεια. Ο Κρίστιαν, ως μεγαλύτερος γιός, θα κάνει την πρώτη πρόποση. Παγιδευμένοι στο σπίτι της οικογένειας, οι καλεσμένοι θα έρθουν αντιμέτωποι με ακραίες αποκαλύψεις και απαγορευμένες αλήθειες.
Γιατί: Η πολυβραβευμένη ταινία του Τόμας Βίντερμπεργκ, ίσως το καλύτερο του “Δόγματος 95”, μεταφέρεται επί σκηνής σε σκηνοθεσία Μιχάλη Πανάδη (Σταγόνες Πάνω σε Καυτές Πέτρες).

Κατηγορία: νέο θέατρο στα όρια

Crave (Θέατρο Μπιπ)
1.Crave Θέατρο Μπιπ

Τι: Μιλάνε για τον έρωτα. Τέσσερις. Μιλάνε για την απόγνωση, τη μοναξιά, τις ελπίδες και τους πόθους τους. Σε καμιά στιγμή δεν μπορούμε να πούμε με σιγουριά εάν μονολογούν και πότε απευθύνονται ο ένας στον άλλον. Εάν συναντήθηκαν τυχαία ή έχουν κάποια σχέση μεταξύ τους. Εάν είναι πράγματι τέσσερις ή ένα μόνο πρόσωπο.
Γιατί: Δεν γίνεται πλέον θεατρική σεζόν χωρις Σάρα Κέην! 


Και θα σφάξουμε το κουνέλι. Η ζωή είναι ωραία. Η ζωή είναι καλή. Θα σφάξουμε το κουνέλι
. (Bios από 19 Ιανουαρίου)
1.Η ζωή είναι ωραία

Τι: Η Πτώση σε μια άναρχη, επικίνδυνη και συναρπαστική Χώρα των Θαυμάτων, όπου η συνοχή του ατόμου διαλύεται σε κάθε παφλασμό των κυμάτων, ο Χρόνος κινείται καταπώς του αρέσει, και βασιλεύει η επανάσταση στη λογική.
Γιατί: Η Αγγελική Παπαθεμελή και η Σοφία Κορώνη ταξιδεύουν μέσα απ’ τ’ αφρισμένα Κύματα της Β. Γουλφ και ακολουθούν την Αλίκη του Λ. Κάρολ Μέσα από τον Καθρέφτη, προς μια Χώρα των Θαυμάτων όπου οτιδήποτε μπορεί να συμβεί. Οι δυο τους ενσαρκώνουν από κοινού μια σύγχρονη Αλίκη και στήνουν ένα ενήλικο παιχνίδι, με την πρωτότυπη μουσική του Θάνου Ανεστόπουλου από τα Διάφανα Κρίνα.

Και από αυτές, οι 5 absolute must παραστάσεις για τον μήνα:

  1. Μισαλλοδοξία
  2. Συνοχή
  3. Λούλα
  4. Smiley
  5. Οφφσάηντ
  6. Οικογένεια Άνταμς

Περισσότερα από Editors
VIMA_WEB3b