MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Αντώνης Ρέμος: Στο Διογένης Studio, από τον εξώστη μέχρι το πρώτο τραπέζι, είμαστε όλοι μια παρέα!

Μια συνεργασία με ξεχωριστή ταυτότητα παρουσιάζει από την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου ο Αντώνης Ρέμος στον ιστορικό χώρο του Διογένης studio όπου υποδέχεται τη σπουδαία ερμηνεύτρια Φωτεινή Δάρρα και τον κορυφαίο συνθέτη και μέγα δεξιοτέχνη του μπουζουκιού Χρήστο Νικολόπουλο.

author-image Μαρία Γεωργιλάκη

Λίγες μέρες πριν την πρεμιέρα ο Αντώνης Ρέμος παρουσίασε το καινούριο σχήμα της φετινής σεζόν και όπως δήλωσε χαρακτηριστικά: “Χαίρομαι πραγματικά πάρα πολύ, που σε τέτοιους δύσκολους καιρούς εμείς ακόμη έχουμε τη δύναμη να ενώνουμε τις δυνάμεις μας και να ενώνουμε την αγάπη μας για τη μουσική. Και σε αυτό το ταξίδι βέβαια είναι πολύ σημαντική η παρουσία του λαϊκού τραγουδιού, και χαίρομαι ιδιαίτερα που ο Χρήστος Νικολόπουλος, ο μεγαλύτερος εκπρόσωπος του λαϊκού τραγουδιού που έχει γράψει από τα πιο ωραία τραγούδια των τελευταίων 50 χρόνων, είναι κοντά μας και μαζί με την υπέροχη φωνή της Φωτεινής Δάρρα θα αναδείξουμε όσο καλύτερα μπορούμε τα τραγούδια του”.

Αντώνης Ρέμος: Νιώθω ευλογημένος και συγκινημένος φέτος και νιώθω έτοιμος να ανταπεξέλθω σε αυτό το υψηλού επιπέδου μουσικό γεγονός, που πρόκειται να συμβεί φέτος το χειμώνα στο Διογένης Studio.

nikolopoulos remos

Εκτός από τα πασίγνωστα τραγούδια του μεγάλου συνθέτη, που έχουν ανανεωθεί και έχουν ταιριάξει απόλυτα με το πρόγραμμα, θα ακούσουμε και τα καινούρια τραγούδια του Αντώνη Ρέμου και της Φωτεινής Δάρρα, με νέα διάθεση, αγάπη και όρεξη για νέες διαδρομές.

Τον Χρήστο Νικολόπουλο συνδέει μία πραγματική φιλία και εκτίμηση με τον Αντώνη Ρέμο, για πάρα πολλά χρόνια και όπως επισημαίνει ο ίδιος: “Όταν μου τηλεφώνησε για να δουλέψουμε μαζί το χειμώνα, πραγματικά  απάντησα αμέσως ναι, διότι ήρθα σε ένα χώρο, που είναι σαν ένα μικρό Μέγαρο Μουσικής, όπου πληρεί όλες τις προϋποθέσεις για να στηθεί ένα καλό πρόγραμμα. Έμαθα ότι θα είναι και ο Αντώνης Γούναρης, που είναι πολύ καλός μου φίλος, έμαθα ότι θα είναι μία άριστη ορχήστρα και έτσι ξεκινήσαμε να κάνουμε ένα πρόγραμμα που να ανταπεξέρχεται στα γούστα του κόσμου, γι’ αυτούς τους δύσκολους καιρούς που περνάμε”. 

Fotini Darra

Η Φωτεινή Δάρρα, που η πολύπλευρη μουσική της δραστηριότητα περιλαμβάνει από τα έντεχνα και λαϊκά τραγούδια μέχρι το διεθνές ρεπερτόριο, μας υπόσχεται ξεχωριστές ερμηνείες. Όπως δήλωσε η ίδια: “Όταν μου έγινε η πρόταση, την δέχτηκα με πολύ μεγάλη χαρά και αυτό γιατί θεωρώ ότι η πρόταση αυτή είναι εξαιρετικά ενδιαφέρουσα. Μέσα στη διαφορετικότητα, κρύβεται το ενδιαφέρον και η ίντριγκα. Όμως η διαφορετικότητα έχει να κάνει με τον χώρο απ’ τον οποίο προερχόμαστε, δεν έγκειται όμως στα διαφορετικά είδη. Το είδος μπορεί να είναι διαφορετικό, αλλά τα αισθητικά κριτήρια είναι υψηλά και στο είδος που εκπροσωπεί φυσικά ο Χρήστος Νικολόπουλος, που μας κάνει τη τιμή να πούμε τα τραγούδια του, και στο είδος που εκπροσωπεί ο Αντώνης και πιστεύω και στο είδος που εκπροσωπω εγώ”.

Και επειδή μιλήσαμε για διαφορετικό, ο Αντώνης Ρέμος επέλεξε δύο εξαιρετικά ταλαντούχους ηθοποιούς τον Λευτέρη Ελευθερίου και τον Αντώνη Κρόμπα να πλαισιώσουν το πρόγραμμα και να δώσουν μία κωμική νότα στα βράδια μας. Επίσης συμμετέχουν η Τζωρτζίνα Καραχάλιου, ο Μάκης Δράκος, η Βάγια Καλαντζή και η Victoria Taylor, από τους καλύτερους τραγουδιστές και μουσικούς της νέας γενιάς.

diogenis oloi suntelestes

Όσο για το budget που θα πρέπει να καταβάλει κανείς για να δει το πρόγραμμα, ο Αντώνης Ρέμος είπε: “Υπάρχει θέση και χώρος για όλους. Εδώ μέσα, γινόμαστε όλοι μία παρέα, από αυτόν που θα καθήσει πίσω στον εξώστη μέχρι αυτόν που θα καθήσει στο πρώτο τραπέζι.”

Οι συντελεστές του προγράμματος είναι:
Σκηνοθετική επιμέλεια: Απόλλωνας Παπαθεοχάρης
Σολίστας: Μανώλης Καραντίνης
Μουσική Διεύθυνση: Αντώνης Γούναρης
Μαζί τους οι μουσικοί:
Μαέστρος/ Κιθάρα: Αντώνης Γούναρης
Πλήκτρα: Νικόλας Γαρουφαλάκης
Μπουζούκι: Αλέκος Γλυκιώτης, Χρήστος Μπέκας
Μπάσο: Πήτ Γιατράκος – Τεό Λαζάρου
Τύμπανα: Γρηγόρης Συντρίδης
Τύμπανα: Κώστας Μυλωνάς
Κρουστά: Αλέξανδρος Ρούπας
Κιθάρα: Γιώργος Χατζόπουλος
Βιολί: Ανδρέας Τράπαλης
Keyboards: Πασχάλης Τερζής

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b