MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Halloween 2015: Αυτά είναι τα καλύτερα πάρτυ της πόλης!

Το Halloween που έχει γίνει μόδα τα τελευταία χρόνια στη χώρα μας, κατέφτασε, και ενώ κάποιοι το σαμποτάρουν διακαώς, κάποιοι άλλοι ψάχνουν την πιο τρομακτική μεταμφίεση για να διασκεδάσουν “αλλιώς” αυτό το Σαββατοκύριακο. Ε γι’ αυτούς είναι και η παρακάτω λίστα!

author-image Μαρία Γεωργιλάκη

“Arch Beer House”
halloween arch beer house
 
Την Παρασκευή 30 Οκτωβρίου στις 21.00, το Arch Beer House στο Περιστέρι σας περιμένει για μία μοναδική βραδιά, σε απόλυτα spooky ατμόσφαιρα με εκπλήξεις και make up artists.
Εθνικής Αντιστάσεως 91-93, Περιστέρι

“Onar Rock Cafe”

halloween onar rock cafe

Το Οnar Rock Cafe για 6η συνεχόμενη χρονιά μετατρέπεται στο μαγαζί του απόλυτου τρόμου που θα στοιχειώσει τις νύχτες σας.
Το Σάββατο 31 Οκτωβρίου, φαντάσματα, ιστοί, κολοκύθες και μαγικά φίλτρα θα είναι λίγα από τα συστατικά του πάρτυ! Βάλτε τη φαντασία σας, φορέστε την πιο τρομακτική στολή σας και δοκιμάστε το Special Halloween Cocktail που θα υπάρχει αποκλειστικά για τη βραδιά αυτή. Τέλος η Make Up Artist του μαγαζιού θα προσθέσει την τελευταία της πινελιά στην αμφίεση σας, ενώ οι Dj θα σας διασκεδάσουν με τη creepy μουσική τους μέχρι το πρωί.
Φωκίωνος Νέγρη 53, Αθήνα  

“Liberta Cafe”
halloween liberta cafe bar
Για 3η χρονιά to Liberta Cafe-Bar σας καλεί να γιορτάσετε μαζί το Halloween σε μια νύχτα όλο εκπλήξεις! To Σάββατο 31 Οκτωβρίου, αφήστε την φαντασία σας ελεύθερη και ντυθείτε σε ό,τι πιο σκοτεινό σας εκφράζει, καθώς στον διαγωνισμό κουστουμιού η πιο τρομακτική στολή κερδίζει 1 φιάλη. Στα decks θα βρίσκεται ο Tasos Alexiou με τις καλύτερες επιτυχίες, για να σας διασκεδάσει.
Αγίου Γεωργίου 57B, Κορυδαλλός 

“Spinster”
halloween spinster

Το Σάββατο το βράδυ, τo Spinster θα μεταμορφωθεί στο πιο classy τρομακτικό μέρος για να παρτάρετε τη νύχτα του halloween. Φορέστε ό,τι πιο spooky έχετε και χορέψτε υπό τους ήχους του ξεσηκωτικού dj set της Miss LooCifer, συνοδεύοντας τη βραδιά με ένα αιματοβαμμένο Bloody Mary και Zombie! 
Ικτίνου 3, 10552 Αθήνα
“Six D.O.G.S”
halloween six dogs
Το Σάββατο 31 Οκτωβρίου, ανήμερα του Halloween, θα ξεδιπλωθεί για 4η χρονιά μία βραδιά τρόμου, μυστηρίου και διασκέδασης σε όλους τους χώρους του six d.o.g.s. Πυκνή ομίχλη θα καλύψει το στενό της Αβραμιώτου, τρομακτικά ουρλιαχτά θα αντηχούν στον κήπο. Αίμα, φόβος και λίγη παράνοια (κατά βάση μουσική) θα σημάνουν την έναρξη του πάρτυ στις 22.00 το βράδυ και τη λήξη άγνωστο πότε. Ειδικά παρασκευασμένα για την περίσταση αχνιστά cocktail θα προσφέρονται στην προνομιακή τιμή των 5 ευρώ, ενω τις μουσικές επιλογές στο Gig Space θα αναλάβουν οι Postriper (STFU Parties, YSP!WSY) και Kris Riot (YSP!WSY), σε ήχους αυστηρά τρομακτικούς, ενώ στο The Bar οι Chevy (Needless) και Christos Aggelopoulos (Diskotekken).
Αβραμιώτου 6-8, Αθήνα

“Second Skin”
halloween second skin 
To Second Skin παρουσιάζει το “This Is Halloween event”, το Σάββατο 31 Οκτωβρίου με δωρεάν είσοδο, δωρεάν make up για όλους από την Elizabeth Petrou και τις καλύτερες μουσικές από τους George Fakinos, Geo Kar, Paul Philippou και Dr D.
Δαμοκλέους 8, Γκάζι    

Και επειδή “νηστικό αρκούδι δεν χορεύει” που έλεγαν και οι παλιοί, ένα γλυκάκι με θέμα πάντα το Halloween, θα σας εκπλήξει όχι μόνο οπτικά, αλλά και γευστικά! 

“Cap Cap” 
cap cap cake 
Το λεγόμενο Pumpkin King, αποτελείται από κέικ βανίλιας με πουρέ φρέσκιας κολοκύθας και επικάλυψη κρέμας με φυστικοβούτυρο και Baileys!

cap cap bafla 
Λαχταριστή βάφλα Red Velvet και κρέμα μαρέγκας. Σερβίρεται με παγωτό βανίλια Burbon ή σοκολάτα Nutella.

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b