MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Παιδική παράσταση

Ο κλέφτης των εφτά κάκτων του Ευγένιου Τριβιζά στο Θέατρο του Νέου Κόσμου

Η Παιδική Σκηνή του Θεάτρου του Νέου Κόσμου, παρουσιάζει από την Κυριακή 11 Οκτωβρίου το έργο του αγαπημένου συγγραφέα των παιδιών Ευγένιου Τριβιζά “Ο κλέφτης των εφτά κάκτων”.

author-image Μαρία Γεωργιλάκη

Ο Ρούλης Μπισμπιρούλης είναι ένας πολύ ταλαντούχος… ε… χμ… εντάξει, και λίγο γκαφατζής… ηθοποιός. Βέβαια, πριν καταλήξει σ’ αυτό, με τη βοήθεια γονιών, θείων, περαστικών, εξεταστών και άλλων, σκέφτεται ή δοκιμάζει να κάνει ένα σωρό άλλα επαγγέλματα: μποξέρ, πιανίστας, (βιο)ληστής, θηριοδαμαστής, θαλασσογιατρός, αστροναύτης, τροχονόμος σε κουρείο, κουρέας (κλεμμένων) κάκτων, εστιάτορας για φακίρηδες και άλλα συνηθισμένα. Όμως τελικά τίποτα δε συγκρίνεται με το να είσαι ηθοποιός και να λες παραμύθια σε παιδιά!

Ο Ευγένιος Τριβιζάς παρουσιάζει τις περιπέτειες του Ρούλη Μπισμπιρούλη σ’ ένα σπονδυλωτό έργο, του οποίου η διάρκεια, όπως και η σκηνική δράση, μπορεί να προσαρμόζεται στις διαφορετικές συνθήκες που συναντά ο θίασος στους διάφορους χώρους όπου παίζει η κινητή μας μονάδα.

Το Θέατρο του Νέου Κόσμου για 14ο χρόνο φέτος και παρ’ όλες τις δυσκολίες συνεχίζει τη δράση του «Θεάτρου αλληλεγγύης για παιδιά», δηλαδή της κινητής μονάδας θεάτρου για παιδιά που νοσηλεύονται σε νοσοκομεία και ιδρύματα ή ανήκουν σε ευαίσθητες ομάδες.

Η παράσταση θα παίζεται και στο Θέατρο του Νέου Κόσμου κάθε Κυριακή στις 12.00, με προαιρετικό εισιτήριο 5€.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Συγγραφέας: Ευγένιος Τριβιζάς
Σκηνοθεσία: Παντελής Δεντάκης

Σκηνικά: Γεωργία Μπούρδα
Κοστούμια: Γεωργία Μπούρδα
Μουσική: Νίκος Κυπουργός
Χορογραφία: Σεσίλ Μικρούτσικου

Παίζουν: Σταύρος Σβήγκος, Θοδωρής Σκυφτούλης, Κατερίνα Μαούτσου

Διάρκεια: 60 λεπτά
Τιμές Εισιτηρίων: 5€ προαιρετικό εισιτήριο
Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
VIMA_WEB3b