MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Κυριακές με blockbusters στον ΟΤΕ TV!

Τα κυριακάτικα βράδια το ραντεβού των σινεφίλ παραμένει σταθερά στο κανάλι OTE CINEMA 1HD. Τα μεγαλύτερα blockbuster και ταινίες που αγαπήθηκαν από το κοινό σε όλο τον κόσμο έρχονται στις οθόνες μας κάθε Κυριακή βράδυ στις 21.00!

Η κρυφή ζωή του Walter Mitty
author-image Μάρη Τιγκαράκη

Κυριακή 15 Νοεμβρίου – ΟΤΕ CINEMA 1HD στις 21.00
O Mοναχικός Καβαλάρης (The Lone Ranger -2013)

the-lone-ranger-johnny-depp

Οι Γκορ Βερμπίνσκι (σκηνοθέτης), Τζέρι Μπρουκχάιμερ (παραγωγός) και Τζόνι Ντέπ (πρωταγωνιστής) συνεργάζονται για ακόμη μια φορά μετά τους «Πειρατές της Καραϊβικής» στραμμένοι αυτή τη φορά στον αγαπημένο ήρωα της Αμερικής, Lone Ranger. Βασική αλλαγή που επιχειρούν στη συγκεκριμένη ταινία είναι ότι ουσιαστικός πρωταγωνιστής χρίζεται, αντί για το μασκοφόρο προστάτη του νόμου, ο Ινδιάνος συνοδός του, Τόντο (Τζόνι Ντέπ). Η ταινία προσπαθεί να συνδυάσει τις παραδοσιακές γουέστερν ρίζες της, τις απαιτήσεις για ένα υπερθέαμα δράσης και το σουρεαλιστικό χιούμορ που βάζει κυρίως ο Τζόνι Ντεπ με αποτέλεσμα να προκαλεί πολύ γέλιο και ένα εντυπωσιακό κυνηγητό.
Ο εκκεντρικός (με ένα κοράκι κορώνα στο κεφάλι του), περιπλανώμενος Κομάντσι Τόντο μας διηγείται την ιστορία που μεταμόρφωσε τον Τζον Ριντ (Aρμι Χάμερ), έναν ιδεαλιστή δικηγόρο, σε αινιγματικό μασκοφόρο και θρυλικό προστάτη της δικαιοσύνης. Oι δύο εντελώς διαφορετικοί μεταξύ τους ήρωες πρέπει να συνεργαστούν στον αγώνα ενάντια στην αδικία και τη διαφθορά, προκαλώντας μια σειρά από διασκεδαστικές διενέξεις και εκπλήξεις.
Η ταινία πρωταγωνίστησε στο box office με περισσότερες από 260 εκατ. δολ εισπράξεις ενώ κέρδισε 2 υποψηφιότητες για όσκαρ (οπτικά εφέ και καλύτερου μακιγιάζ).

Κυριακή 22 Νοεμβρίου – ΟΤΕ CINEMA 1HD στις 21.00
Get on Up (The Jame’s Brown Story- 2014)

james brown

Η αληθινή ιστορία του εμβληματικού μουσικού James Brown παρουσιάζεται με μεγάλη ρεαλιστικότητα από το σκηνοθέτη Tate Taylor (Help-2010) Ο ίδιος με τη βιογραφική αυτή ταινία καταφέρνει να παρουσιάσει τον άνθρωπο πίσω από το θρύλο, αποκαλύπτοντας άγνωστες πτυχές της ζωής. Τον μοναδικό μουσικό ενσαρκώνει ο ταλαντούχος Chadwick Boseman.
Η ταινία ξεκινάει από τα παιδικά χρόνια του Brown -γεμάτα φτώχεια και κινδύνους στα γκέτο της Τζόρτζια- και φτάνει ως τη μεγάλη επιτυχία που γνώρισε ο ίδιος στο χώρο της μουσικής βιομηχανίας. Γεννήθηκε στη Νότια Καρολίνα τον καιρό της οικονομικής κρίσης το 1933 και μεγάλωσε στο περιθώριο με μόνο στήριγμα και μέσο απελευθέρωσής του, τη μουσική του.

Κυριακή 29 Νοεμβρίου- ΟΤΕ CINEMA 1HD στις 21.00
Η κρυφή ζωή του Walter Mitty (The Secret Life of Walter Mitty-2013)

1186678 the secret life of walter mitty

O γνωστός κωμικός Ben Stiller σκηνοθετεί και πρωταγωνιστεί σε μια ρομαντική ταινία φαντασίας η οποία μας παραπέμπει σε έναν ονειρικό κόσμο γεμάτο ηρωισμό, αγάπη και δράση. Εντυπωσιακότερο σημείο της ταινίας είναι η σύντομη εμφάνιση του πολυβραβευμένου Sean Pean αλλά και τα ειδικά εφέ που χρησιμοποιούνται.

Ο Γουόλτερ Μίτυ, δουλεύει σ’ ένα περιοδικό αλλά η ζωή του είναι παγιδευμένη σε μια καθημερινή ρουτίνα. Είναι ερωτευμένος για μια συνάδελφο του, αλλά ντρέπεται να εκφράσει τα αισθήματά του ενώ ονειροπολεί συνεχώς. Όταν ένας από τους μεγαλύτερους φωτογράφους που συνεργάζονται με το περιοδικό του, στέλνει μία φωτογραφία αλλά εκείνη δεν φτάνει ποτέ στα χέρια του, αυτός θα αποφασίσει να πάει να τον συναντήσει , ξεκινώντας την περιπέτεια που πάντα επιθυμούσε να ζήσει.

Περισσότερα από Keep Watching
VIMA_WEB3b